- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.934
- 598
Genel anlamda hersey korkutucu
Rabbim gidiş hati hayırlı eylesin ama hiç oyle gorunmuyo
Amin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel anlamda hersey korkutucu
Rabbim gidiş hati hayırlı eylesin ama hiç oyle gorunmuyo
İgrenc mide bulandırıcı bir gelenek. Başlığı okuyunca bile kötü hissettim kendimi. Bu başlıktan koşarak uzaklasmak istiyorum. Allah yardımcınız olsun.varoş semtte oturmanın cezası resmen. Her hafta sonu sokak düğünü oluyor arkadaşlar. Hala tam gaz devam ediyor sabah erken kalkıcam uyumam mümkün değil evin içinde çalıyor müzik resmen. Polisi aradım başka ne yapabilirim? Mahkemeye mi vereyim?
Evet varoşsun. İnsanların dinlenme, uyuma hakkına kendi eğlencen için tecavüz eden bir varoşsun hem de. Kendin de kabul etmişsin. Utanmadan da "iğlinimicik miyim" diyorsun bir de. Allah senin gibi komşulardan uzak etsinBen rahatsız olmam bizde ayda 1 terasınizda müzik açik belli bir saate kadar eğleniyoruz bi sokak düğünü sesi olmuyor tabi ama napicam eğlenmicek miyim evet varoşum
AminMesele sizin rahatsız olup olmamanız değil. Aynısını yapınca rahatsız olamazsınız zaten. Mesele komşularınızın ne düşündüğü. Eğlenmek için birçok yer var ama size anlatmak mümkün değil yoksa kimse eğlenmeyin demiyor
Allah varoş komşudan korusun hepimizi.
ZorTeras gibi açık bir alan yerine evinde eğlenmek zor olmasa gerek.
Evet varoşum dedim zatenEvet varoşsun. İnsanların dinlenme, uyuma hakkına kendi eğlencen için tecavüz eden bir varoşsun hem de. Kendin de kabul etmişsin. Utanmadan da "iğlinimicik miyim" diyorsun bir de. Allah senin gibi komşulardan uzak etsin
12 olunca da bitmedi maalesef
En yakın arkadaşım Bağcılar’a atandı ama orada yaşamak hiç gündeminde olmadı. Daha yakın olan Bahçelievler tarafında nispeten nezih bir semtte 1+1 daire tuttu. Herkesin gücü yetmeyebilir hele ki şu dönemde ama tercih hakkı elinde olan insanlar sırf daha ucuz diye hayat kalitesini düşürebiliyorsa sonucunu da göze almalı. Keşke insanlar düşünceli olabilse de bunlar konuşulmasa hiç.
Kesinlikle katılıyorum. Ama burada istisnalardan değil, kaidelerden bahsediyorum.Semt örneği verdiğiniz için haberi sizin mesajınızla paylaşıyorum.
![]()
Demet Evgar'ın düğünü isyan ettirdi: Hiç yakışmadı
Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu.www.google.com
Demet Evgar Emirgan'da evinin bahçesinde yaptığı düğünüyle çok sayıda insanı rahatsız etmekten çekinmemişti. Kendisine konuyla ilgili para cezasi vb yaptırım yapıldı mı , yoksa ekranlarda yer alıp tanınmasının nimetlerinden mi faydalandı; sonrasında haber yapılmadı.
Yanlışı yapan insanlar ; semtler , muhitler, gelir düzeyleri değil.
Akademik değil de , aileden alınan temel eğitimin önemi de bu tür olaylarda ortaya çıkıyor.
Semt örneği verdiğiniz için haberi sizin mesajınızla paylaşıyorum.
![]()
Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu.www.google.com
Demet Evgar Emirgan'da evinin bahçesinde yaptığı düğünüyle çok sayıda insanı rahatsız etmekten çekinmemişti. Kendisine konuyla ilgili para cezasi vb yaptırım yapıldı mı , yoksa ekranlarda yer alıp tanınmasının nimetlerinden mi faydalandı; sonrasında haber yapılmadı.
Akademik değil de , aileden alınan temel eğitimin önemi de bu tür olaylarda ortaya çıkıyor.
Demet Evgar da varosluk ve saygısızlık yapmış yani. Bu olayların semtle alakası olduğu aşikar ama arada böyle zengin ya da elt görünüp kendinde milleti rahatsız etme hakkı bulanlar oluyor işte. Eski yaşadığım yerde sürekli sokak düğünü vardı, şimdi bir kere bile olmadı. Mesela eski model arabalar vardır Tofaş, doğan falan, burada yok, arada bangır bangır arabesk müzik açmış evin önünden geciyir kesin diyorum bu o arabalardan onlardan oluyor. Genelde kenar mahallelerde oluyor böyle saygisizliklar ama şehrin ortasında lüks sayılan yerlerde yaşayan ama saygıyı ogrenememis kişilerde var malesef nadirde olsa.Semt örneği verdiğiniz için haberi sizin mesajınızla paylaşıyorum.
![]()
Değildi doğu yöresi sanırımHangi yöre , düğünde çalınan müzikler güzel miydi bari ?
Neden başkalarını saatlerce a be kaynana müziği eşliğinde rahatsız ettiniz?Salon tutmadım kapı önünde düğün yaptım diye varoş mu oldum şimdi. Kendinizi neden bu kadar yukarda görüyorsunuz ?
Bibi seni severim ama bu konuda yaptığın doğru mu sence? Bir sürü insan her ay rahatsız oluyor. Gerçekten normal mi görüyorsun?
Kimse rahatsızlığını dile getirmedi bende kimsenin düğününe karışmadım zaten.Neden başkalarını saatlerce a be kaynana müziği eşliğinde rahatsız ettiniz?
Yüzlerce insan var. Belki bu konudaki gibi polisi aradılar ve polis 12ye kadar karışamayız dedi. Ah alarak evlilik kuruyorsunuz. Ne diyimKimse rahatsızlığını dile getirmedi bende kimsenin düğününe karışmadım zaten.