- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi angryangel
-
Ben gene edebimi bozmayayım dedim.
Şimdi böyle kaprislerden geçilmiyor ama çocuk doğunca artık kaynanayı değil kendi annenizi çağırırsınız çocuğa bakmaya. Yanlış anlamayın ama çocuk bakma konusunda da baya eksikleri oluyor yeni neslin. 7 aylık hamile kadın hala 6 kiloya ağır diyor, risk diyor. Senin kaynanaya yaptığın trip, karnındaki çocuğa yaşattığın stres daha zararlı. Eğitim şart...
Kızlar! Kaynananız sizi eğitmek için böyle şeyler yapıyor, yoksa misafirin yanında sizde oturacaksınız, millet ne der sonra? 2 bardak çay koymak iş oldu ya bu devirde pes doğrusu, valla siz tarlaya giderken yolda bayılırsınız. Hamileyim diye sabahtan akşama kadar yatayım istiyorsunuz ama yok öyle memleket. Bilinçsiz bir nesli bilinçlendirmek için misafire ikramda bulundurdu diye suçlu olunacaksa evet kaynana suçludur...! Gençlerin hataları tabi olacak ama biraz da siz gayret edin düzelmek için. Hep ayak diretiyorsunuz böyle olmazki... Biriniz bi çay koysun ordan...
zaten hamilesin,yorucu birgün geçirmişsin birde 1-2 sözle gerilme burada..kimseye kendini anlatmak,ıspat etmek zorunda değilsin..evet hamilesin ve hizmet etme durumun yok.bu kadar basit..
Sağol arkadaşım. Muklakukla arkadaşın da nasıl bir zihniyette olduğu görüldüğü için ona sinrlenmekten çok acıyorum sadece.
Kayınvalidem de sadece çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni. Demek ki hiç sevmiyormuş beni. Cudana arkadaşımız eski konulardan hatırlayarak güzel bir yere parmak basmış ama her işime karışmasına rağmen benden bu derece nefret ettiğni bilemezdim.
Ama ah ediyorum dilerim ki gelecekteki eltimden bulsun. Ben fazla iyi geldim çünkü onlara.
Salakmısın nesin sen ya ???
Ben doğuma dek hastanede yattım..Öylesine riskli bir hamileliğim vardı,erken doğum yapmamak için...
Bilmeden ne ahkam kesiyorsun öyle aptal aptal...!!
Yazmayayım dedim ama mesajını görünce kayışı koparttım...
Banlanıcam belki ama umrumda değil..Senin gibi haddini bilmezlere haddini bildirmek gerek...Bilmediğin şeylerde ahkam kesme !!!
isteyen istediğini desin yaşamayan bılmez ben 1 düşük 1 erken doğumdan sonra 3. hamıleleğimde tuvalete bıle gunde 2 kere gıdıyordum 9 ay biyere çıkmadan evde yattım herhalde tembellikten ölüyordukta yattık 9 ay ev hapsi gibi konu sahıbı sen boşver kımne derse desın seni ve bebeğini senden daha ıyıdüşünecek yok zaten kv den düşünse böyle bır densızlık etmezdi bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
canım sakın ah etme,boşver..Allah büyük ve inan onun adaleti er geç tecelli ediyor.hem de hiç ummadığın bir anda...
demeki ki iyilikten maraz doğabiliyormuş bazen..sen de atrık biraz uzak davranırsın.
bencede arkadasim degmez eskiler soyleymis boyleymis sanki onlar durumlarindan memnundular
arkadaşlar konuyu gelin kv.çekişmesine getirmişsiniz kızcağızı dolduruşa getirmeyin k.v yaptığını bende doğru bulmuyorum ama k.v geçmişin iimi kötümü yada bu olayı ilk olduğudan seni şoka uğratmış .belliki bugün k.v deninde sinirleri birşeye bozulmuş ve bu sen yakınında olduğu için sana denk gelmiş olabilir bu yüzden bence bu olayı çok fazla kafana takıp sıkıntı yaratma. etrafındakiler seni düşünmezler düşünemeye bilirler. en doğrusu sen kendini uygun bir şekilde ifade edip kendini kolla.sıkıntıya gerek yok. savaşa gerek yok saygı ve sevgiyi yitirmeyelim.
Sağol arkadaşım. Dediğin gibi yaşamayan bilemez. Allah'a şükür şimdiye kadar ciddi bir problemim olmadı ama ben korkumdan evimin camlarını dahi silemezken, benden böyle bir talepte bulunulması hem beni şaşırttı hem üzdü.
Annem vefat edeli beri yokluğuna hiç alışamadım ama bugün daha da bir hissettim. O hayatta olsaydı böyle olmazdı. Korur sarmalardı beni.
Hiç kimse kendi annen gibi olmuyormuş anladım bunu.
seni çok iyi anlıyorum benımde annem yok malasef bebeğim doğduktan sonra çok daha fazla hıssetım bende yokluğunu sezaryanla doğum yaptığım halde ılk gunden berı kendım baktım gece gunduz uyuyamamktan sütüm erken azaldı sen bu gıbı konularda dıkkatlı ol eğer sana doğum sonrasına bu şekilde davranırsa sütün için elınden gelenı yap erkenden kesilmesin
aslında benim onu sinirlendirecek bir davranışım olamaz ama onun önceki bazı davranışları ve özellikle kızlarının yaptıklarından sonra benim canavar kesilmem gerekirdi. Ama kesinlikle dediğn gibi bunu savaşa dönüştürmeyeceğim. Yoksa onlardan bir farkım kalmaz.
Sadece artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Kendi kızlarından yakın davranırdım ona ama artık bir gelin nasıl olmalıysa ben de öyle olacağım.
sıkıntısı seninle ilgili olmayabilir. ama şöyle bir gerçek varki hiçbir kayın valide ile gelin anne kız gibi zaten olamaz.kimse aksini idda etmesin.birde oldum olası bilirim k.v deller oğlullarınıve görümceler de kardeşleriniı herzaman içten içe gelinlerinden kıskanmışlardır. bunun içinde yapabileceğimiz çok şey yok açıkçası.en azından ailevi huzurumuz i
çin
Ben bu üyenin geçmiş mesajlarını falan bilmiyorum...Açıkçası sinirlerim zıpladı birden...Ben yatmadığım için tedaviyle olan ilk bebeklerimi,ikizlerimi kendi doğum günümde çok erken bir zamanda doğurarak kaybetmiştim....Evlat acısı daha mı iyi...Allah nasib etti yine ikizlerim oldu..Ama hamileliğim hep yatarak geçti..Altımda sonda,kolumda serumlar,her gün yediğim iğneler de cabası....Rahim ağzı dikili....Buna rağmen yine erken doğum oldu,küveze girdiler...Her hamilelik öyle laylom geçmiyor...Bilmeden fikir sahibi bazı insanlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?