- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
ben kesınlıkle maddıyattan oldugunu düşünüyorum. yoksa her kadın guzel bır yerde yapılmasını ıster.
Maalesef birşey yapamıyorsunuz.. saat 11'e kadar dinlemek zorundasınız.. çünkü sizin hiç sıkıntınız olamaz, hastanız, sorunlarınız, yasınız da olamaz.. komşunuzun mutluluğuna mecburi katılım sağlamak zorundasınız..
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım, birazdan burada alacağın yorumlar daha da sıkacak canını.. biz özgürlüğümüzün nerede başlayıp- nerede biteceğini bilmedikçe çok konu açarız daha..
ben kesınlıkle maddıyattan oldugunu düşünüyorum. yoksa her kadın guzel bır yerde yapılmasını ıster.
bu benım düşüncem. bana göre maddıyat. her şehrın ve mekanın fiyatı farklıdırYahu maddiyat olamaaazz.. 2012 yılında yemekli, içkili 200 kişilik düğünü 3000 liraya yaptım foçada hem de, harika bir bahçesi olan restorantta. Aynı yerde normal limonata pastalı düğün 1200 liraydı. Sadece gelen bet sesli piyanist şantöre vermişler 1000 lira yahu. Maddiyat nerde kaldı? Maksat kafa şişimek bi de sokakta oynamak sanırım.
bu benım düşüncem. bana göre maddıyat. her şehrın ve mekanın fiyatı farklıdır
her yer aynı değil. olmayınca da olmuyor para maalesef.
sokakta yapılınca kuru bır fıstık dagıtıyorlar, pıyanıste de 3-5 kurus tamamdır.
şurada hangı kadına sorarsak soralım, guzel bır yerde düğününün olmasını ıster
para harcamak ıstemıyor olamazlar mı yani? polis, hemşire olunca para her daim olmus mu oluyor?Aynı şehirde aynı binada oturuyoruz yahu ne farkı. Adam polis hatun hemşire. Maddiyatla alakası yok bu işin. Kültür meselesi.
200 kişilik düğün hem de yemekli içkili 3.000 şaka yapıyorsunuz sanırım alelade limonata kuru pastalı salonlar ancak o kadar. Benim arkadaşım eskişehirde yaşıyırum evlendi normal düğün salonu 5.000 para ödediler. Nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum tabi de insanların maddi durumu olsa neden salonda yapmasın sadece 1000 piyaniste verilmiş ne masraf var başka hem düğün olmuyor çoğu kına filan oluyor rahatsız edici evet ama insanlarda mecbur kalmasa yapmaz ailede gelinde iyi bir yer ister.
para harcamak ıstemıyor olamazlar mı yani? polis, hemşire olunca para her daim olmus mu oluyor?
ayrıca, küçük bir şehirse ve düğün sezonuysa belkı her yer doludur.
bu durumdan bende rahatsız oluyorum bazen, ama yapacak bir şey yok. bazı insanlarda para yok, bazıları masraf etmek ıstemıyor, bazıları da yer bulamamıstır. ama asla zevk ısı oldugunu sanmıyorum.
Bizim burada belediyenin var 1000tlye sıf bu yuzden acıldı sokak dugunu olmasın diye paran yoksa sen niye evleniyorsunki anlamıyorum ben.Buradakiler keyifen yapıyor ve 4 gün sürüyor kafam şişiyor polis geliyor susuyorlar 2 saat sonra tekrar birde aralıksız çalıyorlar hiçte yorulmuyorlar.Evin bütün pencerelerini kapılarını örtüyorum ben
kabus gibi, cok iyi anliyorum szi. Üst komsumuz hergün müzik aciyor, cinnet gecirecek duruma geliyorum
insanin tek kacis noktasi evi, dinlenmek istiyor. Onuda yapamayinca psikopata baglicak duruma geliyorsun
eminim yasal olarak yasaktir, ama takibi yapilmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?