- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Sokak düğünü gibisi varmı yaa ben cok keyif alıyorum sahsen. Ha sesten rahatsız olabilirsiniz zaten yazın ayda yılda bir anca duyarsınız 4 saat idare edin cocugunuzun uykusu için gelin damadın en özel gününü polise sikayet ederek mahvetmeyin
Canimsin. ❣ Ben bizzat kaynana kayinpederle tartistim bu sebepten. Ilcenin cikisindaki dugun salonunu istedim. Etrafta bir tane ev yoktu. Onlar da israrla merkezdekini istedi biz esimle direttik digeri icin. Yazik gunah. Bencillige gerek yok. 3 4 saat eglence diye diye insanlarin hakkina giriliyor. Her gun 4 saat eglenceye kafa mi dayanir? Yazik o insanlara da.O masa sandalye kiralama, müzisyen tutma, ikeamlıklar bedava çünkü.
2000 bin liraya şehir merkezinden uzakta ufak salon bulunur.
Yada çok parası yoksa nikahla evlensin.
Ben düğüne para veremedim herkesin kendi yediğini içtiğini ödediği bir eğlence düzenledim bir cafede.
Hiç bir hasta hiç bir bebek benim eğlencemden değersiz değil.
Parasızlıktan değil alışkanlıktan oluyor çoğu sokak düğünü zaten.O masa sandalye kiralama, müzisyen tutma, ikeamlıklar bedava çünkü.
Ben düğüne para veremedim herkesin kendi yediğini içtiğini ödediği bir eğlence düzenledim bir cafede.
neden sinirlendiginizi anlayamadim tabi ki gurultude bir suru insan rahatsiz oluyor ama ben oraya deginmedim zaten. yaptigim yorum sadece maddi olarak gucleri olmayabilir oyuzden tercih ediliyor olabilir yonundeydi ben 5 yil once dugun salonuna 7.000 tl verdim ve en uygun fiyatli olan dugun salonu bile 5 yil once 2000 den fazlaydi. Burasi herkesin fikirlerini ozgurce soyleyebilecegi bi platformO masa sandalye kiralama, müzisyen tutma, ikeamlıklar bedava çünkü.
Burda hala tabanca atanlar var. Gidip kafalarini o tabancayla ezmek istiyorum. Senede 2 ay balkon keyfimiz var. Onunda icine ediyorlar korkuyoruz resmen.Maytapların iğrenç kokusu, havai fişeklerin yarattığı endişeler de cabası.
Daha bugün bir annenin feryatlarını izledim ana haberlerde. Yavrusunu maganda kurşunu koparmış almış ondan. Düşüncesiz geri kafalılar işte.Burda hala tabanca atanlar var. Gidip kafalarini o tabancayla ezmek istiyorum. Senede 2 ay balkon keyfimiz var. Onunda icine ediyorlar korkuyoruz resmen.
neden sinirlendiginizi anlayamadim tabi ki gurultude bir suru insan rahatsiz oluyor ama ben oraya deginmedim zaten. yaptigim yorum sadece maddi olarak gucleri olmayabilir oyuzden tercih ediliyor olabilir yonundeydi ben 5 yil once dugun salonuna 7.000 tl verdim ve en uygun fiyatli olan dugun salonu bile 5 yil once 2000 den fazlaydi. Burasi herkesin fikirlerini ozgurce soyleyebilecegi bi platform
ya milletin dugun salonuna verecek parasi yok yazik biter birazdan
hergun dugun mu oluyordu sokaginizda hayir sinirinizi neden benden cikariyosunuz gelip dugunu ben mi yaptimLohusaydım çünkü ve hatırladıkça çocuğumun ağlamasını susturamamı hala çıldırıyorum.
O gecelere geri dönüyorum.
Yaşayan bilir.
Dilerim o evlenenlerde yazın doğururlar da cam açamadan terleye terleye emzirip çocuk uyuturlen anlarlar be yaptıklarını!!
neden sinirlendiginizi anlayamadim tabi ki gurultude bir suru insan rahatsiz oluyor ama ben oraya deginmedim zaten. yaptigim yorum sadece maddi olarak gucleri olmayabilir oyuzden tercih ediliyor olabilir yonundeydi ben 5 yil once dugun salonuna 7.000 tl verdim ve en uygun fiyatli olan dugun salonu bile 5 yil once 2000 den fazlaydi. Burasi herkesin fikirlerini ozgurce soyleyebilecegi bi platform
Insanin icinde ozenc olamaz mi? parasi yok diye dugun yapmayiversin demek bencillik bence. sunu da belirteyim ben sokak dugunlerini savunmuyorumDüğün yapmak elzem bir şey mi? Parası olmayan yapmayıversin düğün. Köy yerinde yaşamıyoruz, bir köy kadar hanesi olan koca koca binalarda yaşıyoruz. Şehir hayatına uyum sağlamalı artık insanlar.
