Dikkat et bakalim ozaman sende haklisin ama iste hamilesin ondan dedim.ins sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi aminnnnnnValla ne yalann soylim anneme gidiyorum mecbur. Çünkü oğlum anneme okadar alisikki onu görmeden durmuyor. 10 15 dakka oturup hemen eve geçiyorum zaten binalarımız yan yana
65 yasinda köy ortamında kaptı bir de dikkat ettiği haldeYasi kac
Esin gelmeyin desin demiyor muo dogum gunu maalesefki 1 hafta sonra bizde de kutlanacak
ankara yi kimse soylemiyor ama burada da vaka çok bence yazdan beri hic olmadigi kadar cok hasta var mahallemizde
Benim ablamda gitti gorumcesinin doğumgününe. Benide çağırdı asla gelmem dedim. Ben anneme gittgimde diken üstünde oturuyorum. Doktor bana çok dikkat et dedi. Ve bu aralar hep hamiller yakalanmış covideo dogum gunu maalesefki 1 hafta sonra bizde de kutlanacak
ankara yi kimse soylemiyor ama burada da vaka çok bence yazdan beri hic olmadigi kadar cok hasta var mahallemizde
Son sorum.kronik rahatszlik varmi birde bu cikti bu hastalık kronik rahatszlik yoksa bsy yapmiyor diyor cevremde bir kac kisi65 yasinda köy ortamında kaptı bir de dikkat ettiği halde
İnsaAllah canım benim. Bende ilklerde dikkat etmedim. 4 haftalıkken minibüse falan bindim. Dediğim gibi çevremde hiç yoktu. Şimdi hem binamızda hem çevremizde aşırı var. En güvenilir yine taksiler. Yarında doktor kontrolüm var. Allah büyük tür Rabbim korusun hepimiziDikkat et bakalim ozaman sende haklisin ama iste hamilesin ondan dedim.ins sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi aminnnnnn
ben kendim soyledim ama dinleyen kimEsin gelmeyin desin demiyor mu
Kronik rahatsızlığı yok sadece hepatit b si var yıllardır kronik rahatsızlık olmasa bile vefat eden çok insan var sağlıkcıyım böyle çok denk geldik hastalığın seyri çok ağırlaştı benceSon sorum.kronik rahatszlik varmi birde bu cikti bu hastalık kronik rahatszlik yoksa bsy yapmiyor diyor cevremde bir kac kisi
Mutasyona ugramis tvler oyle diyo biz kimseyle gorusmuyoruz ama esimin tarafi bizim cok pinpirik yaptigimizi soyluyor cunku onlarlada gorusmuyoruz.Kronik rahatsızlığı yok sadece hepatit b si var yıllardır kronik rahatsızlık olmasa bile vefat eden çok insan var sağlıkcıyım böyle çok denk geldik hastalığın seyri çok ağırlaştı bence
mümkün olduğunca dısari cikmayin marketlere girmeyinBenim ablamda gitti gorumcesinin doğumgününe. Benide çağırdı asla gelmem dedim. Ben anneme gittgimde diken üstünde oturuyorum. Doktor bana çok dikkat et dedi. Ve bu aralar hep hamiller yakalanmış covideÇok mutsuzum.
Hadi ya bilmiyodum bunu saol vallamümkün olduğunca dısari cikmayin marketlere girmeyin
havalar sogudu mecburen sicak hava perdelerini calistirmak zorunda kaldilar
hep ayni havayi icerde ceviriyor o aletler.
yani kovit oldugunu bilmeden 5 kisi gitse o markette 40 50 dk gecirse ortaligin dumanini attirirlar.
size bir şey sormak istiyorum hastaligin mutasyonu iyi yöndemi kötü yöndemiKronik rahatsızlığı yok sadece hepatit b si var yıllardır kronik rahatsızlık olmasa bile vefat eden çok insan var sağlıkcıyım böyle çok denk geldik hastalığın seyri çok ağırlaştı bence
klima hava perdesi calistiran yerlerden uzak durunHadi ya bilmiyodum bunu saol valla
Peki verilen ilaçlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben kullanılması taraftarıyım fakat komşumuza gelen filyasyon ekibi “biz ilaçları getirdik ama kullanmanızı önermiyoruz” demiş. Duyunca çok şaşırdımKronik rahatsızlığı yok sadece hepatit b si var yıllardır kronik rahatsızlık olmasa bile vefat eden çok insan var sağlıkcıyım böyle çok denk geldik hastalığın seyri çok ağırlaştı bence
Öyle canim. Kayın pederime veriyoruz parayı bir oturuyoruz o herseyi getiriyor eve o konuda bı sıkıntım olmuyor sukurmümkün olduğunca dısari cikmayin marketlere girmeyin
havalar sogudu mecburen sicak hava perdelerini calistirmak zorunda kaldilar
hep ayni havayi icerde ceviriyor o aletler.
yani kovit oldugunu bilmeden 5 kisi gitse o markette 40 50 dk gecirse ortaligin dumanini attirirlar.
Kanimca bende bunu merak ediyorum bendr arkadasimdan duydum bunu agir falan diyorlar ilaclaraPeki verilen ilaçlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben kullanılması taraftarıyım fakat komşumuza gelen filyasyon ekibi “biz ilaçları getirdik ama kullanmanızı önermiyoruz” demiş. Duyunca çok şaşırdım
eve siparis şansiniz yokmu?Öyle canim. Kayın pederime veriyoruz parayı bir oturuyoruz o herseyi getiriyor eve o konuda bı sıkıntım olmuyor sukur
inanmayın 3 ayı geçti çocukluk arkadaşımın kardeşi öldü coronadan 36 yaşında mimar 2 çocuk annesiydi hiçbir kronik hastalığı yokmuşSon sorum.kronik rahatszlik varmi birde bu cikti bu hastalık kronik rahatszlik yoksa bsy yapmiyor diyor cevremde bir kac kisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?