- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Öyle miBen yasak diye biliyordum isterseniz polise haber verin
Şöyle bir şey buldum. Başka bir adreste de saat 11.30 sonrası yasak yazıyorÖyle mi
Şehre göre değişiklik oluyor mu bilemiyorum ama burda gece 12den sonra yasak, 2gün önce polise sorduk daSaat 22 ye kadar serbest .
Aha da benŞimdi gelir insanların maddi durumları elvermiyorcular, kim güzel bir düğün istemezciler.
2gün önce eşime dedim, şimdiki aklım olsa düğünümde polise ihbar ederdim diyeBenim yaşadığım yerde de aynı sorun var.Meydan tarzı bir yer bildiğin açık hava düğün salonu.Çok rahatsız edici.Birkaç kez polisi arayıp ya da belediyeye gidip şikayet edecek oldum ama kıyamıyorum.Ekonomik durumu müsait olsa sokakta yapmazlar heralde diye düşünüyorum.Ya da gelini düşünüyorum en mutlu günü polis gelir tartışma falan olur.Ayyy ben baya çekicem bu gürültüyü galiba
Sanirsin ekmek,suŞimdi gelir insanların maddi durumları elvermiyorcular, kim güzel bir düğün istemezciler.
Maddi olanaklardan bahsediyor çoğu kişi ama artik her bütçeye hitap eden düğün salonları var. Yıl olmuş 2019 hala sokakta düğün yapılıyor şaka gibi. Bir de rezalet bir müzik konsepti ve ses düzeneği var. Allahım evlerden ırak.Korkunç resmen. Bence de sokak düğünü şu çağda bencillik ve barbarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?