Sokaktan kurtardığımız pisicik (resimli)

daredevil7845

Oriflame
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
239
6
96
Ankara
Kızlar dün eşim dışarda minicik bir kedi bulmuş, çocuklar işkence ediyorlarmış, o da almış getirmiş eve
hayvancağızın kalbi küt küt atıyordu çok korkmuş
tahminimce bir aylık olsa gerek
annesini kaybetmiş, hala onu arıyor
henüz süt içemiyor, elime süt döküyorum, avcumdan emiyor

resmini de ekliyorum, sarman severler burayaa

ah şekerim yeni evladınız hayırlı uğurlu olsun dün eşinin facebookunda gördüm fotoğrafı ama tahmin etmedim sizde olduğunu çok güzel bişi o

Oyy ben onun pembe burnunu patilerini ısırır yerimm ne iyi etmişsiniz eve alarak canım benim

Konunuz 'dostlarımızın köşesi' bölümüne taşındı,bilginize..

Güle güle büyütün,çok tatlı birşey maşallah

Son düzenleme:
çok teşekkürler kızlar
bugun veterinerle görüştüm, ancak 3 haftalık oldugunu söyledi.
emzik büyük geldi avcuma süt döküp besliyorum, yavrucum annesini arıyor daha, elimi cos cos emiyor
sıcak su torbası yaptım, mışıl mışıl uyudu üstünde
bu minicik hayvan sayesinde iki gündür acayip keyifliyim

yıllar önce kedimiz yavruladığında sütü yetersiz gelmişti 6 tane yavrucağa. annem de bebişleri damlalıkla besliyodu tek tek, dene istersen canım

o çocuklara ve onları yetiştirenlere benim de işkence edesim var.

pisicanınıza uzun ve sağlıklı ömür dilerim.

utangaç duruyor, henüz ismi yoksa "shy" (şay, utangaç) ismini öneririm. (bu ne yüzsüzlük yarabbi )

Maaşallah çok tatlı bişeymiş =) Güle güle büyütün yalnız ishal olmaması için ve daha sağlıklı büyütmeniz için veterinerden veya petshoptan kedi süt tozu almanızı öneririm... Çok yavru büyüttüm ondan söylüyorum... Bir de eğer içemiyorsa sütü yavru kediler için biberonlar da var...

allahım onun pembiş burnunu yerlerrr :)

canım arkadaşa bahsetmiş ama bizim içtiğim süt kedilerde hazımsızlık yapabiliyor yarı yarıya su ile karıştırıp vermeyi dene

allah senden razıolsun canım bu meleği sokaktaki onlarca tehlikeden kurtarmışsın benimde bi oğluşum var şu an 11 aylık adı miu :) hayvan diyip geçme evin neşe kaynağı oluyor..
önceleri istemem evde hayvan diyen babam şimdi bizden çok ona bakıyor :):)

mutlu huzurlu sağlık oyun ve mırıl mırıl günler dilerim :)

Çok tatlı ve bir o kadar da sevimli ya bakışları ne kadar da masum öyle.Güle güle büyütün bu şirin kediciği

yok canım öyle durduğuna bakma sen
ilk günlerde sakindi ama baya oyuncu çıktı kızımız :)
atlamayı sıçramayı öğrendi, hiç durmuyor

O kediciği eve alıp bakmanıza o kadar sevindimki bende her ay eve bi kedi getiririm sokaktan üşümüş aç yavrular beslerim bakarım büyüttükten sonra bi bahçemiz var oraya götürürüm çiftleşirler orada yaşarlar yemekleri suları bakımları çok iyi şuan ilk kedimin torunları bile oldu çok güzel birşey yapmışsınız tebrik ederm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…