- 2 Şubat 2019
- 237
- 448
- 18
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Konu sahibini burda konu açtıracak kadar rahatsız eden bi durum varsa süphe etsin diyorum. Bazı erkeklerin saf niyeti cinsellik oluyor içten sevip sevmediğini hemen anlayamıyoruz ki.. İki ay kısa bi süre kendinden taviz vermek için.. Kişisel tercihler bunlar isteyen verir isteyen vermez ama kişiliğime ters dediği için bu şekilde söylüyorum.Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım
Yeni sayılır ilişkiniz uzak durman normal bence onun saygı gösterip biraz daha zamana bırakması gerekliKızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Sizinki gibi benim de galiba.... sevmek için elimden geleni yapiyorumpek istekli olmadığım halde birisiyle görüşüyordum oda sürekli soğuk olduğumdan hiç olmazsa elini tutmama izin ver derdi bende sürekli karakterim bu fazla sevmem kalabalıkta samimiyet falan diye bahane uydururdum ve inanması için baya dil dökerdim çünkü sevmiyordum ama sevmeye çabalıyordum ... yani kişi kendinden bilir işi deyip yazdım konuna ama senin gerçekten karakterin budur sevmiyorsundur zamanla oda alışır yada sen ona ayak uydurursun
Çok doğru haklisiniz opup duruyor ya ne gerek var sokak ortasındaEtrafınızdaki insanlar amcalar falan size dik dik bakıyorsa bence bi problem vardır. Kimse birileri sarıldı elele tutuştu diye birilene dik bakmaz heralde.. Seninki biraz ileri davranmaya çalışıyorsa bu dışarıdan farkedilir.. Bazı erkekler abaza oluyor utanma duyguları olmuyor falan böyle biri olmasından süphelenin zaten yeniymişssiniz rahatsız oldugunuz bişeyde ısrar etmesine izin vermeyin. Sonradan hep pişmanlık olarak geri dönüyor bunlar. Kişiliğinizden ödün vermemeniz tavsiyemdir.
Katılıyorum biz sarılınca yürürken durup bakan amcalar bile oluyor üstelik burası başkent.Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım
Bence mesafeni koru boşver bi süre daha benim arkadaşım eşiyle ilk çıkarken 5 ay sonra ancak elini tutabilmiş
Simdi el ustunde mi tutuluyor 5 ay elini tutturmadi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?