Sokak kedisi icin (acil)

Ben seve seve gelirim arkadaşim ama bu kedi milleti çok başka :)onlar istemedikce dokunmamiz imkansız. Köpek olsa iş çok kolay ama kediler başka bir alem gerçekten
Aynen valla öyleler. Ay bu kediyi de görseniz cok zilli zaten. Sanki acı çeken benim ya. Gel iki dk yardim etcez. Balık bile attım gelmedi

Onu gördüğünüz zaman Kedi taşıma çantasına salam yaş mama gibi yiyecek bırakın dip tarafa tam girdiğine emin olduğunuzda kapağı kapatın şayet kapatamazsanız kendinize güvenmiyorsanız kapak kısmına ip bağlayın girdiği an ipi çekin kapak kapansın tabi bu süreçte hızlı olmanız lazım ipi çekmeyle kitlemeniz gerecek kediler zekidir yetişkin bir kedi aynı zamanda bir daha aynı tuzağa düşmeyebilir

eğer bir veteriner tanıdığınız varsa konuşun büyük kedi yakalama kafesleri oluyor. Yaş mamayı koyun kafes içine açlıktan kuzum muhakkak gelecektir yakalanır. Eğer teller battıysa enfeksiyon riski çok fazladır şimdi garibimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…