şok oldum

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Selam arkadaşlar ,15 dakika önce yaşadığım birşeyi paylaşmak istedim .çünkü gerçekten çook üzgünüm,en başından anlatayım ki daha iyi anlaşılsın, benim 2002 den bu yana ilk yıllar çok samimi olsada artık sadice face üzerinden konuştuğum kankam dediğim bir kız arkadaşım var(dı) ben yakın tarihte 2012 de çok şükür kapandım, bu kız arkadaşımda bunu öğrenince kendisininde çok istediğini falan söylemişti bende duam seninle demiştim,,namaz hakkında falan konuştuk sonra partiler ile dinin birleşmemesi gerektiğini falan konuştuk o da bana hak vermişti yani atıyorum kapalıysan ssplisindir mantığı yanlış şeklinde.. bugün bilgisayarımda bir sorundan ötürü erkek arkadaşımdan uzaktan yardım aldım yani bilgisayarım onun kontrolündeydi, bir ara erkek arkadaşım pcden kalktı bende kendi facemi açtım, bu kız arkadaşım bir fotoğraf paylaşmış. normalde parti lideri ile ilgili bi ton hakaret vs var ilgilenmem karışmam ama o fotoğrafta 3 kedi vardı kedilerden birine başörtüsü takmışlar yanına parti adı yazmışlar ..o an çok kızdım bir parti ile dini birşeyi bağdaştırmak yanlış diyen kız bunu gülerek paylaşmış bende altına başörtülü kedi ile onun ne alakası var yakıştıramadım sana benzetmeden ötürü yazdım, o da altına sana sormuycam ne paylaşıcağımı falan dedi bende herkes kendi değerini belirler arkadaşım dedim sildim ,o sıra erkek arkadaşım gelmiş facede mesaj geldi o açtı,kızın yazdığı aynen şu ifadeydi, başını örttün dindar mı oldun?başın açıkken dinden bi haberdin ahkam kesmeye mi başladın, neyi paylaşıp paylaşmayacağımı ben bilirim hadi yürü git! 12 yıllık arkadaşım bana bende kapanmak istiyorum yardım et diyen kız..dinsizlikle itham etti, bende yolun açık olsun hoşcakal dedim engelledim.. erkek arkadaşım hep gördü bunları üzülme falan dedi ama içime dert oldu çok mutsuzum hep savunduğum şey bir parti lideri ile dini birleştirmemektir,o kişi haşa peygamber değil kapalı olan herkes onu seviyor değil din=...'e değil.. bir kediye başörtüsü takıp yanına a..'e demek doğru mu ben mi hatalıyım?başını örtmeden önce dinden bir haberdin lafı çok gücüme gittierkek arkadaşım ne düşündü acaba takılma üzülme dedi ama çok gücendim şok oldum,insanlar 2 yüzlü oluyormuş demek ki

arkadaşın haklı ,bende gördüm o resmi benim gördüğümde gazdan kaçan kedi vardı direnişçi kedi yazmışlar gayette komik ti ,,bukadar abartılcak bişey yok yani
kızda sana gerekli cevabı vermiş haketmişsin sende ,milletin ne yaptığını sen sorgulayamazsın hakaret olmadığı sürece

canım o resim benimde hiç hoşuma gitmiyor ,yorumda ne alakaysa ,bazıları böyle şeyleri komik buluyor galiba ,siz arkadaşınıza samimiyetten dolayı o mesajı atmışsınız anladığım kadarıyla sizi şok edende arkadaşınızın küstah cevabıydı,bence böyle şeylere takılmayın,hayatınızda bu tarz saçma şeyleri komik bulan çok arkadaş olacaktır ,bizde onlara gülüp geçeceğiz ,sevgiler.

O paylasılan x partiyi sevmiyenler bu tür resimleri komik diye adlandırıp paylasırlar...

ben fotoğrafı görmedim ama internette bunlardan o kadar çok var ki , mizah için yapılmış..gülüp geçmek gerek diye düşnüyorum..

sizin tek hatanız paylaşımın altına yorum yapmanız olmuş,gülüp geçseydiniz keşke , ya da rahatsız olduysanız da özelden yazsaydınız..

oturup konuşulsa arkadaşınızın da art niyetli olduğunu zannetmiyorum..hoşuna gitmiş paylaşmış..erkek arkadaşınızın yanlış birşey düşünüğünü zannetmiyorum..şüphelense sorardı..

üzülmeyin fazla..

bende herkesin birbirine saygı duymasını,birbirini etiketlememesini, insanların olduğu gibi kabul edilmesi gerektiğini savunuyorum ama böyle olmuyo malesef , muhtemelen hiç olmayacakta ,sıkma canını

hepinize teşekkür ederim,iyi ki varsınız.olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaştığınız için çok sağolun

herkes fikrinde görüşünde özgür elbette bunu kimse sorgulayamaz ama dost dediğin bir insanın bu kadar agresif ve kırıcı cevap vermesi çok acıtıcı gerçekten...meselenin dini boyutunu tartışmıyorum zira bu konu kapatılacağa benziyor dini ve siyasi içerikten dolayı....
ama ben dostunla arandaki meseleye takıldım...hiç üzülme canım, sana böyle bi tavırla yürü git, ahkammı kesiyon gibi cümleler kullanan biriyle dost kalma zaten....

