• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak kavgası

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
303
Merhabalar arkadaşlar bizim ve bir çok apartmanın önünden geçen bir sokak var. Apartmanlarda yer az olunca mecbur yol kenarlarına koyuyoruz arabaları akşamları yer bile olmuyor. Ama bugün bir apartmanın kapıcısı buraya bizin apartmandakiler koyacak sizin arabaları istemiyorlar uyarayım sizi dedi. Bende belediyenin yeri onlara ne oluyor dedim. Bende aynı şeyi söyledim ama sizi uyarayım ben dedi. Apartmanda yaşayanlar da kavga severler. Şimdi arabaya zarar verme ihtimalleri var ama geri çekilmek istemiyorum zaten benden başka arabalarda var onlara birşey demeden zarar verirler kimse onlardan bilmez biliyorum. Belediyeye mail attım ama pek umudum yok açıkcası başka ne yapılabilir ki

Sen koymazsan baskası koyacak oraya araba.
Apartman onu dur koymayayım belki yasayan biri koyacak arabasını demeyecek.
Arabana ıns zarar vermezler ama ben olsam almazdım arabayı, bahcelerı degıl. Otoparkları degil.
Ben de almak istemiyorum ve düşünmüyorumda silecek kaldırıyorşardı bende acaba neden düzgünde parkettim siye sinirleniyordum şimdi anlam kazandı. Başkarına yapacaklar millet apartmandan olduğunu bilmeden çekecek arabaları ama tabi illa koyan olur.sözde uyardı ya iyilik yaptı. Zaten çok mülayimiz şöyle sert birine deseydi ya

Sokağı da park yeri bellemek ,utanmadan apartman görevlisi göndermek nedir?
Annemin oturduğu sitede ,evlerin arkası otopark ama kimseye yer belirlenmemiş,herkes istediği boş bulduğu yere parkediyor. Bende geçen gittiğimde boş bulduğum yere bıraktım arabayı,yan bloktan bir kadin parkediyormuş arabasını oraya,apartman görevlisi geldi (yazik kapı kapı gezmiş araba sizin mi diye)araba sizinmi vs diyor benim dedim,x hanımın yerine park etmişsiniz diyor . Dedim nerde yazıyor x hanımın park yeri olduğu? Hık mık dedi. Dedim seninle alakalı değil ama çekmiyorum x hanım kusura bakmasın,gidene kadar beklesin yapacak birşeyim yok. Çekmedim de arabamı. En ufak bir çizik olsaydı da büyük sorun çıkarırdım.

Medeniyetsiz insanlarsa arabaya zarar verirlerse bir düşünürüm. Bundan eminsem park etmem.

Annemin oturduğu sitede ,evlerin arkası otopark ama kimseye yer belirlenmemiş,herkes istediği boş bulduğu yere parkediyor. Bende geçen gittiğimde boş bulduğum yere bıraktım arabayı,yan bloktan bir kadin parkediyormuş arabasını oraya,apartman görevlisi geldi (yazik kapı kapı gezmiş araba sizin mi diye)araba sizinmi vs diyor benim dedim,x hanımın yerine park etmişsiniz diyor . Dedim nerde yazıyor x hanımın park yeri olduğu? Hık mık dedi. Dedim seninle alakalı değil ama çekmiyorum x hanım kusura bakmasın,gidene kadar beklesin yapacak birşeyim yok. Çekmedim de arabamı. En ufak bir çizik olsaydı da büyük sorun çıkarırdım.
Karşımda bir kişi yok ki apartman var kapıcıya şikayet ediyorlarmış bir şey yapsalar arabaya kim vurduya gider. Babam da yanımdaydı yazık yaşı da var onun kavga gürültü bilmez dert etti kendine saygısızlar terbiyesiz ler filan diye söyleniyor kaç saattir.

