- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Gamzeceylan
Görgüsüz diye bildiğiniz insanlar, bir ara sizinde geçmişiniz di. Büyük dedelerin belki o küçük gördüğün düğünü yapabilmek için neler verirdi. Çok uzak zaman değil bu. Şimdi her şeyin iyisini bulduğumuz için, herkesi kendimiz gibi sanmamız yanlış. Hala çok sayıda yardıma muhtaç aileler var. Yazık Zihniyete bakar mısın. Düğünü iptal ettirmek için toplayacağınız imza emeğini, belediyeye düğün salonu desteği verilmesi için harcayın. Yıkıcı değil yapıcı olun. Sizin zihniyetinizdeki bir insana bakınca ne kadar çekilemez olduğunuzu anlıyorum. Sizde bu yüzden her şeye tahammül edemiyorsunuz. İnsanlara iyilik ile yaklaşın, sanki çok düzenli bir ülkeymişiz, daha dün 4 askerimizi şehit verdik kapımızda savaş oluyor siz ne kadarını umursuyorsunuz?
Bunun icin ban yiceksek bende hazirim birkac gun girer cikarim. Yanliz bunlar giripte cikamazsin lutfenArkadaşlar konu sahibi sokak düğünü yapanları varoşlukla suçlamayan herkese saldırıyor, boş konuşmakla itham ediyor ve siz de sokak düğünü yapmışsınız belli diye yükleniyor. Kaba konuşuyor ve sokak düğününden rahatsız olmayanları konusundan kovuyor. Sokak düğününden rahatsız olmayanlar yazmasın benden size bir abla tavsiyesiSokak düğünlerini bilmem de bu üslubun varoşlukla bir bağlantısı olabilir.
Söylemeden edemezdim, gelsin banlar hazırım uzattım bilekleri teslim oluyorum![]()

özgürlük benim özgûrlüğümü kısıtlayana kadarsa siz de insanları kısıtlayamazsınız sokak düğünüde yapar kınasıda maşallah hep bana hep bana