Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Valla ne yalann soylim anneme gidiyorum mecbur. Çünkü oğlum anneme okadar alisikki onu görmeden durmuyor. 10 15 dakka oturup hemen eve geçiyorum zaten binalarımız yan yana
Dikkat et bakalim ozaman sende haklisin ama iste hamilesin ondan dedim.ins sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi aminnnnnn

Reactions: Z P
o dogum gunu maalesefki 1 hafta sonra bizde de kutlanacak
ankara yi kimse soylemiyor ama burada da vaka çok bence yazdan beri hic olmadigi kadar cok hasta var mahallemizde
Benim ablamda gitti gorumcesinin doğumgününe. Benide çağırdı asla gelmem dedim. Ben anneme gittgimde diken üstünde oturuyorum. Doktor bana çok dikkat et dedi. Ve bu aralar hep hamiller yakalanmış covide Çok mutsuzum.

Dikkat et bakalim ozaman sende haklisin ama iste hamilesin ondan dedim.ins sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi aminnnnnn
İnsaAllah canım benim. Bende ilklerde dikkat etmedim. 4 haftalıkken minibüse falan bindim. Dediğim gibi çevremde hiç yoktu. Şimdi hem binamızda hem çevremizde aşırı var. En güvenilir yine taksiler. Yarında doktor kontrolüm var. Allah büyük tür Rabbim korusun hepimizi

Esin gelmeyin desin demiyor mu
ben kendim soyledim ama dinleyen kim
sanki cok korkuyorlarmis gibi daha karar veremedik diyip ta ordan ankaraya yetisip pastayi siparis ediyorlar.
sorsan korkuyorlar ama her hafta sonu 10 kisi bağ evine dolusuyorlar neymis calisanlar maskeliymiş

insanlar dikkat etmiyor edemiyor da biraz ama eskiye göre insanlarda daha çok maske görüyorum fakat sosyal faaliyetler devam ediyor zaten sıkıntı bu sosyal faaliyetlerde ve iş yeri ortamında işyerleri düzenlenirse sosyal faaliyetler de düzenlenirse hastalık yatay şekilde devam eder diye düşünüyorum herkesin yakınında çıktıkça insanlar daha dikkatli olmayı daha kolay öğreniyor ama kalıcı olmuyor da her türlü sıkıntı sokağa çıkma yasağı olsa gene sıkıntı herkes ekmek almaya toplaşıyor sanki aç kalacak millet

Son sorum.kronik rahatszlik varmi birde bu cikti bu hastalık kronik rahatszlik yoksa bsy yapmiyor diyor cevremde bir kac kisi
Kronik rahatsızlığı yok sadece hepatit b si var yıllardır kronik rahatsızlık olmasa bile vefat eden çok insan var sağlıkcıyım böyle çok denk geldik hastalığın seyri çok ağırlaştı bence

Mutasyona ugramis tvler oyle diyo biz kimseyle gorusmuyoruz ama esimin tarafi bizim cok pinpirik yaptigimizi soyluyor cunku onlarlada gorusmuyoruz.

mümkün olduğunca dısari cikmayin marketlere girmeyin
havalar sogudu mecburen sicak hava perdelerini calistirmak zorunda kaldilar
hep ayni havayi icerde ceviriyor o aletler.
yani kovit oldugunu bilmeden 5 kisi gitse o markette 40 50 dk gecirse ortaligin dumanini attirirlar.

Hadi ya bilmiyodum bunu saol valla

size bir şey sormak istiyorum hastaligin mutasyonu iyi yöndemi kötü yöndemi

Peki verilen ilaçlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben kullanılması taraftarıyım fakat komşumuza gelen filyasyon ekibi “biz ilaçları getirdik ama kullanmanızı önermiyoruz” demiş. Duyunca çok şaşırdım

Öyle canim. Kayın pederime veriyoruz parayı bir oturuyoruz o herseyi getiriyor eve o konuda bı sıkıntım olmuyor sukur

Kanimca bende bunu merak ediyorum bendr arkadasimdan duydum bunu agir falan diyorlar ilaclara

Artik yasak olacağını düşünmüyorum ben herkes kendini kollamaya devam edecek.

Son sorum.kronik rahatszlik varmi birde bu cikti bu hastalık kronik rahatszlik yoksa bsy yapmiyor diyor cevremde bir kac kisi
inanmayın 3 ayı geçti çocukluk arkadaşımın kardeşi öldü coronadan 36 yaşında mimar 2 çocuk annesiydi hiçbir kronik hastalığı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…