- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Aman allah korusun. Hastaneler çok sakat.İnsaAllah canım benim. Bende ilklerde dikkat etmedim. 4 haftalıkken minibüse falan bindim. Dediğim gibi çevremde hiç yoktu. Şimdi hem binamızda hem çevremizde aşırı var. En güvenilir yine taksiler. Yarında doktor kontrolüm var. Allah büyük tür Rabbim korusun hepimizi
Var canım kayinpederjm gelmeden önce hep sipariş veriyordum. Ama kayinpederim anlamaz o işlerden. Gidip alıp gelir ama herhangi temasimiz olmaz. Hemen üst kata çıkar ev dublexeve siparis şansiniz yokmu?
Benim duyduğum gördüğüm kadarıyla kötü durumda ilk dalgada bu kadar kolay kayıplar olmuyordu bi anda kötüleşiyorlar ücretsiz izine ayrıldım şimdi servise iyileşip çıkan hasta sayısı neredeyse yok üç dört ex veriliyordu gündesize bir şey sormak istiyorum hastaligin mutasyonu iyi yöndemi kötü yöndemi
kimse kendini kollayamiyor kiArtik yasak olacağını düşünmüyorum ben herkes kendini kollamaya devam edecek.
evet şuan ki vakalar en baştakilere döndü ve herşey herkes normal her yer kalabalık eğlence cafe her yer dolu maske maske dedikleri burun altında çene altında , işyerimizde coronaya yakalananlar var ama patronlar tembihletiyolar şirket 2 hafta kapanmasın diye napıcaz bilmiyorum evde bile maskeyle dolaşıyorum ellediğim şeyleri kimsenin ellemesine müsade etmiyorum ayrı oturuyorum evde iyice psiklojim bozulduHastalik aldi basini gidiyor inanin korkar oldum iyice sokaga cikma yasagi gelmiyor siz bu konuda ne dusunuyorsunuz arkadaslar
dikkat edin yinedeVar canım kayinpederjm gelmeden önce hep sipariş veriyordum. Ama kayinpederim anlamaz o işlerden. Gidip alıp gelir ama herhangi temasimiz olmaz. Hemen üst kata çıkar ev dublex
Yok kullanılması gereken durumlar kesinlikle var ağır ilaçlar evet ama belki genç yada belirti bulgusu yok diye söylemişlerdirPeki verilen ilaçlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben kullanılması taraftarıyım fakat komşumuza gelen filyasyon ekibi “biz ilaçları getirdik ama kullanmanızı önermiyoruz” demiş. Duyunca çok şaşırdım
off iyileşip çikan hasta sayisi yok demek çok fazla vefat var demekBenim duyduğum gördüğüm kadarıyla kötü durumda ilk dalgada bu kadar kolay kayıplar olmuyordu bi anda kötüleşiyorlar ücretsiz izine ayrıldım şimdi servise iyileşip çıkan hasta sayısı neredeyse yok üç dört ex veriliyordu günde
KoronamisinizKorkmayın herkes korona olacak az kaldı mecbur herkes karsntinaya girecek biz gibi
Şimdi daha kötü olmuştur heralde bizim başımızda var en basiti umarım çıkar bi an önce yogun bakımdan böyle kaybetmek insana çok acı geliroff iyileşip çikan hasta sayisi yok demek çok fazla vefat var demek
dün hastane randevularımız vardı kızımla benim .ama 2 aile üyemizin coronaya yakalandığını öğrenince hemen iptal ettik biri öğretmen eşi de doktor yakalananların.hastanede 2 doktor daha yakalanmışoff iyileşip çikan hasta sayisi yok demek çok fazla vefat var demek
Ya Allah aşkına öyle şey mi olur tabi ki kullanılmalı ilaçların ağır olması normal yanı bu basit bır hastalık değil ki aksıne kullanmazsan kötüPeki verilen ilaçlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben kullanılması taraftarıyım fakat komşumuza gelen filyasyon ekibi “biz ilaçları getirdik ama kullanmanızı önermiyoruz” demiş. Duyunca çok şaşırdım
hafta sonu bir yakinimiz kovitten vefat etti memelekete goturduler cenazesini defin ederken rezil olmuş cenaze resmenŞimdi daha kötü olmuştur heralde bizim başımızda var en basiti umarım çıkar bi an önce yogun bakımdan böyle kaybetmek insana çok acı gelir
Ben de öyle düşünüyorum ben olsam kullanırdım filyasyon ekibinin öyle söylemesi şaşırttıYa Allah aşkına öyle şey mi olur tabi ki kullanılmalı ilaçların ağır olması normal yanı bu basit bır hastalık değil ki aksıne kullanmazsan kötü
kimse kendini kollayamiyor kibizim sorunumuz tam olarak bu
ben maske takiyorum karşımdaki korunsun diye ama karşımdaki ay amann allahin dediği olur modunda
allahin dedigi olurda bu konunun bunla alakasi yok.
bizim insanimiz idrak edemedi.
bak şuan ust katimdan acayip sesler geliyor rahat 10 kisi var evde
haftada bir yapiyorlar bunu.
virüs sadece bize var maalesef
Bizim virüsümüz memur mesaisi yapıyor, haftaiçi dinlenip haftasonu bulaşıyorHafta içi serbest hafta sonu yasak olacaksa gelmesin, çok saçma çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?