- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
YuhEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Bizde yuh dedik
ailece çok gariplermiş
Eşin cevap vermemişmi evcilik oynayın diyinceBizde yuh dedik
Eşim çok üzgün onu teselli ettim mesafeli ol dedim bundan sonra. Cidden çok dalgalakcaOhannes. Boyle aabilerle biarada bulunmaya tirsar insan. Anlatsaniz dinlicekler o moddalar
Ses kaydını dinletti eşim. O lafi duyunca sesi değişmiş daha soğuk konuşmaya başlamış. Yok ya demiş sadece...Eşin cevap vermemişmi evcilik oynayın diyince
Fazla rahatlık bence. Yerini bilememek. Ben sanırım görüşmezdim kendileriyle pek.
Şu erkek milletininde boşboğazlısı hiç çekilmez lakayt şeyler koskoca adamlar ne yazıkSes kaydını dinletti eşim. O lafi duyunca sesi değişmiş daha soğuk konuşmaya başlamış. Yok ya demiş sadece...
Eşiniz niye dinletiyor ki ses kaydını size, evet söyledikleri seyler hic hoş değil ama eşinizin abileriyle aralarında gecen bu tarz konuşmaları size söyleyip dinletmeside enteresan..Ses kaydını dinletti eşim. O lafi duyunca sesi değişmiş daha soğuk konuşmaya başlamış. Yok ya demiş sadece...
Aynen bende öyle düşündüm ayırma planları var galiba abisinin baksanıza. Eşim onlar böyle dedikçe uzaklaşiyor onlardanSizin eşinizinbunlara maddi olarak bağlantısı mı var çocuğa küçük abi mi bakacak nedir sıkıntısı başka,ya da sizi pek sevmediklerinden çocuk yapmasada nafaka filan olmadan ayırsak diyemi düşüğnüyolar nedir.
Evcilik olayını anlamadım enteresan çocuklukta kalmış heralde büyük abi he deyip geçmelik şeyler.
En iyisi siz bunları hiç görmeyin de eşinizin tutumuna dikkat edin yalnız bunların lafına göre hareket ediyorsa o zaman sizin için sıkıntı olabilir.
Bu cümle dışında kötü birsey yoktu ondan dinletmiş olabilirEşiniz niye dinletiyor ki ses kaydını size, evet söyledikleri seyler hic hoş değil ama eşinizin abileriyle aralarında gecen bu tarz konuşmaları size söyleyip dinletmeside enteresan..
r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?