Şok Oldum!

Helal olsun

kesinlikle hersey karsilikldir
hele ki saygi haketmeden verilmez bence
aferin sana evlenince ezdirmezsin kendini belli simdiden :)

Hadi sen el kızısın, gelinsin de.. İnsan doğacak torununa da mı acımaz ya? Yazık günah, doğmamış bebeğin günahına girilir mi? Kendisi anne olmamış mı, hamilelik geçirmeden saniyesinde mi doğurmuş? Ayıp vallahi ayıp.. Yemin ediyorum insanlığımdan utandım.

Düşük oranları, anne - bebek ölümü eskiden daha fazlaydı. Hamilelik hastalık değildir ama özen ve dikkat gerektirir. Hamile bir kadın ağır kaldırmamalıdır, çok fazla ayakta durmamalıdır, eğilip kalkmamalıdır.

Mesele emir verilmesi değil, kayınvalidesinin gelinini ve torununu düşünmemesidir. Bu kadar insanın içerisinde bir tek siz olayı farklı şekilde algıladınız. Bence konuyu dikkatle okuyun.

kesinlikle hersey karsilikldir
hele ki saygi haketmeden verilmez bence
aferin sana evlenince ezdirmezsin kendini belli simdiden :)

ya aslında böle gardımı almayıda bazen böle düşünmeyide kendime yakıştırmıyorum ama bazı şeyleride seziyosan ona göre hareket etmek lazım neyse şimdilik herşey yolunda görünüyo beyimizde bizden yana en azından çok karışıp ortada kalmaz bende bırakmam zaten erkek ortada kalınca soğuyo yavaş yavaş evden filan malum kadın muhabbeti kasıyo onları bizim gibi detaylı düşünemedikleri için..

Düşüncesiz vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs

Bu saçma sapan buyruğu duyar duymaz gülseydiniz kahkahayla çünkü espri olabilir ancak bu durum..

yooo
hemfikir değiliz...
öyle bassın tekmeyi ne demek ki, insan gibi karşısına alıp konuşmak varken?
senin aklında ''yol ver gitsin'' var, benim aklımda ''konuşarak halledelım''var.

orası babamın evi elbette bana sorulmayacak gelen misafir.
ayrıca misafir gelince ben genelde evde olmazdım
hiç hoşlanmam hizmet etmekten.

sevgili anneciğim misafiri bana güvendiği için çağırmıyor ( bu onun sözü) dür.
hem öyle olsa bile birlikte yapardık sadece ben yapmazdım.

ayrıca ''anne'' ve ''kayınvalıde''yi aynı kefeye koymayalım.
hiçbir anne kızını hizmetçi gibi görmez
kayınvalıde görür , çünkü onun kızı değilsin.

hiçbir annenın yüreği 7 aylık hamile olan kızını çalıştırmaya el vermez
ama kayınvalidenin verir. anne : ''kızım sen yoruldun ben devam edeyim'' der.
ayrıca saygı karışıklı gösterilmesi gereken bir şeydir.

kısacası seni kendı doğurmadığı için
empatiden de yoksundur, vicdandan da.

Son düzenleme:

vay arkadaş olayın boyutu nerelere gelmiş yahu gelin zaten koşturmuş kadın illa ona iş dayatacağına etrafında pervane olması lazım el üstünde taşıması lazım eminim oğlunun yanında öledir o niye milletin içinde kendini küçük düşürüyosn demi karşıdaki demez vay be ne kaynanaymış kök söktürdü diye herkes üstüne güler bu ne ya kadın ayakta duramıyo 7aylık hamile bu hala 1tonluk eşyayı getir diyo..olay bundan ibaret arkadaşlar olayın tam tersi olmalıydı bence doru olan gelin koşturuyosa kaynanası ya sen napıyosn diyip elinden almalıydı bencede hastalık değil ama özel güzel bi ilgiyide hakkediyo bu insan katılıyorum sana arkadaşım..

arada kv. lerede birşeyler oluyor..böyle havalara giriyorlar cnm..
ama haklı olan sensin..onun seni düşünmesi gerekirken cahil cühela işi yaptırmaya kalmışmış..
hiç ebatına bakmaya gitmeden ; ben bunu nasıl taşıyayım bu halde diyecektin öyleee kalakalacaktı..sendelenip kendine gelirdi..
gitsin kendi taşısın densiz..

Ne varsa eskilerde var, taşı sıkıp suyunu çıkarırmış. Şimdi öyle mi? Beşik nerden baksan 6 kiloymuş getiremezmiş. Beşikte kaynana kendi sallanacağı için gitsin kendi getirsin...

Misafire zar zor hizmet eden nesli koruyamam kusura bakmayın, çok naz yapmayın, evhamlanmayın, abartmayın, şok olmayın. Ayrıca çocuk ağır kaldırmayla düşmez, ters hareketle düşer. Yani ters hareket yapmazsanız tarlada çalışabilirsiniz bunu da dip not olarak şey yapalım.

Günümüzün yeni zalim kaynanaları torunlarını elektronik beşiklerde sallandırıyor bunu gören yok. Kadıncağızın eline bir bardak çay verdiniz demediğinizi bırakmadınız garibime. Hep tembellikten oluyor bunlar.

Düşüncesiz vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs

Bu saçma sapan buyruğu duyar duymaz gülseydiniz kahkahayla çünkü espri olabilir ancak bu durum..

işte en güzel yorum bu kadar kızlar bizde sabahtandır neler yazıyoz klavyeyi yedik resmen tebrikler arkadaşım son nokta..olması gereken böle bi alaycı gülümseme ve evin içinde bi yerlere girip yok olma

yok yok kızlar bizimle dalga geçiyor belli :)))

yürü be maklakukla

yürü be maklakukla

yahu her gelin yada her kaynana aynı demedik ztn istisna olabilir ama kaide bozulmuyo lanet olsun bu arada o tarlada heba olan kadının ellerinden öperim ben onlar sağlam insanlar bunu iyi biliyorum ama şimdi konu sahibi arkadaşın yaşadığı küçük bi ana yorum yapıyoruz evlerinde deiliz tüm hayatlarını bilmemiz imkansız belki gelin normalde dert etmez böle şeyleri hamile diye hassaslaşmıştr ki haklı.. her gelini yada kaynanayı baştan aşağı ne şeytan yap nede melek yap her insan aynı deil..bizde ne gelinler gördük kendi evimizin içinde ona göre yazmaya kalksam kime tü kaka diyecem şaşırırım..sende bu konuya hakim olarak yaz canım

bana mı dedin kız anlamadım :))

küboşum bişe dicem sakin ol ama bence bu arkadaş konu sahibinin kaynanası ha benden sölemesi bak yeni nesil kaynanalar yapar işte bunu KK ya girip gelinlerine karşı yazıyolar

hahahaha olabilir valla bak,
ama yok yok olamazda eski yorumlara bakarsan arada 'bas tekmeyi' falan diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…