- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi in vino veritas
-
apartman hayatina uyum saglayabildi mi bu dagli ailesi peki ?
Yapıyorlar canım,benim oturduğum sitede yapıyorlardı havuzlu diye bide,bakalım yönetim değişti yeni yönetim yaptırmayız diyorlar gerçi artık yapmıyorlar artık sitenin içinde.Sitenin içinde düğün mü olur yahu pessizin ki tam sokakta değil ki bildiğin site içinde, bazı insanlarımız site hayatını daha benimseyememiş sanırım bende sitede oturuyorum geçtiğimiz yaz bulunduğumuz blok a gelin geldi gece konvoyla kornalar almış başını gitmiş kapıda eğlenmeler davullar felan herkes camlara çıktı pazar günüydü uyuyan var işe gidecek insanlar var kimsenin umrunda değil gövde gösterisi yapıyorlar 15 dk sonra güvenlik geldi uyarmak için güvenliği bile pişman ettiler geldiğine hem suçlu hem güçlüler
İzinliyse 11 kadara sürüyor en fazla izin yoksa daha erken biter aslında.Bizim burada şikayet olursa polis geliyor izin belgesi falan soruyor.O düğünleri çok iyi bilirim saygısızlık diz boyu... Bir kere komşunun cenazesi vardı ama hiç kimse aldırış etmeden deli gibi elektro saz eşliğinde tepiniyordu...
Kime şikayet ederseniz edin sorun çözülmüyor, polisi aradık, zabıtaya şikayet ettik yok düğün bitmiyor gecenin 1'ine 2'sine kadar sürüyor...
Biz mahalleden taşındık ve kendimizce sorunu çözdük.
Maddiyat olduğunu düşünmüyorum bu onların alıştığı saçma sapan bir gelenek...Yoksa en az 2-3 gün Sürer mi bu işkence
Burda moda kişiliğe saldırı bilip bilmeden anlamadan yargılamak, yüzeysel bakmak laf olsun diye yazmak moda.İğnenin ucu kendilerine değiyor galiba.Kyseride kentleşmeden dolayı her apt .sitenin önü açık.Hergün düğün var, ankara havası çalıyorlar sabah 10 da başlıyorlar gece 11 kadar cumartesi pazarda dahil.Bari çalıyorsunuz, oynayan biri olsa ....Nefret ettim sokak düğünlerinden kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok kesinlikle.Eski konu ayol, hortlatmışlar.
Müziğe, çalgı çengiye sandalyeye falan para veriliyor ya ondan bahsediyorum ben. Bedavadeğil yai soka düğünü de.
Bazı arkadaşlar yine konuyu benim kişiliğime getirmiş, maddiyata bağlamış ama dediğim gibi maddiyat mesele değil burda bence. Düğününü salonda yapan da kına gecesini sokakta yapıyor. Yapmayıver kına gecesi ne olacak. Sen iki gün üstüste saçını başını yaptırıp göbek atacaksın diye ben bütün gece angaranın bağlarını bangır bangır dinlemek zorunda değilim ki.
Geçtiğimiz yaz birileri 3 gün 3 gece düğün yaptı. Eziyet resmen.
Biz şikayet ettik kaç kere ekip geliyor dolanıyor sonra bir kaç kişi ile konuşup biraz harçlık alıp gidiyorlardı tabi sene 2006 falandı. KPSS sınavı var ertesi gün adamlar 2ye kadar elektro saz çalmıştı hiç unutmamİzinliyse 11 kadara sürüyor en fazla izin yoksa daha erken biter aslında.Bizim burada şikayet olursa polis geliyor izin belgesi falan soruyor.
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
Valla biz anayı babayı memnun etmek için yaptık. Yoksa ikimiz için de işkence gibi bişeydi düğün. 2.5 senedir düğün cd'sini izlememiş bir çiftiz. Herkesin farklı sebebi var sanırım. Kimi göbek atmak için yapıyor, kimi hava basmak, bak benim düğünüm böyle oldu demek için...Ben de neden düğün yapiyoruz onu anlamıyorum.
Daha ne olacaktı ki? Ne geçiyor aklınızdan?Sadece düğün olduğu için şanslısınız
Daha ne olacaktı ki? Ne geçiyor aklınızdan
Ay onlar yok allahtan... Bir de okul var alt sokakta ama ona bişey denmiyor.benim oturduğum evde otoparka bakıyor iftar miting ne ararsanız ... hele yazın memlekete gidenler camları açıyoruz sıcaktan yolcu bir kişi uğurlayan on kişi sabahın altısında uyuyamıyoruz bile .
Ay onlar yok allahtan... Bir de okul var alt sokakta ama ona bişey denmiyor.
Bence sen sanslisin.Valla biz anayı babayı memnun etmek için yaptık. Yoksa ikimiz için de işkence gibi bişeydi düğün. 2.5 senedir düğün cd'sini izlememiş bir çiftiz. Herkesin farklı sebebi var sanırım. Kimi göbek atmak için yapıyor, kimi hava basmak, bak benim düğünüm böyle oldu demek için...
E şikayet edin zuzum, yalıtım yapsınlar bari. Bombalardım ben orayı kesin.Bence sen sanslisin.
Cunku bizim sitenin hemen yaninda dugun salonu var ve ses yalıtımı yok.
Burda yazin gunde kac dugun oli bilisen sen? Ev basina dusen cocuk sayisi malum :))
Şikayet ettik ve tum cevre sakinleri ediyor ama sonuc ayni. Ben sana neden sikayetin sonucsuz kaldigini özelden yazayim.E şikayet edin zuzum, yalıtım yapsınlar bari. Bombalardım ben orayı kesin.
Yaz bakalım, tahmin edebiliyorum az çok...Şikayet ettik ve tum cevre sakinleri ediyor ama sonuc ayni. Ben sana neden sikayetin sonucsuz kaldigini özelden yazayim.
Ben Ankaradayim ve burada yasak. Sokakta düğün yapamıyorlar. Düğün olduğu zaman arayın polisi. Bakın Bidaha yapıyorlarmı korkularindan. Yil olmus 2015 hala sokak dugunu pesŞu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?