Ya işte mutat bi yeri yok ki. Arayacağım yarın tabi ama gelirler mi emin degilim.Ayyyy yazık yaa.Belediyeden ilgilenen olur mu acaba?Burada hasta bi sokak köpeği için belediyeyi aramıştı karşı komşum gelip almışlardı.Birkaç hafta sonra köpeği yeniden görmüştük iyiydide bu sefer.
Yazık kimbilir neler geldi başına korkuyor garibim yaa..Siz yakınınıza alıştırmaya çalışsanız mesela düzenli yemek koyarak filan?Ya işte mutat bi yeri yok ki. Arayacağım yarın tabi ama gelirler mi emin degilim.
Yaa bilemedim ne diycegimi. Yani bişey yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü ancak onu belli olarak bı yerde tespit edip müdahale ederler onun haricinde gelipte kediyi beklemezler ki. Ancak kendiniz yapabilirsiniznonu diye düşünüyorum. Eğer elinizden gelen bişey varsa yardım edin lütfen siz.Ya işte mutat bi yeri yok ki. Arayacağım yarın tabi ama gelirler mi emin degilim.
Ya işte napabilirim kapan mı kursam ki yaYaa bilemedim ne diycegimi. Yani bişey yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü ancak onu belli olarak bı yerde tespit edip müdahale ederler onun haricinde gelipte kediyi beklemezler ki. Ancak kendiniz yapabilirsiniznonu diye düşünüyorum. Eğer elinizden gelen bişey varsa yardım edin lütfen siz.
Bakalım bu gün annemle uğraşacağız yakalamaya. İp dedi bi arkadaş onu denicem. Yarın da belediyeyi çağırırızCevrenizde ki hayvansever gruplarla iletisime gecin eger yapamam vs dersenizde kendinize alistirmaya calisin mama yemek ile oyle coz o teli
Öyle bi kutumuz yok ama bi yolunu bulucaz insBence de tuzak en mantıklısı. kediler için taşıma kutusu oluyor onun içinde mama koyun, tam yerken de kapağını kapatın. Yoksa insandan bu kadar kaçan kedi sizin teli çıkartmanıza izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?