Sokakta yakinlasmak

siyahsweat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
195
134
18
27
Kızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...

Tercih meselesi tabii yapacak bir şey yok.
Dışarıda yakın olmayıp da evde sıcaksanız belki adam da alışır bu halinize.

Bu kişiden kişiye değişir

Burada hep yazarım sevgilimle sevgili mi arkadaş mı olduğumuz hiç anlaşılmamıştır

Hatta bınun dedikodusu da yapılmıştır

Lakin bundan 20 yıl önce biz Başbaşa kaldığımızda o kadar yakındık ki el ele tutuşmak vs çok basitti aramızdaki ilişkide

Ben sevmem koluma girilsin elim tutulsun vs sanki onun hükümranlığını kabul etmişim gibi gelir

Önemli olan bunu karşıdakine anlatabilmek aramızdaki yakınlık ikinizi ilgilendirir ama Adam az yakın dur dedi diye de sapık ilan edemeyiz

Bir de tabii dünya görüşünüz de önemli muhafazakar bir çiftin sokakta el ele göz göze olması da değişik gelebilir de kime ne iki kişiyi ilgilendirir

Dini sebeplerle mi istemiyorsunuz?

Bence adamın dediği şeyler normal şeyler yani insanlar sevgilisi ile el ele tutuşur da opusur de. Eğer siz evlenene kadar olmaz diyorsanız sizden bu talepleri olmayacak birini bulmanız lazım ki zor.

Yakınlasmasından kastınız el tutmak ve sarılmaksa cok yanlıs pabuc gibi gelmedi bana ama tabi istemediginiz birseyi kimse size zorla yaptıramaz..

adam saglam pabuc mu bu konuyla anlasilmaz bence,

sadece tercihler farkli diyebiliriz.

ben de imkanim olsa el ele gezmek isterim sevdigimle her zaman yakin oturmak isterim.
cocuklar sagolsun yilda bir kez elele tutusabiliyoruz
Yaaa :) haklisiniz.. olsun önemli olan gönüllerin birligi

Sevgilinin sarılmak istemesiyle sağlam pabuç olmamasını nasıl bağdaştırdın
Bilmiyorum dışarda sevmediğimi söylememe rağmen hala çok uzaksın diyor.. Ben istiyorum ki oturup çay içelim işte.. filme falan gideriz ama 2 ay erken değil mi sarılıp devamlı el ele tutuşmak için dışarda ..

Dürüst olmak gerekirse dini sebep değil Ankara'da yaşamamıza rağmen insanlar bazen dik dik bakıyor rahatsız oluyorum.. amcalar falan çok kesiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…