Sokakta yakinlasmak

Ben insanların istediği yerde yakınlaşmasına karşı değilim ki.. sadece bazen insanlar dik dik bakıyor rahatsız oluyorum kötü düşünecekler diye.. çok evhanimliyim
bn insanlardan bahsetmedim. sizden bahsettim. mesela sevgilinizle nerede yakinlasmaktan rahatsiz olmazsiniz?

Keşke bozulmasa ama o da bozuluyor
Yani bu konuda bence haklı haksız yok ortada. Herkes kendi yapısına uygun hareket etmek istiyor.
Ben dışarıda sarılmaktan, öpüşmekten, yakınlaşmaktan yakın olmaktan rahatsız olmuyorum aksine seviyorum. Sevgilim kendini benden uzak tutsa, öpüşmeyi geçtim sarılıp elimi tutmasa gerçekten bozulurum adam benden kaçıyor diye. Ama işte ikimiz de haklı veya haksız olmayız öyle bir durumda.

Asgari müşterekte buluşsanız bari sadece sarılarak falan

Dürüst olmak gerekirse dini sebep değil Ankara'da yaşamamıza rağmen insanlar bazen dik dik bakıyor rahatsız oluyorum.. amcalar falan çok kesiyor..

el ele geziyosunuz diye kimsenin size dik dik bakacağını sanmam. bence siz takıntı yapmışsınız.

sevginden eminmisin? bence seven insan bu kadar kontrollü gitmez en azından elini tutar... sanki içinden gelmiyor da kendini ve karşındakini kandırmak için bahane buluyormuşsun gibi geldi ... ayrıca söylemeden geçemicem kalabalık ortamlarda aşırı yakınlaşmalarda mide bulandırıcı oluyor

Hahaha teşekkür ederim yorumunuz için

Sevgimden eminim sadece 2 ay erken gini gelmişti aslında elini tutuyorum özellikle son buluşmada daha çok tuttum.. yada inşallah durum dediginiz gibi değildir...

Sevgimden eminim sadece 2 ay erken gini gelmişti aslında elini tutuyorum özellikle son buluşmada daha çok tuttum.. yada inşallah durum dediginiz gibi değildir...

pek istekli olmadığım halde birisiyle görüşüyordum oda sürekli soğuk olduğumdan hiç olmazsa elini tutmama izin ver derdi bende sürekli karakterim bu fazla sevmem kalabalıkta samimiyet falan diye bahane uydururdum ve inanması için baya dil dökerdim çünkü sevmiyordum ama sevmeye çabalıyordum ... yani kişi kendinden bilir işi deyip yazdım konuna ama senin gerçekten karakterin budur sevmiyorsundur zamanla oda alışır yada sen ona ayak uydurursun

İşte çay falan içersinde erkek genel olarak bu yakınlığı bekler sonrada elini bile tutturmuyor diye ayrılır tabi çok büyük sevgisi falan yoksa,hayat senin karar senin orta yolu bulabilirsin değer veriyorsan bence

Buradaki asıl mesele yakın veya uzak durmak değil sizin kişiliğinize saygı duyması bence. Eğer dışarda yakın görünmek istemiyorsanız bu konuda ısrarınızı sürdürün derim ben. Bu yüzden size tavır yapıcaksa uzaklaşmak en doğrusu. Sevgilisine saygı duymayan adamdan bi cacık olmaz.

Sağlam pabuç olmamasının size sarılmak istemesiyle alakası yok. Siz istamiyorsanız ama saygı duymalı tabi bunu sorun yapıyorsa başka sıkıntıları vardır bencil biridir mesela

Etrafınızdaki insanlar amcalar falan size dik dik bakıyorsa bence bi problem vardır. Kimse birileri sarıldı elele tutuştu diye birilene dik bakmaz heralde.. Seninki biraz ileri davranmaya çalışıyorsa bu dışarıdan farkedilir.. Bazı erkekler abaza oluyor utanma duyguları olmuyor falan böyle biri olmasından süphelenin zaten yeniymişssiniz rahatsız oldugunuz bişeyde ısrar etmesine izin vermeyin. Sonradan hep pişmanlık olarak geri dönüyor bunlar. Kişiliğinizden ödün vermemeniz tavsiyemdir.

Onun istedigi de cok tuhaf degil, sadece el ele tutusmak ya da sarilmak bence gayet normal. Sizin istememeniz de tuhaf degil, bu da sizin tercihiniz.

Ama saglam ayakkabi olmayacak seviyede bir beklenti goremedim ben. Gel hemen otele gidelim vs demiyor yani adam

Herkesin tabuları vardır başkalarına normal gelen şeyleri kendinize normalleştirmeyin. Eğer istemiyorsanız gayette cok samimi davranıslara girmeden ilişkiyi devam ettrebilirsiniz sizi seven bu tür sebeplerle uzaklaşmaz, uzaklaşırsa yeterince sevmiyodur zaten. Bunlar sizin sevginizi ölçecek kaideler değil kişilikle yetişmişlik vs. ile alakalı konular. Ayrıca taviz tavizi getirir istemediğiniz şeylerden ödün verirseniz durum tahmin etmediğiniz yerlere kadar gidebilir. Göz alıcı bir ateş gibi yaklaştıkça yakıyor bu mevzular. Size ters oldugunu söylediğiniz için bu şekilde söylüyorum. Yoksa herkes kişiliğine yakışanı yapar. Herkesin hayatına kimse karışamaz mevzuları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…