Medeniyetsiz insanlarsa arabaya zarar verirlerse bir düşünürüm. Bundan eminsem park etmem.
Tahminimce öyleler yıllar önce bir iki kez kavga olduğunu görmüştüm apartmanda 6_7yıldır filan görmedim hiç.bir yandan çeksem güvenceli olur ama bir yandan gurur yapıyorum ya vur enseye al lokmasını ne ala

Ben de almak istemiyorum ve düşünmüyorumda silecek kaldırıyorşardı bende acaba neden düzgünde parkettim siye sinirleniyordum şimdi anlam kazandı. Başkarına yapacaklar millet apartmandan olduğunu bilmeden çekecek arabaları ama tabi illa koyan olur.sözde uyardı ya iyilik yaptı. Zaten çok mülayimiz şöyle sert birine deseydi ya
Ayh silecek kaldırma muhabbetleri.
Bizim apartmanın park alanına yabancı araba geldiğinde bizim yönetici de kaldırır silecekleri.
Ben de başka yere park ettiğimde kaldırmışlardı.(yolun karşısı, başka birine ait park yeri değil üstelik)
Ben de madem öyle işte böyle diyorum ve apartmanın parkı dolu ise arabayı bıraktığım yerde silecekleri ben kaldırıyorum.
Yani demek istiyorum ki yer yok paket yapıp eve mi götüreyim?
Arabaya zarar vermek kolay değil öyle ama siz yinede kameraların gördüğü bir noktaya park edin ki kim ne yaparsa şikayet edersiniz.

Tahminimce öyleler yıllar önce bir iki kez kavga olduğunu görmüştüm apartmanda 6_7yıldır filan görmedim hiç.bir yandan çeksem güvenceli olur ama bir yandan gurur yapıyorum ya vur enseye al lokmasını ne ala
Kamera taktırın önlü arkalı bir zarar gelirse kanıtlı olarak şikayette bulunabilirsiniz hiç değilse hem caydırıcıda olacağını düşünüyorum.

Bizim burda da oluyor o tarz kavgalar mesela bizim binada iki ayri kisinin sahsi arabalari birde iş icin kullandiklari servis araclari var toplam 4 ediyor ikisi koca servis haliyle onlar kapliyor zaten baska apt onlerine koyuyolar onlarda kendi arabamizi evimizin onune koyamiyoruz bunlar yuzunden diye soyleniyolardi

kamera yok mu orayı gören? yoksa da arabaya içten takılan ufak kameralar var alın takın.zarar vermeye kalkarlarsa şikayetçi olursunuz

Konuyla alakası yok ama aklıma geldi :olamaz:
Başka bir okula tayin olmuştum. MEM yazıları ve toplantı kararlarının olduğu imza dosyaları var. Yazıları okuyup arkasına imza atarız. Kağıtların arkasına 1,2,3... diye boşluklar koymuslar. Ben de hep ilk bulduğum boşluğu imzaliyorum. Meğer herkesin yeri belliymiş bu okulda :KK70:Arkadaslar benim olduğumu tespit edip uyarmislardi :KK70:
Yani bir imza için bile bu yapılıyorsa park yeri için bilemeyecegim doğrusu :rolleyes:

Herkes kendi apartmaninin önüne park etmek ister arabayı .
O apartmanın önü sokak, sokak da kimsenin tapulu malı değil.8 apartman o sokağa bakıyor tabiki park yeri yetmez ben nasıl yürüyorsam onlarda boş buldukları yere park edip yürüyecekler. Ama bak deseler ki söz bizde başka yere park etmiycez tamam zaten sığmıyacaklar. Hem diğer park yerlerine koy hem evimin önü de benim olsun oh ne ala. Apartmanlarda en az 60 daire var not olsun buda.

Konuyla alakası yok ama aklıma geldi :olamaz:
Başka bir okula tayin olmuştum. MEM yazıları ve toplantı kararlarının olduğu imza dosyaları var. Yazıları okuyup arkasına imza atarız. Kağıtların arkasına 1,2,3... diye boşluklar koymuslar. Ben de hep ilk bulduğum boşluğu imzaliyorum. Meğer herkesin yeri belliymiş bu okulda :KK70:Arkadaslar benim olduğumu tespit edip uyarmislardi :KK70:
Yani bir imza için bile bu yapılıyorsa park yeri için bilemeyecegim doğrusu :rolleyes:
Güleceğim yoktu hay Allahım nasıl uyardılar acaba Hocam Ayşe hocanın yerine imza attınız ayıp oldu mu dediler:KK48:

Herkese evinin önüne park etmek ister de yer yoksa napacak bu millet tapulu malları değil sonuçta. Yani bi fikir veremedim size. Kavga, arabaya zarar durumları sıkıntı. Çekseniz arabayı bu sefer de dedikleri olacak. Emin olamadım valla.

Back
X