Hayatından bir iki yüzlü insanı daha çıkarttığın için şükretmelisin

Siz biraz fazla tepki vermişsiniz ama arkadaşınız da sanki zaman kollar gibi bütün kinini kusmuş size.

Siz biraz fazla tepki vermişsiniz ama arkadaşınız da sanki zaman kollar gibi bütün kinini kusmuş size.

evet sanırım öyle oldu,hassas olduğum bir konuda bu paylaşımı benim sayfamda gülerek paylaşınca tutamadım kendimi ,ama vijdanım rahat o gece gerçekten şok oldum(dinden bi haberdin ) sözü özellikle!şimdi düşünüyorum aslında iyikide yapmış gerçek yüzünü görmüş oldum vesile bu oldu iyi oldu

kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez elbette...
ama böyle bi konudan buaraya kadar gelip arkaşlığınızı bitirebildiyseniz siz zaten ayrı dünyaların insanlarıymışsınız...

kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez elbette...
ama böyle bi konudan buaraya kadar gelip arkaşlığınızı bitirebildiyseniz siz zaten ayrı dünyaların insanlarıymışsınız...

Demek ki öyleymişiz haklısınız,dediğiniz gibi kimsenin görüşü kimseyi bağlamaz ,o güne kadar aynı görüşte olduğumuzu milyon kez dile getirip benden yardım isterken bir anda böyle bir olay olması beni şaşırttı zaten,farklı görüşlerde olduğumuzu fark etseydim tabiki umursamazdım sanırım bana başka genele başka bir tavırda yaklaşılınca bilemedim:)

Ben de gordum o resmi bana da gayet komik geldi acikcasi..

Ayrica orada bir ironi var onu anlayamissiniz siz.

Yani o da benimle ayni fikirdeymis paylasmis, siz de onu elestirerek gereksiz tartisma cikarmissiniz.

Siz begenmediyseniz paylasmazsiniz ya da kirildiysaniz da ozelden mesaj atabilirdiniz konuyla ilgili.

O da size yuru git diyerek ayip etmis. Hakkinizda hayirlisi..

bahsettiğin resim bu sanırım..bence son derece eğlenceli bir resim..Hatta benim gördüğüm sitede ülkücü birisi "Mhp'nn kedisine bak.. Allahına Kurban REİSSSS " diye yorum atmış,resimden çok ona güldüm
Bence sizin üstünüze alınmanız biraz yanlış olmuş,resmi kendi bile yapmamış,bir yeren görmüş-beğenmiş ve koymuş..Sanki akpnin kedisine sizi etiketlemiş gibi ,aşırı bi tepki vermişsiniz...
Hee bunların yanında arkadaşınızın tepkisi hoş mu?
hiç hoş değil,hatta iğrenç.
Büyük ihtimalle sinirle söylemiştir,siniri de 11 yıldır yakın arkadaşı olan ve tek iletişim kaynaklarının face olduğu insanın ufacık birşey yüzünden kendisini silmesi olabilir...

Aynen canım
bayılıyorum zaten ben bu yaratıklara ,kedilerede herşey yakışıyo

Gayet eğlenceli bir fotoğraf, ki sadece başı örtülü kedi de yok orda, sizin üzerinize alınmanız, arkadaşınızın kaba üslupla konuşması yanlış olmuş, neyse hayırlısı..

Son düzenleme:

Bende arkadaşınıza kızamadım çok espirili bir foto o biliyorum. Üzerinize mi alındınız anlamadım :26:

Her siyasi parti topluma dair bir değeri araç yaparak iktidara gelmeye çalışır.. Bir parti Atatürk'ü kullanır, bir parti milliyetçiliği.. Bahsettiğin partini, başörtüsünü siyasi simge olarak kullandıklarını kendileri söylediler..

Oysa biliyoruz ki bunların hepsi siyaset üzeri değerlerdir.. Ama partiler simgeleştirir,kullanır

O günün öfkesiyle tam anlamıyla anlatamamışım sanırım,benim derdim fotoğraftaki kedi değil,baş örtüsü akpnin tekeli değil bu görüşe kızıyorum dediğimde bana haklısın bende aynı fikirdeyim,biri kapalıysa belli sen ...lisin diyorlar bunlara mahal vermemek lazım diyen arkadaşım benim sayfamda bakın bazılarınız neden tepki gösterdin beğenmiş paylaşmış demiş üstüne basarak söylüyorum benim sayfamda benide o örtülü kediye etiketleyerek paylaşmış, bir arkadaş siz silince kızmıştır demiş ben silmedim .. oraya da örtü akpnin tekeli değil bu 1 .2. de ayette yeri olan örtüyü alaya almanı yakıştıramadım özellikle benim sayfamda paylaşmanı dedim.. bunun üstüne o bana sen kimsin ki dün dini bilmezdin bugün kapandın Allahçı mı oldun dedi bende yolun açık olsun dedim sildim .daha öncede dediğim gibi fevri davrandığımı kabul ediyorum ,özelden ikaz edebilirdim evet bu benim yanlışım..benim hassasiyetimi bilerek bana katıldığını söyleyerek yinede benim sayfamda alay edercesine paylaşıp etiketlemesi beni çıldırttı fevri davrandım.ve evet o son sözünden sonra da sildim . ayrıca bana komik gelmiyor ,kediler sevimli evet ama ayette yeri olan birşeyi bir kediye takılması bana göre alaydır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…