Şaka mı bu? Umarım konu fakedir.
Değilse o kıllı göbekli murtazalara 2 çift laf edemediniz mi?
gerçekten fake değil. eşimle telde konuşuyordum herhangi bir atışmamda konu büyük bi kavgaya varabilirdi. ama keşke yapsaymışım çümkü şuan daha fazla kaynıyor içim.Şaka mı bu? Umarım konu fakedir.
Değilse o kıllı göbekli murtazalara 2 çift laf edemediniz mi?
Nutkum tutuk. sanırım orda çalışan biri. acaba inip patronuyla mı konuşsam? elemanınz geçen kadına kıza laf atıp taciz ediyor diye ?Terbiyesizler
Ne diyebilirdiniz ki ama
ters ters batım telde konuşuyordum. ama gerçekten iyi bir ders vermek istiyorum..Bir şey söylemeyin,ters ters bakın geçerken.Söyleseniz de anlamazlar.Böyleleri iş güç yapmaz böyle boş boş milleti izler,bizim yakınımızda da var,tüm gün tek yaptıkları geleni geçeni izlemek.
Ama kim yaptıgınıda bilmiyorsunz ki kim dedi belki misafirdi müşteriydi ne bileyim hayvan dicem hayvanlara ayıpNutkum tutuk. sanırım orda çalışan biri. acaba inip patronuyla mı konuşsam? elemanınz geçen kadına kıza laf atıp taciz ediyor diye ?
Şaka değil.Böyle çok insan var,inanamazsın Cherry.
Hamile kadına laf atanlar var , bunlar ya insan değil.İlkel yaşam formları.Tükettikleri oksijene , dünya kaynaklarına yazık.Evli barklı kadınlara laf sarkıtmaya utanmıyor itler. Edep haya kalmamış vallahi
Yav şahit varsa gidin savcılığa hakaret davası açın . Bir ogretemedik insanlara birincisi uzuvlar ve anamoliler ile dalga geçilmeyecegini. İki kilo ile dalga geçilmeyecegini. Ondan sonra al sana sıfır beden olacağım diye ölen insanlar. Kafaları bos , beyni orgazmda çalışan insanlar aldırmayın. Birine çarşıda önümde böyle laf attılar. Kadın döndü ve dediki: . Bak bak bir daha bak ; evde alamadin bana mı dadandin. ? Bütün çarşı adama güldük . Böyle özgüveni olun bosverin.Arkadaşlar merhaba. Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. içimde tutamadım gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. dün sabah bir kahvaltı organizasyonu için evden çıktım. son zamanlarda çok moda olan parlak taytlardan giydim ama üzerimde gayet uzun bi tunikle. son zamanlarda da biraz kilo aldım. evim büyük bir cadde üzerinde ve apartmanımızn altında çokça esnaf var. kuyumcu gözlükçü vs. evden çıktım iki adım attım orda bir grup esnaf gülüştü. ve arkamdan 'streçe sarılmış dana' dedi.ben o anın şaşkınlığıyla yürüyüp gittim. hala o kdar sinirliyimki inip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. bu insan ırkının terbiyesizliği nasıl son bulacak ve ben ne yapayım sizce? sürekli önlerinden geçmek zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?