şok oldum

kırıcı şekilde hitap edilecek seviye de ise kıskanıLmak güzel değil hem de hiç
Erkekler oyle kiskanir kendi arkadasindan bile yani hem bn bda olmaz faln dedim cunku bnde onu kiracak sozler ediyorum kiskanirken oda yapmam bda dikkat ederim diyo boyle anlasiyoruz iste bn neler diyorum esime valla

Erkekler oyle kiskanir kendi arkadasindan bile yani hem bn bda olmaz faln dedim cunku bnde onu kiracak sozler ediyorum kiskanirken oda yapmam bda dikkat ederim diyo boyle anlasiyoruz iste bn neler diyorum esime valla
ya Kıskanmak tamam eyvallah ama bana ona cilve yapıyormusum gibi sözler kullanması çok kötü ne demek yani bu

ya Kıskanmak tamam eyvallah ama bana ona cilve yapıyormusum gibi sözler kullanması çok kötü ne demek yani bu
Hm bnde esime arkadasin sevgilisiyle cok konusuyosun demistim hatta bnden daha cok konusuyosun falan ddm yanlis anlyon faln dedi soylediklrne dikkat et dedi ama cok sevdigim biri olunca kimseyle paylasamiyorum konusmasini bile dusunun insan hersey dusunebiliyo

Ne iticisiniz ya yok anneme gidicem,gitcem görsun.. daha 4 aylik evlisin nereye gidiyorsun ?
Yeni evlisin diye belki nazlar seni dön diye yalvarir, gelir alirda evlilik bu her kavgada ayni blöfü kullandikca 5 sene sonra defol git bile der kalırsın öyle.5 seneye bile kalmaz.

Ne saniyonuz su anaevine kacmayi ikide bir anlamiyorum.
Olayada sahit degiliz.Belki rahatsiz olduğu birsey olmustur.
Dedigin kadar kiskanc,ruh hastası olan adam zaten tutup eve adam getirmezdi heralde

hadi ya ama sanki kadın söyleyince ağır olmuyo ama erkek söyleyince ağır geliyo sence de öyle değil mi

walla Susup oturunca da kendini haklı sancak yaptığını doğru bulacak

walla Susup oturunca da kendini haklı sancak yaptığını doğru bulacak

Susup oturun demiyorum.Birseyleri anlamasi icin giderek blof yapmak herseferinde işe yaramaz diyorum aksine adam her seferinde donuyor diye ilerde gittigini bile umursamaz diyorum.
1.5 senelik evliyim bizde tartıştık ,bizde kavga ettik kalkıp hemen annemin evine kosturmadım hicbirzaman.
Bu evden birgün gidersem boşanırım.Evde durdun diye susmana gerek yok ama hersey kacmakla cozulmuyor her tartismada adam gitse naparsin ??? Sen gitmeyle bisey yapiyorum saniyorsun ama evliligi lacka etmekten baska bisey degil o

haklısın ama o kadar sinirliym ki şu saat oldu uyumadım ya

.Tamam erkek karısını kıskanabilirde abartılı olmuş.Birde şöyle birşey var,her iki taraf için de geçerli.Eşler birbiriyle normal şekilde konuşuyor,fakat karşı cinsle konuştuğunda nedense konuşma üslubu değişiyor,daha kibarlaşıyor ,çoğu yerde böyle.Geçen gün pazardayım kadının biri normalde eşiyle kaba saba konuşuyor.Pazarcıya 2 kilo domates verir misiniz diye o kadar kibarca istiyor ki.Aynı şekilde geçen gün eşim de benimle o kadar kibar konuşmazken,teldeki müşteri hiz. bayana inceldikçe inceliyor.Neden benimle o kadar kibar konuışmuyorsun diyorum.Acaba aynen siz de yanlış anlamayın eşinizle konuştuğunuz gibi değil de daha kibarca konuştuysanız eşiniz kıskanmış olabilir mi?

Her neyse de "zaten kapalı bir bayanım " ne demek ?
Açık olanlar iftira ya musait mi oluyor ?

Getirmeseymiş hayret birşey.
Mesela ben asla kabul etmem eşi olmadan eve gelen bir erkek rahat olamam yanı .s
En fazla eşimin üniversite arkadaşı gelır o bıle ikiz kız kardeşiyle gelıyor ..
Ve aynı şekılde bende eşim varken kız arkadaşımı eve çağırmam eşimde rahat edemiyor çünkü..

Esine mi güvenmiyor? Arkadasina mi güvenmiyor? Anlayamadim..

Madem bu kadar fesat düsüncelere sahipsin karinin yanina tek erkek sokmayacaksin..

madem kiskaniyo elin adamini tek basina getirmesin cok ici acidiysa yemek ismarlasin disarida, sizin ev lokantami as evimi. Daha da olmazsa koyun sefer tasina gotursun arkadasina Allah Allah hem suclu hem guclu. Ne yapacaktiniz pecenizin altindanmi konusacaktiniz. Tipe bak hem karisini kiskaniyor hem elin adamini aksam aksam evine getiriyor.

NİYE getiriyor arkadaşını evinize ??? okadar namusluysa bunun uygun olmayacağını bilmesi gerekiyor ..

esiniz çok terbiyesiz
kişi kendinden bilir işi demişler boşuna değil demek ki kendi o amaçla yaklaşıyor kadınlara
anne evi şu an çözüm değil oturup güzelce tartışmadan konuşun
ve mümkünse bu kadar kısa sürede böyle bir evliliğe çocuk yapmayın

Bence sebep bu. Sizi pekte iyi tanimiyor, 1 sene kisa bi sure. Helede gorucu usulu evlenmisseniz. Bence zamanla sizin davranislarinizi ve tutumunuzu gordukce pisman olucak bu yaptigindan. Daha 1 sene taniyor sizi. Zamanla erkeklere karsi mesafeli oldugunuzu gordukce sizi gercekten taniycak ve " benim karim boyle bi kadin degil" diye kendini dizginliycek.
Bence yani..
Eger karakterinde hep boyle kiskanclik varsa asiri dozda o zmn bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…