- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
İkisine de yazıklar olsun. Birisi hemcinsime hakaret edecek, tanıdık tanımadık demem ağzını kapatırım.hayır kızın yanında bir erkek vardı. erkekti lafı söyleyen kişi.
Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın canınız sıkılmasın, maalesef böyle varlıklardan epeyce var, kadınlara saygısı olmayan, terbiye nedir bilmeyen bir varlığı arkadaş kabul eden, insanı geliştiren, ileri götüren arkadaşlar edinmek yerine aklı belinden aşağı düşmüş kişileri arkadaş gören kıza da üzüldüm.direk gittim kızla konuştum. beni hatırladın mı dün gri tayt giyip arkamdan haraket ettiğiniz insanım dedim :) kız şokk!! içime atamazdım inanın psikolojim bozuldu 1 günde
Keşke ağızlarının payını verseydiniz. Ben bile sinirlendim hadsizliklerineArkadaşlar merhaba. Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. içimde tutamadım gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. dün sabah bir kahvaltı organizasyonu için evden çıktım. son zamanlarda çok moda olan parlak taytlardan giydim ama üzerimde gayet uzun bi tunikle. son zamanlarda da biraz kilo aldım. evim büyük bir cadde üzerinde ve apartmanımızn altında çokça esnaf var. kuyumcu gözlükçü vs. evden çıktım iki adım attım orda bir grup esnaf gülüştü. ve arkamdan 'streçe sarılmış dana' dedi.ben o anın şaşkınlığıyla yürüyüp gittim. hala o kdar sinirliyimki inip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. bu insan ırkının terbiyesizliği nasıl son bulacak ve ben ne yapayım sizce? sürekli önlerinden geçmek zorundayım..
Söylesen de anlamazlardi belki saldirirlardi iyi yapmışsın Allah a havale et. Pislikler... sunlar da insan diye sifatlaniyor ona bozuluyorumgerçekten fake değil. eşimle telde konuşuyordum herhangi bir atışmamda konu büyük bi kavgaya varabilirdi. ama keşke yapsaymışım çümkü şuan daha fazla kaynıyor içim.
Aynen böyle yapın. Ama o et bozuk ve kokuşmuş olsun. Terbiyesizler..strece dana etini sar, git adama ver. dun caniniz cekti heralde alamiyorsunuz sevaptir sadakam olsun de cik git.
ben bazen cok uzun giymeden dayt giyiyorum. su ana kadar kimse bir sey demedi. eskiden olsa bulundugum yerde boyle giyinemezdim cunku bulundugum ilce bu kadar gelismemisti simdi yeni yeni insanlar geldi apartmanlar yapildi kimse pek dönüp bakmıyor bulunduğumuz yere göre giyinmeyiz malesef siz ordaki cevre baya telbiyesizmis.Arkadaşlar merhaba. Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. içimde tutamadım gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. dün sabah bir kahvaltı organizasyonu için evden çıktım. son zamanlarda çok moda olan parlak taytlardan giydim ama üzerimde gayet uzun bi tunikle. son zamanlarda da biraz kilo aldım. evim büyük bir cadde üzerinde ve apartmanımızn altında çokça esnaf var. kuyumcu gözlükçü vs. evden çıktım iki adım attım orda bir grup esnaf gülüştü. ve arkamdan 'streçe sarılmış dana' dedi.ben o anın şaşkınlığıyla yürüyüp gittim. hala o kdar sinirliyimki inip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. bu insan ırkının terbiyesizliği nasıl son bulacak ve ben ne yapayım sizce? sürekli önlerinden geçmek zorundayım..
bide evliymissin insanlarda telbiye kalmamis ya arkadan esi geliyorsa diye korkmuyormu bunlar.gerçekten fake değil. eşimle telde konuşuyordum herhangi bir atışmamda konu büyük bi kavgaya varabilirdi. ama keşke yapsaymışım çümkü şuan daha fazla kaynıyor içim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?