Şoklardayım bu nasıl bir terbiyesizliktir arkadaşlar ablalar bakar mısınız?

Merakımdan soruyorum. Kadın kılıklı erkek ne demek? Hakaret olarak kullanmışsınız belli ki

Pislik herif ! Okurken sinirlerim bozuldu terbiyesiz köpek ! Eşinizle konuşun haddini bildirsin, bu ne densizliktir ya, ona mı kalmış sizin yatak odanız

Böyle bir muhabbete nasıl girerler ayıp ya eşim biraz saf ondan ağzından laf mi almaya çalışıyorlar bilmiyorum
Yahu nasıl bir laf alma bu sevişip sevişmediğinizi mi soruyorlar vallahi midem bulandı.
Ben olsam çok sert tavır alırım bunlar kafayı cinsellikle bozmuş

Bazı aileler rahat oluyorlar malesef terbiyesizler gerçekten. Yanınızda böyle imalar olursa bir güzel azarlayin cevaplarını verin. Onlar ayıp nedir bilmiyorsa sizde düşünmeyin

Cinsellikle ilgili konularda kadınlar meraklı sanılır.oysa erkekler cok beter bu konularda. 8-9 yıl önce çalıştığım ortamda yaşı 35-40 civarında saf niyetli ağzından kolay laf alınabilen bazı psikolojik sorunları olan bir erkek vardı.görücü usulü evlendi. evlendikten birkaç gün sonra iş arkadaslarımızdan 4-5 erkek, bu arkadaşın etrafına toplanıyor ve adama ilk gece naptığını, başarılı olup olmadığını soruyorlar.o da herşeyi anlatıyor en igrenci de her yer kan oldu demesi...evlendigi kız için cok üzülmüş o arkadaşlara kendi kendime cok sinirlenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…