- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Ben insanların istediği yerde yakınlaşmasına karşı değilim ki.. sadece bazen insanlar dik dik bakıyor rahatsız oluyorum kötü düşünecekler diye.. çok evhanimliyimsiz nerelerde yakinlasmayi uygun goruyorsunuz?
bn insanlardan bahsetmedim. sizden bahsettim. mesela sevgilinizle nerede yakinlasmaktan rahatsiz olmazsiniz?Ben insanların istediği yerde yakınlaşmasına karşı değilim ki.. sadece bazen insanlar dik dik bakıyor rahatsız oluyorum kötü düşünecekler diye.. çok evhanimliyim
Yani bu konuda bence haklı haksız yok ortada. Herkes kendi yapısına uygun hareket etmek istiyor.Keşke bozulmasa ama o da bozuluyor
Dürüst olmak gerekirse dini sebep değil Ankara'da yaşamamıza rağmen insanlar bazen dik dik bakıyor rahatsız oluyorum.. amcalar falan çok kesiyor..
Hahaha teşekkür ederim yorumunuz içinYani bu konuda bence haklı haksız yok ortada. Herkes kendi yapısına uygun hareket etmek istiyor.
Ben dışarıda sarılmaktan, öpüşmekten, yakınlaşmaktan yakın olmaktan rahatsız olmuyorum aksine seviyorum. Sevgilim kendini benden uzak tutsa, öpüşmeyi geçtim sarılıp elimi tutmasa gerçekten bozulurum adam benden kaçıyor diye. Ama işte ikimiz de haklı veya haksız olmayız öyle bir durumda.
Asgari müşterekte buluşsanız bari sadece sarılarak falan
Sevgimden eminim sadece 2 ay erken gini gelmişti aslında elini tutuyorum özellikle son buluşmada daha çok tuttum.. yada inşallah durum dediginiz gibi değildir...sevginden eminmisin? bence seven insan bu kadar kontrollü gitmez en azından elini tutar... sanki içinden gelmiyor da kendini ve karşındakini kandırmak için bahane buluyormuşsun gibi geldi ... ayrıca söylemeden geçemicem kalabalık ortamlarda aşırı yakınlaşmalarda mide bulandırıcı oluyor
Sevgimden eminim sadece 2 ay erken gini gelmişti aslında elini tutuyorum özellikle son buluşmada daha çok tuttum.. yada inşallah durum dediginiz gibi değildir...
İşte çay falan içersinde erkek genel olarak bu yakınlığı bekler sonrada elini bile tutturmuyor diye ayrılır tabi çok büyük sevgisi falan yoksa,hayat senin karar senin orta yolu bulabilirsin değer veriyorsan benceBilmiyorum dışarda sevmediğimi söylememe rağmen hala çok uzaksın diyor.. Ben istiyorum ki oturup çay içelim işte.. filme falan gideriz ama 2 ay erken değil mi sarılıp devamlı el ele tutuşmak için dışarda ..
Kime ne ki? Sevgilim yürürken elimi tutmazsa bozulurum vallaDürüst olmak gerekirse dini sebep değil Ankara'da yaşamamıza rağmen insanlar bazen dik dik bakıyor rahatsız oluyorum.. amcalar falan çok kesiyor..
Siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırımEtrafınızdaki insanlar amcalar falan size dik dik bakıyorsa bence bi problem vardır. Kimse birileri sarıldı elele tutuştu diye birilene dik bakmaz heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?