- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Eşin bir garip abilerim ile gırgır yapmışlar gelip sana söylemesi garip abileri zaten başlıca sorun senin mesafeli olması lazım eşinin de uyarması tavır takınmak değil mesafe korumak onemliEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Bisi dicem abisi sapik galiba. Uzak durunEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Ailece kafayı sizin cinsel hayatınıza takmışlar. Normal değil bu.Eşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Bende geriye döndüğümde şuan cvp ini bulduğum halde o zaman neden bu cvp i vermemisim diyorum ya insanın aklina gelmiyor yada o konulara cahil geliyor galibaCocuk yapmamak icin korunuyoruz
Artik sizden de korunacagiz sanirim demeniz gerekirdi
Ah ah gencecik insanlarsiniz nasil aninda cevap veremiyorsunuz bu tarz tiplemelere?
Beyin kosarak uzaklasır :)Eşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Bidaha asla gorusmesenizmi ? Abileri evlimi yoksa sapikmiEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?