Sokakta yakinlasmak

Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım
Konu sahibini burda konu açtıracak kadar rahatsız eden bi durum varsa süphe etsin diyorum. Bazı erkeklerin saf niyeti cinsellik oluyor içten sevip sevmediğini hemen anlayamıyoruz ki.. İki ay kısa bi süre kendinden taviz vermek için.. Kişisel tercihler bunlar isteyen verir isteyen vermez ama kişiliğime ters dediği için bu şekilde söylüyorum.

sız ıstemıyorsanız buna saygı duymalı
abartmıyorsunuz nıcın ıstemedıgınıze baglı aslında
toplum ahlakını bozdugunu dusunuyorsanız abartı ama bu sekılde sevmıyorum rahat edemıyorum rahat edemıyorum dıyorsanız saygı duymalı sıze

Yeni sayılır ilişkiniz uzak durman normal bence onun saygı gösterip biraz daha zamana bırakması gerekli

İlişkiniz yeni senin düşüncelerin doğal normal yani
Ama onunda sevdiği kızın elini tutup sarılıp yürümek istemesi korkunç ve sapıkça değil oda normal ve doğal

Konuşarak çözün zamanla hepsi olur şuan viraz erken diyebilirsin

Başlıkdan bende ne sandım sen sokakta ne yakınlaşmalar var görmemişsin bacım biz neler görmek zorunda kalıyoruz bir bilsen

Kişiden kişiye göre değişir ama ben de sevmem aşırı yakınlığı dışarda. El tutmak normal ama bence onda sorun yok. Açıkçası hem cok güldüğüm hemde gıcık kaptığım ve asla yapmayacağım şey yürüyen merdiven sırnaşması. Bir de bunu yapanlarda ekseriyetle er kişisi kısa oluyor, er kişisi yürüyen merdivende yukarıda kalıyor.

Sokakta yakinlasmak deyince bende baska bisi sandim:)

Karariniz dusunce yapiniz vs buysa tabikisaygi duyulmali. Ancak sevgili olup el ele bile tutusmamak cidden garip geldi:) insanlar ne der kafasini atin once bir. Siz ne diyorsunuz onu dusunun.sizin icinizden elini tutup yurumek gelmiyorsa zaten gorusmeyin bile. Ama sizde oyle istiyorsaniz ama insanlar ne der diye dusundugunuz icin reddediyorsaniz kendinize haksizlik edersiniz.

Ayrica, bence sevgililerin el ele tutusup yurumesine kimse dik dik bakmaz:)

Sevgilinizle sürekli evde mi buluşursunuz? Öyleyse dışarıda yakın olmasanızda olur. Ama hep dışarıdaysanız size ne zaman yakın olacak? Öpüşüp sevişmek istemiyor nihayetinde, elinizi tutmak istiyor. Çok abes gelmedi isteği. Genel bi sınırınız varsa -her ortam için geçerli- o zaman olay başka tabi.

Sağlamlığı şuncacık yazıdan çıkarmak zor.İnsan sevdiğine dokunmakta isteyebilir.Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı elbette.
Yalnız daha sevgili iken heleki 2 ay gibi bir sürede bu kadarına gerek yok bence.Sevgili dediğimiz sadece sarılmak,öpmek değilki paylaşmak anlaşmak birlikte hareket edebilmek.Banada gereksiz gelir sokakta aşırı samimiyet ve böyle birşeye saygı duyulmasını beklerim.Karşınızdaki kişi eğerki size saygı duymuyor ısrarcı oluyorsa belkide doğru kişi değildir..

Sizinki gibi benim de galiba.... sevmek için elimden geleni yapiyorum

Çok doğru haklisiniz opup duruyor ya ne gerek var sokak ortasında

Bence mesafeni koru boşver bi süre daha benim arkadaşım eşiyle ilk çıkarken 5 ay sonra ancak elini tutabilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…