Şok Oldum!

misafirlerine hava yapacak ya, gelinim hamile hamile bütün işi gördü, tüm ikramları yaptı, beşiğide taşır, hatta bakın şimdi nasıl tek başına doğurcak

klasik kv egoları...

iyi yapmışın taşımamakla

Yorumları okumadım ama şöyle bir düşününce acaba hamile gibi davranmıyor musunuz ?
Hani bazı kadınlar vardır karnı burnun da ama geri kalmazlar hiç bir şeyden , bir şey ima etmek istedi belki.Hamilesin sen otur az demeye getirdi belki ?
Bazen bir kimsenin o işi yapamayacağını bildiğimiz halde yapar yapar deriz aslın da amacımız bir ders vermektir.

beşiği niye oturduğunuz odaya getirtiyor kayınvalde,
kurdelesini kesip açılış töreni mi yapacak?
görmek istiyorsa hangi odadaysa gitsin orda baksın
ben olsam terslerdim, kaynanaya bu kadar yüz verilmez

Eski kadın usulü "biz tarlada doğurur çalışmaya devam ederdik filan..." düşüncesizlik etmiş ama belki görmemiştir hafif bir şey sanıyordur dicem de beşik bu hafifi olur mu ben olsam ağır konuşurdum kendinizi ezdirmeyin bu kadar yarın bi gün çocuk doğar lohusa halinizle hizmet bekler sizden...

Son düzenleme:

Yok yok, sen cidden konuyu önce bir oku şöyle sakin sakin, sonra gel saldır. Kaynana neden torununu elektronik beşikte sallandırıyormuş ki? Beşiği hediye getiren misafir. Üstelik belli değil, belki kadının canı cidden sallanmak istedi ki salıncağı oturduğu odaya isteyen kendisi. Çok merak ettiyse kalkar bakar, hamile kadından ayağına getirmesini istemez.

Şu hamile kadınlara yapılan sert yorumları şiddetle kınıyorum.
Siz gebeliğinizi rahat bir psikoloji ile geçirmiş olabilirsiniz sizin hormonlarınız gelgit yaşamamış olabilir.Gebe kadınlara karşı lütfen lütfen daha dikkatli konuşun günah yahu...
Ne hakkınız var karnın da bebe taşıyan bir anneyi üzmeye ,güzelce izah edin anlatın ,germeyin kimseyi.Tövbe tövbee.
Yok eskiler tarlada çalışırmış bilmem ne , onlar bizim gibi hormonlu beslenmiyordu.

ne demek bir bardak cay verdiniz demediginizi bırakmadınız ya gitsin cayını da kendi alsın arkadas eli ayagı yok mu yani? tarlada doguranların sartları öyleydi ve saygımız var cok yüceler. ama onlar öyle dogurdu diye ben de eziyet cekmek zorunda myım ya hu
cok isteyen gider tarlada ya da hastanede dogurur.
insanların fikirlerine saygı duyun

riskli gebelik değilse bir kerelik 6 kilo kaldırmadan bir şey olmazmış.şu an yanımda doktor arkadaşım var. ona sordum.tabii devamlı kaldırmadığı müddetçe dedi.

sakın taviz vermeyin derim .
çünkü arkası bitmez bu kv yenemeyiz.
benim kv bana tüp kaldırmamı söylemişti saolsun
kaldırmayıncada '''ben hamileyken halı yıkadım,kaldırdım öle herşey esirgenmez '''demişti
szi kenidnizi ve o savunmasız yavrunuzu düşünün sizi sizden başka kimse düşünmez.
allah kucagınıza sag salim almayı nasip etsin.

bu da güzel bi yaklaşım..konuyu açan arkadaşın tam olarak hayatını bilemeyiz tabiki ama yazdığını tek yönlü görüp yorum yaptık dediğim gibi kaynanası misafire taşıtmayı ayıp düşünerekde sölemiş olabilir gelinine ama arkadaşın sölediği tavır tahmin ettiğimiz tavırsa yorumlar doğru oluyo

bence "bazı" kv ler ya da "bazı" kadınlar kendi hamileliklerinde, böyle çok ilgi alaka görmedilerse, naz yapma, ufak şımarıklar yapma şansına sahip olmadılarsa (ki bence bi hamilenin en doğal hakları bunlar, çünkü insan ömründe sadece bi kaç defa hamilelik yaşıyo ve çok değerli özel zamanlar) bunları yaşayan hamileleri kıskanıyolar, biz güzel yaşamadık hamileliğinizi onlarda yaşamasın, biz ilgi görmedik onlarda görmesin
buna da bazı kadınların, kadınsal kıskançlıkları diyebiliriz sanırım

Böyle kaynanam olsa balkondan aşağı atardım valla tövbe estağfurullah yarabbim evlerden ırak. Büyük de konuşmayım ilerde başıma gelir filan mazallah katil olurum.

riskli gebelik değilse bir kerelik 6 kilo kaldırmadan bir şey olmazmış.şu an yanımda doktor arkadaşım var. ona sordum.tabii devamlı kaldırmadığı müddetçe dedi.

aslında mesele böle somut şeyler deil biliyomusun canım..haklısın bi kerelik ama ters bi hareket yapsa gitti yani..dediğim gibi önyargılıyız gelin kv ye kv geline belkide bu yazılan olay küçük bi anlık bişe bu olaya çok şey yazılır o olsaydı da şu olsaydı filan ama yinede hamile bi insana daha itinalı olmak lazım derim alınacak bi vebalde değil taşınacak bi dertte değil gerçekten bebeye bişe olması

Bazı insanların farklı olmak için saçma sapan yorumlar yaptığı düşüncesindeyim şuan. Maksat farklı yorum yapmak, ortaya çıkma çabası. Ama nedense bu ego eksikliklerini burada tamamlamaya çalışıyolar, böle bir platformda yazık gerçekten. Evde canı sıkılan, değer görmeyen tipler, benim altımdaki komşum gözümün önünde düşük yaptı, banyodan yarım kova su taşıdığı için. Bu bize emanet ve elimizden geldiğince korumak bizim görevimiz. Kimse için melek bebeğimi kaybetmeyi riske atamam kimse kusura bakmasın. NET.

biz bu kadar konuşuyoruz ya kayınvalide şimdi oh nede güzel ağırladık misafiri diyip keyif kahvesini yudumluyordur

Eskiden senin gibiler sabahtan akşama kadar tarlada çalışıyormuş, ne olacak alt tarafı beşiği kaldırsan? Abartma bence...

alt tarafı besigi kaldır üst tarafı cocugun ölür ne olacak sanki yap gitsin

evet katılıyorum düşünsene eskiden utanıldığı için değil insan içine çıkmak hamile kıyafeti giymek yada bunu birileriyle paylaşmak bile doğru görülmüyomuş ne saçma...hamile bi insana ne kadar huysuz olursan ol yada onu ne kadar sevmezsen sevme yinede özel itinalı davranacaksın ztn hassas oluyo ztn yükü var bide yok bu böle olsunda şunu şöle yapın anlamı yok..hamile insanda şımarıcak naz edicek tabi gerçi istemesede öle farkına varmadan davranabilir bi zahmet hoş karşılasınlar babasının evinden getirip yerleştirmemiş karnına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…