Sokağa atılmış yavru kediler

Koliyi götürürken maalesef gelmiyor yakın bir yere bıraktım ama suan yine yavruları araba altına taşıyor offff
Kuzu anne kedi tedirgin olmuştur, bir süre uzaktan gözlemle, sakinleşince kendisi taşır, şu anda seni bile potansiyel tehlike olarak görüyor çünkü.

Maalesef bazı insanların hayvanlara en ufak acıması yok, bizim burada da her yer kedi doldu deyip 3-4 aylık kedileri zehirlediler, cansız bedenini bulduğum her yavruyu ağlayarak gömüyorum, artık iyice ikna oldum ki dünyanın en acımasız canlıları bizleriz.

Mune abla çok kötüyüm ya.
Arabanın karşısına oturdum bekliyorum.

Oyy masum bebeklerim..keske orada olup size yardimci olabilseydim.
Bazi insanlae niye hayvanlara bu kadar acimasiz anlamak zor
Hayvanlar Allahin sessiz kullari.onlara yapilan zulumun hesabini verecek herkes obur tarafta ..
Sizin gibi kalbi guzel insanlar oldugunu gormek beni de umutlandiriyor.
Demek hala yasanabilir bir dunyadayiz..

Mune abla çok kötüyüm ya.
Arabanın karşısına oturdum bekliyorum.
Haklısın gülüm, şu andaki duygularını o kadar iyi anlıyorum ki, anne kedi çok ürkmüştür ne bebeklerine dokunmanı ister ne de müdahale edilmesini ister, beklemekten başka çare yok, kediyi sakinleştirmeye çalışsan, yumuşak bir ses tonuyla konuşup bulunduğu yere biraz mama ve su koyarsan zarar vermeyeceğine ikna olabilir, hiçbirşey bulamazsan konserve ton balığı alıp koyabilirsin, önce sana güvenmesi lazım çünkü, keşke oralarda olsaydım, arabanın altına girip alırdım hepsini arabanın sahibini biliyor musun? Haberdar edebilirsen iyi olur, bebekler altındayken arabayı çalıştırmasınlar

Aksam gelecekmis araba sahibi.
Şimdi ton balığı almaya gidiyorum marketten

Aksam gelecekmis araba sahibi.
Şimdi ton balığı almaya gidiyorum marketten
Açtır muhtemelen, kokusuna dayanamayıp yer yavrucak, sana güvenebilirse hem kendine hem bebeklerine yaklaştırır, inşaallah herşey istediğimiz gibi giderde arabanın altından alabilirsin hepsini, Allah vicdan merhamet versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…