- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
- Konu Sahibi in vino veritas
-
sizin gibi sosyeteler pek bı bozuluyo nedense sokak dugunlerıne..yakında ezanıda yasaklatırsınız aman ses duymayın..o salon yada kır dugunu dedıklerın kol gıbı haberın var mı senın!..herkes sızler gıbı para sacamıyo maalsef..ayrıca ıyı kı o kultur bızım gıbılerde var...herkeste olmasn o ayrıcalık..begenmıyorsanız gıdın avrupaya kardesım herkes ayrı bır cıns zaten..
Derdi mi var, bebeği mi var hastası mı var diye düşünmeden insanları bangır bangır rahatsız eden görgüsüz olacağıma sosyetik olurum daha iyi. Bu kültür değil, parası yoksa nikahla evlensin illa göbek atacaksa nikahtan sonra çoook ucuza cüzzi rakama bi yer ayarlarsın düğünden çok daha ucuza gelir. Herkes amma acite etmiş hayaller sokakta göbek atmak üzerine, çok enteresan şeyler öğreniyorum bu KK'de. Sokak düğünleri şark kurnazlığı gibi, sen ucuza olayı kapatacaksın diye o sokakta veya sitede yaşayan insanları rahatsız etmeye hakkın yok.
Paran yoksa dugun yapma.Sadece nikah yapinca evlenmis sayilmiyo musunuz? Kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil. Sokak dugunu de neymis yahu?
Yapmayin allah askina arkadaslar. Bi dugun her genc kizin hayali degil mi? Kucuklukten beri her kiz gelinlik giydigi esiyle dans ettigi gunu hayal etmez mi? Parasi yoksa dugun yapmasin da ne demek. parasi olmayanin cani yok mu? Siz ister misiniz dugunsuz evlenmeyi. Kim ister ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kadar işte, nikahla evlenenlerin birşeyi eksik kalmıyor iki göbek atmayınca...
nasıl yaptın ya...adres telefon ve referans istiyorum bir daha evlenirim.zira ben Anadolunun ufak ilinde 250 kişi yemekli salonda 12 bin verdim içkide yoktu yani ....sokak düğünü kesinlikle daha uygun ve en boş salona bile 2.000tl fiyat istıyorlar..her kes ister salon düğünü ama maddiyat olmadıktan sonra olmaz...daha cok sünnetler için sokak düğünü yapılıyor ama.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rahatsız eder kesinlikle bişey diyemem o konuda haklısınız ama siz 200 kişilik düğünü o kadara yapmışsınız, gerçi otopark kapasitesini bilemiyorum ama bizim düğünlerimize katılım 1000 kişi civarında oluyor, elesen 500 kişi, İstanbul şartlarında 400 kişilik yemekli düğün en az 15 bin maalesef. Biraz temiz ve nezih salonların fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Arkadaş Cuma akşamına 3500 liraya tuttu düğün salonunu, hafta içi olduğu için yani, başka bir arkadaşta 200 kişilik kokteyl kır düğünü 6 bin liraya yapıyor sırf uygun diye Cuma akşamı..
"şark kurnazlığı" deyimi bu konuda çok çiğ duruyor.
Zira ülkenin en batısında daha çok sokak düğünü yapıldığını biliyorum.
Bu memlekette dugune neden bu kadar onem veriliyor onu da anlamiyorum. Kk da nikahtan evlenenlere" o ne oyle dul! kadin gibi, evlendiginiz anlasilmaz ki " gibi ileri! zeka urunu yorumlari okudu bu gozler. Nedir bu dugun meraki
Ister kulturden dolayi olsun ister maddiyattan, sokakta yapmayi tercih ettiyse bu mutlu günlerinde insanlari bi kac saat cekmek kimseye kalici zarar vermez heralde ? 11 den sonra devam ederse sikayette bulunursunuz hani erken yatmaniz gerekiyordur isiniz vardir vs anlasilir.
Hergun olan bisey degil neticede. He eger sizin bolgenizde surekli olan biseyse bilemem bikmis olabilirsiniz
Kendi dusunceme göre mahalle dugunleri hep cok sempatik samimi gelmistir, geneldede etrafımda mahalle dugunu yapanlar keyfen degil maddiyattan dolayi yaptilar.
Sakıncası yoksa Ankara'da nerede oturuyorsun merak ettim :)ben Ankaralıyım ne doğu ne batı, yaşadığım semtte böyle şeyler olmuyor ama doğusu batısı yok bence bu işin, her yerde olabilir deyimi kullanırken doğuya mal etmedim olayı :) genel olarak kurnazlık diyelim o zaman
Sakıncası yoksa Ankara'da nerede oturuyorsun merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?