- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Gelme anacım oralardan aman diyimŞaka mı bu? Umarım konu fakedir.
Değilse o kıllı göbekli murtazalara 2 çift laf edemediniz mi?
Bence susmanız hata.. Terbiyesizliğin daniskası.. Koskoca adamlar pes.. Bu esnaflar sapık diye afiş yaptırıp sokağa asardım..Arkadaşlar merhaba. Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. içimde tutamadım gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. dün sabah bir kahvaltı organizasyonu için evden çıktım. son zamanlarda çok moda olan parlak taytlardan giydim ama üzerimde gayet uzun bi tunikle. son zamanlarda da biraz kilo aldım. evim büyük bir cadde üzerinde ve apartmanımızn altında çokça esnaf var. kuyumcu gözlükçü vs. evden çıktım iki adım attım orda bir grup esnaf gülüştü. ve arkamdan 'streçe sarılmış dana' dedi.ben o anın şaşkınlığıyla yürüyüp gittim. hala o kdar sinirliyimki inip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. bu insan ırkının terbiyesizliği nasıl son bulacak ve ben ne yapayım sizce? sürekli önlerinden geçmek zorundayım..
Arkadaşlar merhaba. Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. içimde tutamadım gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. dün sabah bir kahvaltı organizasyonu için evden çıktım. son zamanlarda çok moda olan parlak taytlardan giydim ama üzerimde gayet uzun bi tunikle. son zamanlarda da biraz kilo aldım. evim büyük bir cadde üzerinde ve apartmanımızn altında çokça esnaf var. kuyumcu gözlükçü vs. evden çıktım iki adım attım orda bir grup esnaf gülüştü. ve arkamdan 'streçe sarılmış dana' dedi.ben o anın şaşkınlığıyla yürüyüp gittim. hala o kdar sinirliyimki inip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi. bu insan ırkının terbiyesizliği nasıl son bulacak ve ben ne yapayım sizce? sürekli önlerinden geçmek zorundayım..
o yüzden sustum zaten ama eşimin başını belaya sokmak istemedim. ama dün akşam gidip dükkan sahibi ile konuştum. dükkanda çalışan kızın arkadaşıymışBu şekilde kaybedecek bir şeyi olmayan insanlarla muhatap olmaya değmez. Eşinin başını belaya sokarsın ancak
Ahh işte ya insanların özgüvenlerini nasıl yerle bir ediyorlar..insanlar çok kötü gerçekten. kızım iki yaşlarındayken cadde üstü bir dükkanın önünden geçerken bir genç kız evet kendi hemcinsim " insanlarda ne fizikler var" dedi ben geçerken. o an ne diyeceğimi bilemedim. dönsen kavga etsem bir anlık sinirle kızım elimi bıraksa ALLAH korusun cadde ortası...o geçti aklimdan kızımı düşünüp tek kelime edemedim. ama Oyl e içime oturduki...cevapta veremedim ya...evet insanlar çok kötü ...hele kadının kadına yaptığı....durduk yere hemde...cok pis niyetli insanların arasindayiz malesef
Olayı eşime anlattım sakinleştirdim. daha snra beraber indik dükkanın sahibiyle konuştuk. çünkü biz o muhitin insanıyız, potansiyel müşteriyiz.eşim baya konuştu bende konuştum. meğersem orda çalışan kızın arkadaşıymış. patronuda kızdı. sonra bana teşekkür etti gelip konuştuğum için. çünkü zaman zaman adamın eşide geliyormuş çalışmak için.Bence susmanız hata.. Terbiyesizliğin daniskası.. Koskoca adamlar pes.. Bu esnaflar sapık diye afiş yaptırıp sokağa asardım..
direk gittim kızla konuştum. beni hatırladın mı dün gri tayt giyip arkamdan haraket ettiğiniz insanım dedim :) kız şokk!! içime atamazdım inanın psikolojim bozuldu 1 gündeİYi yapmışsınız eşinizide alıp konuşmuşsunuz. Kız orada mıydı konuşurken?
apartmanı bile örgütmeye başladım :) kapıcıya söyledim aram iyidir ve adam çok gevşek ağzılı gidip 40 daireye yayar :)Gerekirse ihtiyacim icin kilometrelerce oteye giderim ama o okuzlerden alisveris yapmam, yakin cevreme de yaptirmam.
streçe sarılmış dana
Bunu yapan birde hemcinsimiz miydi?direk gittim kızla konuştum. beni hatırladın mı dün gri tayt giyip arkamdan haraket ettiğiniz insanım dedim :) kız şokk!! içime atamazdım inanın psikolojim bozuldu 1 günde
hayır kızın yanında bir erkek vardı. erkekti lafı söyleyen kişi.Bunu yapan birde hemcinsimiz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?