Şoklardayım bu nasıl bir terbiyesizliktir arkadaşlar ablalar bakar mısınız?

eşin kardeşleri ile olan konuşmasını neden kayıt altına alıyor, neden size dinletiyor?

Eşin bir garip abilerim ile gırgır yapmışlar gelip sana söylemesi garip abileri zaten başlıca sorun senin mesafeli olması lazım eşinin de uyarması tavır takınmak değil mesafe korumak onemli

Bisi dicem abisi sapik galiba. Uzak durun

Abisi sapikgiller familyasından gorusmeyin bence fantazi dünyası çok geniş. Elektrikler gidince aklına o iş gelen insan normal olamaz

Ailece kafayı sizin cinsel hayatınıza takmışlar. Normal değil bu.

çocuk yapmayın ki ilerde eviniz arabanız ne varsa bize kalsın der gibi algıladım. Hakikaten sinir bozucular azgın teke sendromuna mı girmiş sorun herkesin evcilik oyununa atlıyor te allammmm

Abiler dengesiz orası çok net ama anlamadım eşiniz neden abisiyle konuşmasını kaydediyor?
Bugüne kadar kimseyle konuşmamı kaydetmedim çok garip geldi bu durum bana.

Abbavv kendi aralarında nasıl konuşuyorlar kimbilir

Eşinizin abileri sapık.
Kardeşleri ve onun eşi hakkında bu şekilde konuşan adamlara güvenemezdim ben,iğrençler.

Yalnız eşiniz de normal gelmedi bana.
Şu konuşmalar üzerine, "evli barklı adamım böyle laflar etmeyin" demek yerine gelip size ses kaydını dinlemesi de bir o kadar iğrenç kusura bakmayın.

Cocuk yapmamak icin korunuyoruz
Artik sizden de korunacagiz sanirim demeniz gerekirdi
Ah ah gencecik insanlarsiniz nasil aninda cevap veremiyorsunuz bu tarz tiplemelere?
Bende geriye döndüğümde şuan cvp ini bulduğum halde o zaman neden bu cvp i vermemisim diyorum ya insanın aklina gelmiyor yada o konulara cahil geliyor galiba

Ama bende çok pişman oluyorum aklıma gelseydi de söyleseydim diye

Ben hep cinsellik veya o konuları sürekli dile getiren insanların o konularda sorunlu olduklarını düşünürüm ...

Kaynanam sürekli konuyu oraya bağlar mesela terbiyesiz espriler falan duymamazlıktan geliyorum

Ama bunu çevredeki bir erkek yapsaydı kesinlikle görüşmezdim

Ya kedi ciğer meselesi

Yada abilerin değişik duyguları var sindiremedikleri

Amerikan filmlerinde espiriyle karışık aile muhabbetleri varya hani biz oha olurken onlar gayet rahat takılıp birbirlerini yanlış anlamıyorlar. Sanırım kendisini o şekilde bir imaja mı sokmak istiyor ne.. Rahat adamım aklıma eseni söylerim tarzı. Ama çok ayıp gerçekten saygısızlık olarak görürüm bende. Alınmaca etmece yok eşiniz söyleyecek abisine. Bir daha böyle bir sey olursa eşiniz telefonu kapatıp size karşı oha diyerek duygularını göstermesin de abisine "abi ben böyle şakalardan labali konuşmalardan hoşlanmıyorum. Cinsellikle ilgili şaka yapma bana. Bu gibi şeyler söyleme gerçekten çok rahatsız oluyorum. Yengen ve benden bahsediyorsun ayıptır desin" sizin yanınızda böyle bir sey söylerse eşinizden uyarı gelmezse sizde uyarın

Ne denir bilemedim
Böyle zevzek diyeyim insanların belaltı laflarından iğreniyorum milletin yatak odasını merak edeceğine kendi yatak odasına baksınlar

Beyin kosarak uzaklasır :)

Bidaha asla gorusmesenizmi ? Abileri evlimi yoksa sapikmi

Patavatsız ve düşüncesizce hareket etmişler. Aranızda mesafe koyun. Böyle yersiz konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlardan hiç hazetmem. Görüşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…