Evde kafes tarzi yahut kedi tasima kutusu vs varsa onun icine koy mamayi gormesini de sagla iceri girdigi an tetikte ol hop icine kapat onu sonra veterinere götur yahut annenle beraber evde cozun teliniBakalım bu gün annemle uğraşacağız yakalamaya. İp dedi bi arkadaş onu denicem. Yarın da belediyeyi çağırırız
Ama o sosisi yiyebilecek en az 5 kedimiz var onlar da evin çevresinden ayrılmıyor yani. Bi çıkmazın içinde gibiyizVeterinere git durumu acikla ve resimleri göster.onlarda hayvani uyutan bir ilac var onu sosisin icine koy hayvan uyuyunca hemen yakala.bunu sokak hayvanlarini kisirlastirmak icin yapiyorlar genelde.baska turlu yakalaman cok zor.belediyeyi arayabilirsin ama cok ilgileneceklerini sanmiyorum.
Bu kedinin önüne atsan?Ama o sosisi yiyebilecek en az 5 kedimiz var onlar da evin çevresinden ayrılmıyor yani. Bi çıkmazın içinde gibiyiz
Son durum nedir bölge vs verirseniz ben bizim hayvansever gruplara ulaştırayım durumuEkteki fotoğraflardaki sokak kedisinin karnına tel dolanmış artik kendisi mi yaptı kötü insanlar mı bilmiyorum yakalayabilsem ben sokerim ama yakalanamiyor şimdilik sağlıklı ama o tel onu öldürür belli. Kaldı ki karnı yara bile olmuş kıpkırmızı.
Yiyecekle çağırıyorum malesef gelmiyor. Kaçıyor. Ağacın tepesinden çatıya çıkıp gözden kayboldu. Günde bir iki kere görüyorum dünden beri. Hayvan hakları derneklerini arasam gelseler kedinin de net bi yeri yok ki nasıl yakalanacak hic bilmiyorum fikri olan?
Veterineri getirmesine getiririm fakat kedi ortada yok ki.... Günde bir iki görüyorum onda da hemen gidiyor. Yani tüm kasaba seferber olmamız lazım. Kedi şimdilik sağlıklı olduğu için baya hızlı basıp gidiyor.Bence sizin yapabileceğiniz tek şey oraya veteriner götürmek. Belediyenin böyle bir hizmeti yoksa kendi imkanlarınizla veteriner cagirmalisiniz.ayrica hassasiyetiniz için teşekkür ederim .cogu kisinin umrunda olmayacak bir konuya uzulup buralarda paylasmissiniz.inşallah çabucak iyi olur kedicik.
Ya zaten sorun yakalayabilmek malesef...Hangi sehirdesin? Istanbuldaysan 153'un saglik ambulansi gece 3te bile geliyor. Ve tamamen ucretsiz. Ama hayvanin yerinin belli olmasi gerek((
Ben de geçenlerde topal bir kedi gördüm. Kendime alistirdim ama yakalayamadim. Ben isteyken annem 153u aradi. Adamlar gelince korkup kacmis kedi. Bulamadilar,siz onu bir yere kapatin oyle cagirin dediler. Kedi benim elime gelene kadar ayagi kendi kendine düzeldi.
Umarim sizin hikayeniz de mutlu sonla biter
Ay hayvanseverler gelse birkaç kişi belki birkaç saate yakalanır aslında.Son durum nedir bölge vs verirseniz ben bizim hayvansever gruplara ulaştırayım durumu
Anladım canım peki mama ile alistirsaniz aslında sizin yolunuzu gozleyecektir.belki öyle bir zamanda yakinda bir veteriner çağırabilir.Veterineri getirmesine getiririm fakat kedi ortada yok ki.... Günde bir iki görüyorum onda da hemen gidiyor. Yani tüm kasaba seferber olmamız lazım. Kedi şimdilik sağlıklı olduğu için baya hızlı basıp gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?