- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.482
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Canm bi koliye yer yap icine ortu ve pamuk koy annesi icine tasir muhtemelen annesi tasidiktan sonrada onu tehlikesiz bi yere koyun anneside gorsun nerede oldugunuŞuan karşı apartmandaki komsuyla ettiğim kavgadan ötürü aşırı sinirliyim.
Bahçesi pirelenmis diye gözleri daha tam açılmamış minnacik 5 yavru kediyi kaldırıma bırakmış.
Nefret ediyorum şu insan olmayan insanciklardan.
Belediyeyi aradım kediler için Hayvan barinagimiz yok anneleri onları taşır dedi !
Sağolun gerçekten bilmiyordum dedim kapattım.
Annesi kedileri bir arabanın altına taşıdı hanımlar, öylece kaldırımda bekliyorum etrafta diğer kediler alıp kaçırmasin diye.
Sağı solu aradım ama aynı tepkiyi aldım.
Bildiğiniz bir tavsiyeye suan çok ihtiyacım var.
Arabanın altından eğilip alamıyorum zavallı anne kedi saldırıyor.
Bana bir çare
Koli yanımda ama hiç sanmıyorum içine tasiyacagini urktu bizden bayaCanm bi koliye yer yap icine ortu ve pamuk koy annesi icine tasir muhtemelen annesi tasidiktan sonrada onu tehlikesiz bi yere koyun anneside gorsun nerede oldugunu
Koli yanımda ama hiç sanmıyorum içine tasiyacagini urktu bizden baya(
Canm koliyi koyun icine ortu falan uzaklasin izleyin yakininda olursaniz cikmaz ordan.bide arabanin sahibini taniyomusuniz ona deseniz altinda kedi oldugundan haberi olsun ezmesin yazik gunah.tanimiyosanizda olaki gitmek zorunda kaldiniz arabaya yazi yapistirin altinda yavru kedi oldunugunu anlatin.buarada facebookta her sehrin bi hayvan koruma haklarinin bi uyesi oluyo.zamaninda benzeri basima geldi face den bulundugum sehrin hayvan haklari koruyucu uyesini buldum tlfonla aradim yardmci oldular sagolsunlarKoli yanımda ama hiç sanmıyorum içine tasiyacagini urktu bizden baya(
Annesi gordumu kolide oldugunu ?anne keei gorduyse kimsenin erisemeyecgi bi yere koliyi koyun anne kedide gorsun ama nerde oldugunu kolinin.sonrasindada dedigim gbi her ilin hayvan haklari koruyucusu var faceden bulabilirsiniz onlari arayin yardmci oluyolar guvenli yer buluyolar anne ve yavrular icinKızlar koliye koydum napayım şimdi
Koliyi götürürken maalesef gelmiyor yakın bir yere bıraktım ama suan yine yavruları araba altına taşıyor offffAnnesi gordumu kolide oldugunu ?anne keei gorduyse kimsenin erisemeyecgi bi yere koliyi koyun anne kedide gorsun ama nerde oldugunu kolinin.sonrasindada dedigim gbi her ilin hayvan haklari koruyucusu var faceden bulabilirsiniz onlari arayin yardmci oluyolar guvenli yer buluyolar anne ve yavrular icin
Icine yumusak bir sey serilmis bir kutu koyun oraya tasisa..Ya da gitse anne siz tasirsiniz o gelir..O atan kadin kimse 2dünyada da hali harap olacak Allah in affedemeyecegi seylerden biri bence..Şuan karşı apartmandaki komsuyla ettiğim kavgadan ötürü aşırı sinirliyim.
Bahçesi pirelenmis diye gözleri daha tam açılmamış minnacik 5 yavru kediyi kaldırıma bırakmış.
Nefret ediyorum şu insan olmayan insanciklardan.
Belediyeyi aradım kediler için Hayvan barinagimiz yok anneleri onları taşır dedi !
Sağolun gerçekten bilmiyordum dedim kapattım.
Annesi kedileri bir arabanın altına taşıdı hanımlar, öylece kaldırımda bekliyorum etrafta diğer kediler alıp kaçırmasin diye.
Sağı solu aradım ama aynı tepkiyi aldım.
Bildiğiniz bir tavsiyeye suan çok ihtiyacım var.
Arabanın altından eğilip alamıyorum zavallı anne kedi saldırıyor.
Bana bir çare
Bir de benimle kavga ediyor densiz.Icine yumusak bir sey serilmis bir kutu koyun oraya tasisa..Ya da gitse anne siz tasirsiniz o gelir..O atan kadin kimse 2dünyada da hali harap olacak Allah in affedemeyecegi seylerden biri bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?