- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi NursedaCan
-
Erkekler oyle kiskanir kendi arkadasindan bile yani hem bn bda olmaz faln dedim cunku bnde onu kiracak sozler ediyorum kiskanirken oda yapmam bda dikkat ederim diyo boyle anlasiyoruz iste bn neler diyorum esime vallakırıcı şekilde hitap edilecek seviye de ise kıskanıLmak güzel değil hem de hiç
ya Kıskanmak tamam eyvallah ama bana ona cilve yapıyormusum gibi sözler kullanması çok kötü ne demek yani buErkekler oyle kiskanir kendi arkadasindan bile yani hem bn bda olmaz faln dedim cunku bnde onu kiracak sozler ediyorum kiskanirken oda yapmam bda dikkat ederim diyo boyle anlasiyoruz iste bn neler diyorum esime valla
Hm bnde esime arkadasin sevgilisiyle cok konusuyosun demistim hatta bnden daha cok konusuyosun falan ddm yanlis anlyon faln dedi soylediklrne dikkat et dedi ama cok sevdigim biri olunca kimseyle paylasamiyorum konusmasini bile dusunun insan hersey dusunebiliyoya Kıskanmak tamam eyvallah ama bana ona cilve yapıyormusum gibi sözler kullanması çok kötü ne demek yani bu
hadi ya ama sanki kadın söyleyince ağır olmuyo ama erkek söyleyince ağır geliyo sence de öyle değil miHm bnde esime arkadasin sevgilisiyle cok konusuyosun demistim hatta bnden daha cok konusuyosun falan ddm yanlis anlyon faln dedi soylediklrne dikkat et dedi ama cok sevdigim biri olunca kimseyle paylasamiyorum konusmasini bile dusunun insan hersey dusunebiliyo
walla Susup oturunca da kendini haklı sancak yaptığını doğru bulacakNe iticisiniz ya anneme gudicem,gitcem görsun daha 4 aylik evlisin nereye gidiyorsun ?
Yeni 4 aylık evlisin diye belki nazlar seni don diye yalvarir gelir alirda evlilik bu her kavgada ayni blöfü kullandikca 5 sene sonra defol git bile der kalırsın öyle.
Ne saniyonuz su anaevine kacmayi ikide bir anlamiyorum.
Olayada sahit degiliz.Belki rahatsiz olduğu birsey olmustur.
Dedigin kadar kiskanc adam zaten oyle ruh hastasi olsa tutup eve adam getirmezdi heralde
walla Susup oturunca da kendini haklı sancak yaptığını doğru bulacak
haklısın ama o kadar sinirliym ki şu saat oldu uyumadım yaSusup oturun demiyorum.Birseyleri anlamasi icin giderek blof yapmak herseferinde işe yaramaz diyorum aksine adam her seferinde donuyor diye ilerde gittigini bile umursamaz diyorum.
1.5 senelik evliyim bizde tartıştık ,bizde kavga ettik kalkıp hemen annemin evine kosturmadım hicbirzaman.
Bu evden birgün gidersem boşanırım.Evde durdun diye susmana gerek yok ama hersey kacmakla cozulmuyor her tartismada adam gitse naparsin ??? Sen gitmeyle bisey yapiyorum saniyorsun ama evliligi lacka etmekten baska bisey degil o
Ne zmandir taniyosnz birbirinzi? Evlilik oncesi flort kac sene sene surdu?evet 4 ay oldu
Ya eşim akşam yemeğe arkadaşını getirdi karısı memleketin gitti diye sonra çıktılar eve geldi konuşmuyo neymiş samimi konuşmuşum anlayacağınz kıskanmış ama çok saçma ve cok ayıp bu söylediği çok üzüldüm ya
ben bebek düşünür ken onun yaptığı davranış ne kadar da hoş kafe ye falan gidince her defasında öyle denk getiriyor ki yüzm hep duvara oluyor insanları görmek için dönmem lazım gerçekten kıskanç insan zor hadi buna razi olunur ama başka bir erkeğe asılma ima sı çok yıkıcı ne demek ya lise de sevgili miyiz biz evlenmişz yani
bir seneNe zmandir taniyosnz birbirinzi? Evlilik oncesi flort kac sene sene surdu?
bir sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?