şok oldum

Saçmalamasın. Kıskançsa getirmeyeydi eve. Yani ne kadar samimi olabilirsin ki arkadaşıyla, eşin yanında diye rahat davranman son derece doğal...

hadi ya ama sanki kadın söyleyince ağır olmuyo ama erkek söyleyince ağır geliyo sence de öyle değil mi
Evet evet esimde bni agir sekilde kiskanir mesela oturup agliyasim gelir kadin farkli tabi esim bna dese size denileni cok uzulurdum cunku bn dikkat ederim arkadaslarina karsi tutumumda bnm kendi hic erkek arkadasim yoktur facemde bile esim hepsini sildi bsey diyemem tabi kiskanabilir cunku bu bni sevdigini gosterir

Ayip etmis esiniz. Ben olsam cok kirilirdim. Ki normalde de dikkat eden biriymissiniz. Bunun farkinda olarak boyle seyler dusunmesi ve dile getirmesi cok yanlis. Ve madem kendisi kiskanc biri esi olmayan arkadasini eve getirmesin. Zaten bence de getirmemeliydi en bastan hata onda. Acaba arkadasindan rahatsiz oldu da size mi patladi?

benım esım boyle bısey yapacak olsa dar ederdım ona dunyayı..ne olabilir ki kıskanılacak?

diyorum ki hangi sözüm yanlış ya da hangi davranışm ne yaptım net bi cevabı bile yok.

Lütfen bu soruyu sorup durma. Mağdur edilen sensin mağduru oynayan O. Kendileri deli , karşısındakini de delirtmeye çalışıyorlar. Yanında karısı olmayan adamı, yeni evli kadının yanına getirirken düşünseydi bunları. O seninle konuşmuyorsa lütfen sende konuşma. Alttan alıyım deme yoksa hep aynı şeyi yaşatır.

şuan tlf da konuşuyor dum sabahtan beri arıyo özür diliyo bir sürü mesaj atmış daha da anlayacak hata sını

Sen benim herseyimsin tamam mı bunu hiç çıkarma aklından senin hakkında ben hiç Bizans kötülük bişey düşünmedim bununda bil seni sevmekten yada kiskanmaktan başka hiç bir şey yapmadım ben ama dünkü üslubum yanlıştı özür dilerim bundan sonra böyle bi üslupla konuşmayacam emin ol seni çok seviyorum ben sen benim herseyimsin bunu yazmış

hmm çok kıskanç

Kendisi evine gittiği çiftlerin karılarıyla konuşunca çok samimi bulup aklına türlü türlü şeyler mi geliyormuş?
Karısını bununla suçlayan adamların zihniyeti budur çok net. Bu sevgi göstergesi değil kimse kendisini kandırmasın.

Evine gelen insanla iki muhabbet edemeyeceksen kimseyi getirmeyecek eve. Şimdi hatasını anlasa özür dilese bile tekrarlama ihtimali yüksek. Altta kalıp kendini odalar kapatma. Haddini bildir.

eve erkek arkadaşmı getirilirmiş yaa terbiyesizliği yapan kendi birde yağ gibi üste çıkıyor,
madem arkadasına guvnemiyorsun birdaha getirme dersin

Belki arkadaşı ters bir laf etmiştir, ondan kıskanmıştır.
Şey gibi , yenge hanım ne kadar iyi bak benide ağırladı gibilerinden..
Kıskanacak adam eve arkadaşını da getirmez herhalde hiç?

Belki arkadaşı ters bir laf etmiştir, ondan kıskanmıştır.
Şey gibi , yenge hanım ne kadar iyi bak benide ağırladı gibilerinden..
Kıskanacak adam eve arkadaşını da getirmez herhalde hiç?
ya yemek çok güzel olmuş zaten beğeniyorum yemeklerini dedi onun dışında duymadım herhangi bi şey . . . Bugün diyorum ki benim ne yanlışım var bunu nasıl bana dersin diyo sen bana gülerek bakarken o senin yüzüne bakıyorudu çok sinir oldum bilmem ne

Böyle saçmalayacaksan kimseyi getirme bir daha eve, diye fırçala biraz.
Aman kıskanç herifte zor beya.

Ağzına saglik

Nereye gidiyorsun arkadaşım? Sus pus mahçup durma, sesini çıkar, sen üste çık. Ortada bir terbiyesizlik varsa, yapan eşin. Ne kadar kırıldığını, nasıl hakaret olarak algıladığını görsün.

Deli mi ne o zaman ne diye eve çağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…