Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Keşke gelebilse ama tam kapsamlı bir sokağa çıkma yasağının gelmesi mümkün değili. Bu üretimin durması demek. Ekonomik olarak buna hazır değiliz. Pandemi zamanı ben evdeyim bakıcıya yine de para ödemeli miyim konularından geçilmiyordu burası. Tamam kişi kendince haklı belki ama bakıcı evine para almazsa nasıl ekmek götürsün? Kira almasın ev sahipleri yazılıyordu ama bekli ev sahibi gelen kira ile geçiniyor. Bu gibi bir sürü örnek var bu döngü üzerine. Gelirse anca haftasonuna yasak gelir onun da anlamı yok zaten

Ay ayyyyy hic mi korkmuyor bu insanlar biz genciz biz daha cok korkuyoruz
valla hemde biri şeker hastasi biri tek böbrek
şeker hastasi olan neysede tek böbrekle hic şansı yok sanırım.
eşimin is yerinde hergun vakalar var ama gelde anlat

Hazine bakanimisin sen :) ekonomik olarak niye hazır olmayalim o kadar vergi odedik mesela. Hukumetin biraz vatandasina maddi yonden sahip cikmasi gerekmez mi yoksa ölüp gidecegiz . Sonucta bu olagnustu hal. Valla diyorum bak acta kalsak gelmeli bu yasak yoksa gidecek dr bulamayacagiz yakinda.hastaneler dolmus.Umarim getirirler sokaga cikma yasagini

Yasak gelmeli ama gelmez gözden cıkılmıs. Ortalıkta gezmek için gezen öyle insanlar var ki hiç umursamıyorlar ki keşke bi işe gitmek için çıksa insanlar.

Hastalik aldi basini gidiyor inanin korlar oldum iyice sokaga cikma yasagi gelmiyor siz bu konuda ne dusunuyorsunuz arkadaslar
Gelmeli. Vatandaşına sahip çıkan bi ülkede olsak tabiki gelmeli. İnsanlar kredi kullandı onlar bi şekilde ödenecek. Geçen sene yapmadılar bu sene hiç yapmazlar.

aaa gitmek icinse hes kodu falan kullanmaya gerek görmezler
neden kullansinlar ki hazir uzuun uzuuun kalip yedikleri yemegin tabagini bile kaldirmaya gerek görmedikleri bir eve gelmişler
Tam benim.kv ona gittigimde sofrayi falan toplarim mutfakta yardim ederim.o bana geldimi yer kalkar sadece elini yikar ustelik.kucuk cocugum varken bileee neyse konu dagilmasin

Hastalik aldi basini gidiyor inanin korlar oldum iyice sokaga cikma yasagi gelmiyor siz bu konuda ne dusunuyorsunuz arkadaslar
Gelmeli ama bizim milletimiz akillanmaz. Bı bayram günü dışarı çıkma yasağı vardı ve vaka sayilarinda artış vardı. Millet komşusuna gitmiş bayramlaşmaya. Ya aptal bir kesim var. Onlara ne yaparsaniz yapın akillanmiyorlar. Ben birinin evine gitmeye korkuyorum ya.

Sen hamilesin annenlerle bile gorusme valla yani en yakinlarinla

Reactions: Z P
o yasaklar da binanin icine masa kurup gün yapan kadinlari duydu bu kulaklar

65 yaş üstü fellik fellik parklarda gezen yaşlılarımız var gençleri demiyorum almış başını gidiyor ne yapıyorlar acaba keşke sadece elzem olduğunda çıkılsa.

Maalesef ekonomimiz buna müsait değil. Asgari ücretle ev geçindirmeye çalıştığı için covid olduğundan emin olduğu halde hastaneye gitmeyenleri duyuyorum. İşe gitmeseler maaşlarından kesilecek, onu göze alamıyorlar

o yasaklar da binanin icine masa kurup gün yapan kadinlari duydu bu kulaklar
Evet daha iki gün önce doğumgünü kutlandı. Ve içlerinde korona geçirip 15 gün boyunca evden çıkamayan insanlardı. Ben binaya çıkmaya korkuyorum artik. Okula gidiyordum ara verdim. Mahallemizde hiç yoktu iyice arttı bu aralar.

İnsanlar bu kadar vurdumduymaz, umursamaz olduktan sonra yasak gelse nolur. Gelmesin bence yasak falan, yazık millet ekmeğinden oluyor bu kendini bilmez insanlar yüzünden. Yasak gelse de bitmez dünya da devam ediyor bizde bitse nolur. Aşı çıkmadıkça yapacak bişey yok.

Eşimin babası yoğun bakımda durumu belirsiz eşim yanına gitmişti içeri giremiyor bi ihtiyacı felan olur gibisinden şimdi geliyor izolasyon yapacağız evde elimizden geldiği kadar dışarda serbestçe dolaşıp hastalığı yayanlar var hala

Yasi kac

Sen hamilesin annenlerle bile gorusme valla yani en yakinlarinla
Valla ne yalann soylim anneme gidiyorum mecbur. Çünkü oğlum anneme okadar alisikki onu görmeden durmuyor. 10 15 dakka oturup hemen eve geçiyorum zaten binalarımız yan yana

o dogum gunu maalesefki 1 hafta sonra bizde de kutlanacak
ankara yi kimse soylemiyor ama burada da vaka çok bence yazdan beri hic olmadigi kadar cok hasta var mahallemizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…