Şoklardayım bu nasıl bir terbiyesizliktir arkadaşlar ablalar bakar mısınız?

kendisi oyle mi .uapiyormus erkegin bos agizlisi fena oluyor esiniz onlars cekmemesi buyuk mucize

Adamın aklı bitek ona çalışıyor herhalde!!
Ne desen konuyu yine oraya bağlayacakmış gibi duruyor.Patavatsız..

Uzak durman da fayda var. Oda ne oyle ortalikta konusulacak kimse degil esimin abisi bunlari diyecek cok ayip sorsan kendiler anlatacak herhalde cocuklarinin nasil oldugunu

adamların fantaziye bak. karıları ilgi vermiyo galiba. biyerlerne vurmuş. terbiyesizler.

Esin sana niye anlatmiski aptal erkek muhabbetini/ densiz kardes muhabbetini.
Anlatmaktan ziyade ses kaydı dinletmiş.

Abisiyle konuşurken ses kaydı alması ve böyle bir konu geçtiği halde eşine dinletmesi bence konuşmanın içeriğinden çok daha tuhaf.

İkisiyle de iletişimi kesin bence. Akıllarına böyle bir şeyi getirmeleri tuhaf. Tövbe yaa sapık gibi

Densiz ya
Eşin ne diyor abisi öyle konusunca
Eşin birşey demiyorsa sen ver cevabini

Bu cümle dışında kötü birsey yoktu ondan dinletmiş olabilir
bir insan kardeşi ile olan konuşmasını eşine dinletir ki bu da ayrı saçma

o abilere sizde haddini bildirin gerekirse
çok terbiyelisiniz maşallah diyin surat asın
hele anne baba yanında da böyle yapan tipler var ne seviyesiz gıcıkça

Nasıl iğrenç muhabettler ya... Kocaman adamlar hiç utanmıyolar mı.

Benim de kaynım kendi düğünlerinden bir kaç gün önce eşime ne ile korunduğumuzu hangi marka kondom kullandığımızı falan sormuştu. Ama o bilgilenmek maksatlıydı. O bile garip gelmişti bana

sız edebınızden utanmıssınız
bosverın boyle seylerde cevap verılıp muhattap bıle olunmaz ayıp dıye bırsey var
duymamazlıktan gelın muhabbet edecek ortamlara gırmeyın uzak durun gıtsın

ne kadar terbiyesiz bir davranış bu. ve epey var böyle boşboğaz patavatsız hadsiz...benim de arkadaşımın kaynanası(yaşı 65) mahalleliyle ev oturmasındayken kendisinden genç evli bayanlara "sizde hiç hareket yok, siz nasıl şeysiniz, biz her gece banyo yaparız" demiş.yine aynı mahallede oturan bir arkadaş vardı bir gün regl olmuş. ve arkasına geçmiş fark etmemiş.bunu gören eşinin halası yine 60 küsur yaşında bir kadın bu. "kocan mı patlattı gece "demiş.

Son düzenleme:
maşallah neler duyacaksak daha,abisine düğününden önce hangi marka kondom kullandığını soran bı kardeş varmışya o üyenin mesajindan sonra ki sasirdigim bir diğer mesaj sizin ki oldu ateşi başına vuran cookk

Eşiniz niye dinletiyor ki ses kaydını size, evet söyledikleri seyler hic hoş değil ama eşinizin abileriyle aralarında gecen bu tarz konuşmaları size söyleyip dinletmeside enteresan..
Daha da ötesi, ses kaydı neden var? Bir insan abisi ile konuşmasını neden kayıt altına alır?

Eş de, abiler de gerçekten sorunlu.
Abiler hem patavatsz hem boşboğaz, eş de pasif ve değişik.

Ben bir şey anlamadım bu konudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…