Selam arkadaşlar ,15 dakika önce yaşadığım birşeyi paylaşmak istedim .çünkü gerçekten çook üzgünüm,en başından anlatayım ki daha iyi anlaşılsın, benim 2002 den bu yana ilk yıllar çok samimi olsada artık sadice face üzerinden konuştuğum kankam dediğim bir kız arkadaşım var(dı) ben yakın tarihte 2012 de çok şükür kapandım, bu kız arkadaşımda bunu öğrenince kendisininde çok istediğini falan söylemişti bende duam seninle demiştim,,namaz hakkında falan konuştuk sonra partiler ile dinin birleşmemesi gerektiğini falan konuştuk o da bana hak vermişti yani atıyorum kapalıysan ssplisindir mantığı yanlış şeklinde.. bugün bilgisayarımda bir sorundan ötürü erkek arkadaşımdan uzaktan yardım aldım yani bilgisayarım onun kontrolündeydi, bir ara erkek arkadaşım pcden kalktı bende kendi facemi açtım, bu kız arkadaşım bir fotoğraf paylaşmış. normalde parti lideri ile ilgili bi ton hakaret vs var ilgilenmem karışmam ama o fotoğrafta 3 kedi vardı kedilerden birine başörtüsü takmışlar yanına parti adı yazmışlar ..o an çok kızdım bir parti ile dini birşeyi bağdaştırmak yanlış diyen kız bunu gülerek paylaşmış bende altına başörtülü kedi ile onun ne alakası var yakıştıramadım sana benzetmeden ötürü yazdım, o da altına sana sormuycam ne paylaşıcağımı falan dedi bende herkes kendi değerini belirler arkadaşım dedim sildim ,o sıra erkek arkadaşım gelmiş facede mesaj geldi o açtı,kızın yazdığı aynen şu ifadeydi, başını örttün dindar mı oldun?başın açıkken dinden bi haberdin ahkam kesmeye mi başladın, neyi paylaşıp paylaşmayacağımı ben bilirim hadi yürü git! 12 yıllık arkadaşım bana bende kapanmak istiyorum yardım et diyen kız..dinsizlikle itham etti, bende yolun açık olsun hoşcakal dedim engelledim.. erkek arkadaşım hep gördü bunları üzülme falan dedi ama içime dert oldu çok mutsuzum
hep savunduğum şey bir parti lideri ile dini birleştirmemektir,o kişi haşa peygamber değil kapalı olan herkes onu seviyor değil din=...'e değil.. bir kediye başörtüsü takıp yanına a..'e demek doğru mu ben mi hatalıyım?başını örtmeden önce dinden bir haberdin lafı çok gücüme gitti
erkek arkadaşım ne düşündü acaba takılma üzülme dedi ama çok gücendim şok oldum,insanlar 2 yüzlü oluyormuş demek ki