- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
kendisi oyle mi .uapiyormus erkegin bos agizlisi fena oluyor esiniz onlars cekmemesi buyuk mucizeEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Eşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Anlatmaktan ziyade ses kaydı dinletmiş.Esin sana niye anlatmiski aptal erkek muhabbetini/ densiz kardes muhabbetini.
Densiz yaEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
bir insan kardeşi ile olan konuşmasını eşine dinletir ki bu da ayrı saçmaBu cümle dışında kötü birsey yoktu ondan dinletmiş olabilir
ne kadar terbiyesiz bir davranış bu. ve epey var böyle boşboğaz patavatsız hadsiz...benim de arkadaşımın kaynanası(yaşı 65) mahalleliyle ev oturmasındayken kendisinden genç evli bayanlara "sizde hiç hareket yok, siz nasıl şeysiniz, biz her gece banyo yaparız" demiş.yine aynı mahallede oturan bir arkadaş vardı bir gün regl olmuş. ve arkasına geçmiş fark etmemiş.bunu gören eşinin halası yine 60 küsur yaşında bir kadın bu. "kocan mı patlattı gece "demiş.
Daha da ötesi, ses kaydı neden var? Bir insan abisi ile konuşmasını neden kayıt altına alır?Eşiniz niye dinletiyor ki ses kaydını size, evet söyledikleri seyler hic hoş değil ama eşinizin abileriyle aralarında gecen bu tarz konuşmaları size söyleyip dinletmeside enteresan..
ne kadar terbiyesiz bir davranış bu. ve epey var böyle boşboğaz patavatsız hadsiz...benim de arkadaşımın kaynanası(yaşı 65) mahalleliyle ev oturmasındayken kendisinden genç evli bayanlara "sizde hiç hareket yok, siz nasıl şeysiniz, biz her gece banyo yaparız" demiş.yine aynı mahallede oturan bir arkadaş vardı bir gün regl olmuş. ve arkasına geçmiş fark etmemiş.bunu gören eşinin halası yine 60 küsur yaşında bir kadın bu. "kocan mı patlattı gece "demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?