Şoklardayım bu nasıl bir terbiyesizliktir arkadaşlar ablalar bakar mısınız?

Böyle şeyler söylendiğinde direkt olarak bu muhabbetlerden rahatsız olduğunuzu ailecek cinsel hayattan konuşacak kadar geniş olmadığınızı söyleyin! Hani tamam arada espriler falan olur güler geçersin ama bu düpedüz hadsizlik yahu

yani biraz değişik bir mizah anlayışı var.bir size mi böyle yoksa genel olarak hep laubali, ağzından çıkanı kulağı duymayan biri mi?

Neden boyle seyler soyluyolar sizce? Sebebi olmali bi dusunun

sız edebınızden utanmıssınız
bosverın boyle seylerde cevap verılıp muhattap bıle olunmaz ayıp dıye bırsey var
duymamazlıktan gelın muhabbet edecek ortamlara gırmeyın uzak durun gıtsın
Haklısınız bugün esimi aradi abisi normalde olsa açar konuşurdum ama bu muhabbet ten sonra konuşmak gelmedi içimden

Ne kadar iticiler.Allah yardımcın olsun.Uzak dur bence .

Muhabbeti sindirince konusucam rahatsız olduğumu soylicem bu muhabbet yüzünden onlardan uzaklastigimi bilsinler

Onların yüzünden eşinizle kötü olmayın.Ahhh ahhh densiz insan her yerde .

Onların yüzünden eşinizle kötü olmayın.Ahhh ahhh densiz insan her yerde .
Eşim bugün abisinin aradığını banyodan çıktığı zaman söyledim de acsaydin dedi telefonu bende mesafeli olucam dedim amma takintilisin dedi bende istersen daha sa ileri gitsinler anlaşılan senin için sorun yok dedim aramadı onlari ama huzursuz davrandi bana

Bilmiyorum küçük abisi esim hayatıma girmeden yıllar önce benimle sevgili olmak istemişti kabul etmemistim ben onu. Ama bu olayın üstünden 3 sene geçtikten sonra eşimlebirlikte olduk
Hmm sizi kiskkaniyor olabilir iliskinizi bu yuzdende buyuk abisini dolduruyo da olabilir size karsi kiskirtiyor yaptigi cok ayip . Sizde mesafeli davranin ikisinede tavrinizi kirildiginizi belli edin hic saygi gostermetin. Terbiyesizlerrr .. kadin kilikle erkekler utanmazlar ahlaksz yaa resmen ....

Aynen bencede kıskanıyor mutluluğumuzu ondan yapıyor böyle... Abi bile demicem konuşurken hiç bundan sonra... Terbiyesizlik bu konuşmalar hiç hoş değil

Büyük abisi bugün yine esimi aramış Nasılsıniz gerçekten iyimisiniz diye ısrarla sormuş ya mutluyuz mutsuz olduğumuzu mu duymak istiyorlar anlayamadım

asıl mesele abisiyle ne konuştugunu gelip sana anlatan kocanda ,
o ağzının payını verseydi ,
bu kadar büyütmenizede şaşırdım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…