- 22 Mayıs 2009
- 909
- 684
- 323
- 43
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Simdi el ustunde mi tutuluyor 5 ay elini tutturmadi diye?
Peki sen tutturduğun yada öptürdüğün için el üstünde tutuluyomusunSimdi el ustunde mi tutuluyor 5 ay elini tutturmadi diye?
Evet el üstünde emin ol o adamın naifliğinden bi arkadaşımın erkek arkadaşıda aynen şunu demiş kız niye elimi tutmuyosun demiş onun söylediği ben elini tutarım ama seni tanıyan gören biri eğer evlenmezsek belki adını çıkarır demiş ben böyle naif adamları seviyorum o dediğim arkadaşımında imrenilecek evliliği var
Ahhaha hiçç sorun değil asla yadırgamam hatta mutlu olurum birbirini seven güzel bi çift diyeBen öpüşüyorum da
Canım yaşlarınız kaç?Kızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
Benim kendini aynen böyle savunan bana hiç dokunmayan bi sevgilim vardı adam gay çıktı sonra biliyor musunuz. Arkadaşınızın özel hayatında ne yaşadığını bilemezsiniz şuan. Ahkam kesmeyin başkasının hayatı üzerinden.Evet el üstünde emin ol o adamın naifliğinden bi arkadaşımın erkek arkadaşıda aynen şunu demiş kız niye elimi tutmuyosun demiş onun söylediği ben elini tutarım ama seni tanıyan gören biri eğer evlenmezsek belki adını çıkarır demiş ben böyle naif adamları seviyorum o dediğim arkadaşımında imrenilecek evliliği var
Haklısınız 22 yaşındayım üstelik.. 2 ay erken mi diye düşünmüştüm biraz..Canım yaşlarınız kaç?
Sevgililer sarılırda el elede yürür yani anormal olan ne?
16 17 deseydin anlayacaktım da normal yaş telaş yapma adam sapık falan değil :)))Haklısınız 22 yaşındayım üstelik.. 2 ay erken mi diye düşünmüştüm biraz..
Bence size saygı duyması gerekir . Ben rahatsız olduğum da eşim nişanlılık sürecimiz de bile mesafesini her zaman korudu daha sonra ben yakınlaşmak istediğim zaman bile seni üzmek istemiyorum dedi hatta düğün nikah arasında 1 ay var o zaman bile mesafesini her zaman korudu valla o süreçte bi kere daha aşık oldum eşine karşı bile iradesi bu kadar sağlam bi adama nasıl güvenmem dedimKızlar merhaba...
Benim 2 aydır gorustugum biri var çok ilgili, düşünceli, naif.. Fakat bi problem var. Mesela biz otururken çok yakın oturmak istiyor ben biraz uzak oturuyorum. Buna biraz bozuluyor. Öyle uzaksın ki dışardan tanıdık gibi durmuyoruz bile diyor. Ama ben dışarda yakın olmayı sevmem. Buna saygı duymani bekliyorum diyorum sorun etmiyorum ama yakın ol daha diyor. Yolda giderken elimi tutmak istiyor çok uzaksın insanlara çarpıyorsun falan diyor. Ben mi abartıyorum. Giderken sarılmak istiyor ama ben istemiyorum kalabalık içinde(bu arada sarilan çiftleri yadırgamam bu benim kendi secimim sadece, herkes ozgurdur).. Ben mi abartıyorum yoksa çocuk mu sağlam pabuç değil?...
dogru :)Eğer sevgiliyseniz bunu istemesinden normal bisey yok ki! Ben eşimle sevgiliyken de şimdi de hep el ele tutuşuruz sarılırız,hatta dudaktan bir birimizi öperizgüven varsa bunlarda olur.
Tam şuna gülecektim, nicke baktım hiç şaşırmadımBen öpüşüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?