Sokak ortasında hakaret!

hayır kızın yanında bir erkek vardı. erkekti lafı söyleyen kişi.
İkisine de yazıklar olsun. Birisi hemcinsime hakaret edecek, tanıdık tanımadık demem ağzını kapatırım.

Yukarıda dediğim gibi bir daha yaparlarsa, verin ellerine streci ya da ağzınıza streç çekmeye geldim, deyin.

Hadsizler.

Alıcam biber gazını boca edecen onlara sonrada polisi arayacaksın taciz ettiler diye ki sözlü tacizdir
Ülkede psikolojisi normal insan yok herkes kavgaya meyilli

direk gittim kızla konuştum. beni hatırladın mı dün gri tayt giyip arkamdan haraket ettiğiniz insanım dedim :) kız şokk!! içime atamazdım inanın psikolojim bozuldu 1 günde
Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın canınız sıkılmasın, maalesef böyle varlıklardan epeyce var, kadınlara saygısı olmayan, terbiye nedir bilmeyen bir varlığı arkadaş kabul eden, insanı geliştiren, ileri götüren arkadaşlar edinmek yerine aklı belinden aşağı düşmüş kişileri arkadaş gören kıza da üzüldüm.

Bende kiloluyum fazla olmasada vermek isteyip veremedgm kilolarım var. Ben sizin yerinizde olsam umursamazdm düşünmeye sinirlenmeye deymez hatta soyledklerı şeyi duyduğumda onlardan çok gülerdim sanırım çok yaratıcıyms ayılar :)))

Öncelikle bu düzeydeki kişilerle muhatap olunmaz. Olunamaz. Ahlak edep yok belli ki. Öyle sinirlendim ki kendime yapılmış gibi...
Lütfen hiç muhatap olmamaya devam edin. Zavallılar. Acınacak bir haldeler. Elalemin kızına eşine bakıp yorum yapacak kadar birçareler. Erkekliginden şüphe ettim vardır muhtemelen sorunları alt taraflarda

Bu erkek cinsinin o tayt türüyle ne alıp veremediği var arkadaş. Giysin insanlar sen ne karışıyorsun. Allah bilir giyimi de berbattır kendisinin. Ama kime ne yani.

Keşke ağızlarının payını verseydiniz. Ben bile sinirlendim hadsizliklerine

Senin giydigini beğenmemişler ..
Çünkü kendilerinin beyni pırıl pırıl...
Ve senin ne giydiğin onların gerizekalarindan daha önemli ki sana bakıyorlar.

Bu erkek milletinden nefret geldi.

gerçekten fake değil. eşimle telde konuşuyordum herhangi bir atışmamda konu büyük bi kavgaya varabilirdi. ama keşke yapsaymışım çümkü şuan daha fazla kaynıyor içim.
Söylesen de anlamazlardi belki saldirirlardi iyi yapmışsın Allah a havale et. Pislikler... sunlar da insan diye sifatlaniyor ona bozuluyorum

ben bazen cok uzun giymeden dayt giyiyorum. su ana kadar kimse bir sey demedi. eskiden olsa bulundugum yerde boyle giyinemezdim cunku bulundugum ilce bu kadar gelismemisti simdi yeni yeni insanlar geldi apartmanlar yapildi kimse pek dönüp bakmıyor bulunduğumuz yere göre giyinmeyiz malesef siz ordaki cevre baya telbiyesizmis.

gerçekten fake değil. eşimle telde konuşuyordum herhangi bir atışmamda konu büyük bi kavgaya varabilirdi. ama keşke yapsaymışım çümkü şuan daha fazla kaynıyor içim.
bide evliymissin insanlarda telbiye kalmamis ya arkadan esi geliyorsa diye korkmuyormu bunlar.

İnsanoğlunu eğitemeyeceğiz bunu anladık artık lanet olsun sizin gibi dana beyinlilere der biraz kilolu isem dışarıdaki gözleri ve düşünceleri de hesaba katıp o taytı evde kocama giyerdim. Dışarıda dikkat çekmek istemezdim. Gider usulca yürüyüşümüz alışverişimi yapar dönerdim. Ayı bile eğitiliyor da insan cıksss
Geçmiş olsun ne diyim

Çatsanız inkar ederler üste çıkarlar böylesileri

Canınız et çekti herhalde işiniz gücünüz rast gitmediğindan parasılıktan beyniniz sulanmış sizin. Burada boş boş pinekleyip elalemin kadınıza laf atacağınıza siz gidin evdeki danalarınızla oyalanın diyin. Gerizekalı bir grup göbekli kıllı esnafa kulak asmayın.

Bosver canim takilma ya kendileri bi halta benzemedigi icin acisini senden cikariolar. Kendini begenen hic kimse baska birine boyle hakaret etme geregi duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…