- Konu Sahibi NursedaCan
-
Evet evet esimde bni agir sekilde kiskanir mesela oturup agliyasim gelir kadin farkli tabi esim bna dese size denileni cok uzulurdum cunku bn dikkat ederim arkadaslarina karsi tutumumda bnm kendi hic erkek arkadasim yoktur facemde bile esim hepsini sildi bsey diyemem tabi kiskanabilir cunku bu bni sevdigini gosterirhadi ya ama sanki kadın söyleyince ağır olmuyo ama erkek söyleyince ağır geliyo sence de öyle değil mi
diyorum ki hangi sözüm yanlış ya da hangi davranışm ne yaptım net bi cevabı bile yok.
hmm çok kıskançYa eşim akşam yemeğe arkadaşını getirdi karısı memleketin gitti diye sonra çıktılar eve geldi konuşmuyo neymiş samimi konuşmuşum anlayacağınz kıskanmış ama çok saçma ve cok ayıp bu söylediği çok üzüldüm ya
ya yemek çok güzel olmuş zaten beğeniyorum yemeklerini dedi onun dışında duymadım herhangi bi şey . . . Bugün diyorum ki benim ne yanlışım var bunu nasıl bana dersin diyo sen bana gülerek bakarken o senin yüzüne bakıyorudu çok sinir oldum bilmem neBelki arkadaşı ters bir laf etmiştir, ondan kıskanmıştır.
Şey gibi , yenge hanım ne kadar iyi bak benide ağırladı gibilerinden..
Kıskanacak adam eve arkadaşını da getirmez herhalde hiç?
ya yemek çok güzel olmuş zaten beğeniyorum yemeklerini dedi onun dışında duymadım herhangi bi şey . . . Bugün diyorum ki benim ne yanlışım var bunu nasıl bana dersin diyo sen bana gülerek bakarken o senin yüzüne bakıyorudu çok sinir oldum bilmem ne
Ağzına saglikYok arkadaşım öyle demiceksin
Çok kiskandiysan getirmicen o zaman
Arkadasina mi guvenmiosun bana mı ?
Derdin ne de böyle bi salaklik yaptın diceksin
Bende meraklı değilim senin capulcu arkadaslarini ağırlamaya
Bidaha evimde gormucem bitti!
Net
Bu kadar
Şimdi o içindeki iğrenç sapikca dusuncenle yat zibar de
Nereye gidiyorsun arkadaşım? Sus pus mahçup durma, sesini çıkar, sen üste çık. Ortada bir terbiyesizlik varsa, yapan eşin. Ne kadar kırıldığını, nasıl hakaret olarak algıladığını görsün.ya genel sohbet ettik 3 muz düşünüyorum düşünüyorum yanlış ne dedim diye yok yani her zaman ki ben çok yaraladı bu sözü beni insan karısına bunu der mi gerçekten şok oldum yarın gitmeyi bile düşünüyorum
Deli mi ne o zaman ne diye eve çağırıyor.Ya eşim akşam yemeğe arkadaşını getirdi karısı memleketin gitti diye sonra çıktılar eve geldi konuşmuyo neymiş samimi konuşmuşum anlayacağınz kıskanmış ama çok saçma ve cok ayıp bu söylediği çok üzüldüm ya
oldu bilePişman olmuştur bence adami getirdigine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?