- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Sanirsin ekmek,su
Mecburlar yapmaya
Aynen öyle, birde asker uğurlaması var bunun. Düğün gibi saatlerce oynanıyor.Acaba bizden baska sokakta evlenen bir millet daha var mi ki? Bunu cidden merak ediyorum.
Valla kimse parasi olmayan napsin falan demesin. Sokak dugunu de ucuz degil yani. Sacmalik, kultursuzluk , saygisizlik resmen.
Milletce birseyleri abartarak yasamayi seviyoruz. Baskalarini rahatsiz etmeyi kendimize hak biliyoruz.Aynen öyle, birde asker uğurlaması var bunun. Düğün gibi saatlerce oynanıyor.
Sokak düğünü gibisi varmı yaa ben cok keyif alıyorum sahsen. Ha sesten rahatsız olabilirsiniz zaten yazın ayda yılda bir anca duyarsınız 4 saat idare edin cocugunuzun uykusu için gelin damadın en özel gününü polise sikayet ederek mahvetmeyinKızlar 8den beri sokagimizda düğün var ve müzik sesi o kadar rahatsiz ediyor ki, bebeğim küçük ve başım sesten davul oldu bunun önüne nasıl geçilir, zaten evlerin yalıtımı iyi değil, sanki müzik bizim evde çalıyor o kadar yani.
Milletin eğlencesi için bizim başımız kaç saattir şişti ne yapmak lazım?
Dünyaya adapte olamamış bir bebek en ufak sesten korkup ağlıyorken, ben meme yaraları içinde bir lohusaydım. Gece sekizde uyusun da memelerin azıcık rahatlasın diyr uyutuyordum ki krem sürüp azıcık uyuyayım. Ama o bencil genç çiftin çifterellisine deli gibi korkan dünyaya adapte olamamış bebeğim deli gibi ağlıyordu ve ben kanayan memelerle uyutmak için emziriyordum.Sokak düğünü gibisi varmı yaa ben cok keyif alıyorum sahsen. Ha sesten rahatsız olabilirsiniz zaten yazın ayda yılda bir anca duyarsınız 4 saat idare edin cocugunuzun uykusu için gelin damadın en özel gününü polise sikayet ederek mahvetmeyin
Sormayın.Dünyaya adapte olamamış bir bebek en ufak sesten korkup ağlıyorken, ben meme yaraları içinde bir lohusaydım. Gece sekizde uyusun da memelerin azıcık rahatlasın diyr uyutuyordum ki krem sürüp azıcık uyuyayım. Ama o bencil genç çiftin çifterellisine deli gibi korkan dünyaya adapte olamamış bebeğim deli gibi ağlıyordu ve ben kanayan memelerle uyutmak için emziriyordum.
Ve bu yazın tam 8 kere oldu. Sekiz gece!!!
Hala ah ediyorum o sekiz çifte hala.
Asla da hakkımı helal etmeyeceğim.
Bunu umursamayanlar devam etsinler ah alarak evlenmeye
Sormayın.
Ben de bu gece neler söyledim.
Karakol nasıl izin veriyor bilmiyorum.
Çocuğumu ancak uyutabildim.
Benim yaşadığım yerde de aynı sorun var.Meydan tarzı bir yer bildiğin açık hava düğün salonu.Çok rahatsız edici.Birkaç kez polisi arayıp ya da belediyeye gidip şikayet edecek oldum ama kıyamıyorum.Ekonomik durumu müsait olsa sokakta yapmazlar heralde diye düşünüyorum.Ya da gelini düşünüyorum en mutlu günü polis gelir tartışma falan olur.Ayyy ben baya çekicem bu gürültüyü galiba
Gelin damat 4 saat ozel an yasayacak diye benim el kadar bebegim zibilyon kere uykusundan uyaniyor. Ona ne olacak peki? Ayda yilda bir dedigin sey burda 2 gunde bir oluyor. Ha diyelim ki ayda 1 kere oluyor. Neden cekeyim ben bunu? O sokak kamu alani. Herkesin kullandigi alana dugun dernek kurmalari sacmalik. Hastasi ,yaslisi, bebegi , sinava hazirlanani, nobetten gelmis olani var. Hic de oyle ayyy yaziik en mutlu gunlerini mahvetmeyim demekle bu olayi basitlestiremezsiniz. Gitsin salonda yapsin. Benim evimin dibinde yapmasin. Bunun adi bencillik, kultursuzluk, saygisizlik.Sokak düğünü gibisi varmı yaa ben cok keyif alıyorum sahsen. Ha sesten rahatsız olabilirsiniz zaten yazın ayda yılda bir anca duyarsınız 4 saat idare edin cocugunuzun uykusu için gelin damadın en özel gününü polise sikayet ederek mahvetmeyin
O masa sandalye kiralama, müzisyen tutma, ikeamlıklar bedava çünkü.ya milletin dugun salonuna verecek parasi yok yazik biter birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?