Geri kalmis kafalarini tutup koparmak lazim. Pislikler. Dugunumde kuru sıkı bile sıktırmadım. Asla havai fisek istemedim. Usuluyle sakince bir dugun yaptik biz. Sanki dunyada kalan son kizi onlar almis gibi silah sıkmak falan edepsizce seyler. Midem almiyor boylelerini. Silahtan korkuyorum bunlar yuzunden. Sirf bu sebepten eve kasa yaptirdim. Esim silahini isten gelir gelmez oraya kitler. Unuttugu gun evde kavga cikar. Asiri korku olusturdu bende silahlar bu olaylar yuzden.Daha bugün bir annenin feryatlarını izledim ana haberlerde. Yavrusunu maganda kurşunu koparmış almış ondan. Düşüncesiz geri kafalılar işte.
hergun dugun mu oluyordu sokaginizda hayir sinirinizi neden benden cikariyosunuz gelip dugunu ben mi yaptim
Insanin icinde ozenc olamaz mi? parasi yok diye dugun yapmayiversin demek bencillik bence. sunu da belirteyim ben sokak dugunlerini savunmuyorum
Allah korusun,kör kurşunlardan da.. Bulunduğum muhitte sokak kapatılmıştı. Çift taraflı hemde. Yaşlı teyzenin biri fenalaşmış, ambulans çağrılmıştı. Lakin ambulansa yol verilmedi. Sağlıkçılar 300 mt sedye sürdüler. Daha da acil olabilirdi durum. Ben sokak düğünü severleri bencil, açgözlü, fırsatçı ve empatiden uzak buluyorum.Geri kalmis kafalarini tutup koparmak lazim. Pislikler. Dugunumde kuru sıkı bile sıktırmadım. Asla havai fisek istemedim. Usuluyle sakince bir dugun yaptik biz. Sanki dunyada kalan son kizi onlar almis gibi silah sıkmak falan edepsizce seyler. Midem almiyor boylelerini. Silahtan korkuyorum bunlar yuzunden. Sirf bu sebepten eve kasa yaptirdim. Esim silahini isten gelir gelmez oraya kitler. Unuttugu gun evde kavga cikar. Asiri korku olusturdu bende silahlar bu olaylar yuzden.
Adi bir magandanin kursununa kurban edemem evladimi ben. Benim cocugumun cani bu kadar ucuz degil.
Aa lutfen. Benciliz biz. Dugun salonu paralarini mahallece aramizda toplayip vermemiz gerekiyor cunku. Bu yuzden cok benciliz.Bu savunmamaksa savunmak nasıl oluyor?
İnsanların içinde kalacak diye diğer insanları rahatsız etmeye hakları yok. Sokak düğünü sıfır maliyetli ya da ucuz bir şey değil. Kendi eğlencesi için milleti rahatsız etmek bencillik değil ama paraları yoksa yapmasınlar demek bencillik öyle mi?
yazdiklarimi sinirle mi okuyorsunuz anlamiyorm size gayet sakin bir sekilde her gun dugun mu oluyordu diye soruyorum bu bi sitem degil sadece lohusaydim ve bebegim sesten uyuyamiyordu yazdiginiz icin sordum gayet masumane bir soruydu. ikinci olarakta bu benim fikrim ve ben sokak dugunlerini savunarak yazmadim konu sahibine hitaben az sonra biter belki parasizliktandir dedim ki buda husnu zan besleyerek kurulmus bi cumle.İnsanların parasının olmaması gelip beni ve çevremdekileri rahatsız etme hakkı vermiyor. Kaç kere olması da değil sorun bu medeniyetsizliği görgüsüzlüğü parası yok diye masumlaştırmanıza karşılık illa empati yapacaksanız uyuyamayan bebeklerle yapın dedim.
Aklın yolu bir kudracım.Bu savunmamaksa savunmak nasıl oluyor?
İnsanların içinde kalacak diye diğer insanları rahatsız etmeye hakları yok. Sokak düğünü sıfır maliyetli ya da ucuz bir şey değil. Kendi eğlencesi için milleti rahatsız etmek bencillik değil ama paraları yoksa yapmasınlar demek bencillik öyle mi?
Yaziklar olsun onlara da. Gunahtir ya. Yazik.Allah korusun,kör kurşunlardan da.. Bulunduğum muhitte sokak kapatılmıştı. Çift taraflı hemde. Yaşlı teyzenin biri fenalaşmış, ambulans çağrılmıştı. Lakin ambulansa yol verilmedi. Sağlıkçılar 300 mt sedye sürdüler. Daha da acil olabilirdi durum. Ben sokak düğünü severleri bencil, açgözlü, fırsatçı ve empatiden uzak buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?