- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Tercih meselesi tabii yapacak bir şey yok.Kızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Haklısınız ben biraz yanlış yorumladım galiba onun bu halini..Yakın olmak istemesinde anormal bir şey yok ama siz istemiyormuşsunuz, önemli olan bu. Düşüncenize saygı duymalı.
yasiniz kac?sağlam pabuç değil?...
Doğru valla haklisiniz o kadarr detaycı düşünüyorum ki...Yani sevgiliyseniz bu yaptıkları gayet normal değil mi
O zaman normal arkadastan ne fark kalırki
Yaaa :) haklisiniz.. olsun önemli olan gönüllerin birligiadam saglam pabuc mu bu konuyla anlasilmaz bence,
sadece tercihler farkli diyebiliriz.
ben de imkanim olsa el ele gezmek isterim sevdigimle her zaman yakin oturmak isterim.
cocuklar sagolsun yilda bir kez elele tutusabiliyoruz
Bilmiyorum dışarda sevmediğimi söylememe rağmen hala çok uzaksın diyor.. Ben istiyorum ki oturup çay içelim işte.. filme falan gideriz ama 2 ay erken değil mi sarılıp devamlı el ele tutuşmak için dışarda ..Sevgilinin sarılmak istemesiyle sağlam pabuç olmamasını nasıl bağdaştırdın
Keşke bozulmasa ama o da bozuluyorZor durum valla. Ben de severim dışarıda da yakın olmayı ama adam mesafeli dursa kabullenmekle birlikte bozulurum.
21..yasiniz kac?
siz nerelerde yakinlasmayi uygun goruyorsunuz?
Dürüst olmak gerekirse dini sebep değil Ankara'da yaşamamıza rağmen insanlar bazen dik dik bakıyor rahatsız oluyorum.. amcalar falan çok kesiyor..Dini sebeplerle mi istemiyorsunuz?
Bence adamın dediği şeyler normal şeyler yani insanlar sevgilisi ile el ele tutuşur da opusur de. Eğer siz evlenene kadar olmaz diyorsanız sizden bu talepleri olmayacak birini bulmanız lazım ki zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?