E Esila09 Nirvana Pro Üye 1 Ekim 2010 21.644 53.475 798 2 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ausgburg #181 birkivircikdusunce .!.: Salon tutmadım kapı önünde düğün yaptım diye varoş mu oldum şimdi. Kendinizi neden bu kadar yukarda görüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Ayni zamanda bencil ve merhametsiz oldunuz. Kaç çocuk uyuyamadı kac insan yorgun gelip dinlenemedi kaç yaşlı rahatsız oldu bilmiyorsunuz.
birkivircikdusunce .!.: Salon tutmadım kapı önünde düğün yaptım diye varoş mu oldum şimdi. Kendinizi neden bu kadar yukarda görüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Ayni zamanda bencil ve merhametsiz oldunuz. Kaç çocuk uyuyamadı kac insan yorgun gelip dinlenemedi kaç yaşlı rahatsız oldu bilmiyorsunuz.
E eczpinar00 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 1.256 1.618 133 43 2 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ausgburg #182 Adananın düzgün bir semtindeki apartman dairesi balkonunda davul zurna çalındığını gördüm ya artık hiçbirşeye şaşırmıyorum. Şikayet etseniz kurumlar birbirine top atıyor. Sabırlar diliyorum.
Adananın düzgün bir semtindeki apartman dairesi balkonunda davul zurna çalındığını gördüm ya artık hiçbirşeye şaşırmıyorum. Şikayet etseniz kurumlar birbirine top atıyor. Sabırlar diliyorum.