herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala
eşine söylemelisin bence de. çocukla konuşmayı denesen bu şekilde açığa çıkarsa sen suçlu duruma düşersin. hem eşin bi erkek olarak onunla güzel bi konuşma yapacaktır.
bence eşinize söyleyin asla yalnızkende evinize almayın.ben olsam tokatlardım galiba orda
canm tokatlamak aklıma gelmedi ki
o sinirle bir baktım alt çamaşırlarımı nasıl öpüyor ve uygunsuz hareket yapıyordu
aman allahım bide iç çamaşırınız elindemiydi kesinlikle eşinizle konusun bu yaştaki bir erkek çok tehlikelide olabilir. hatta evinize almayın.orada sizin tepki göstermemeniz onu dahada cesaretlenmesine sebep olabilir.hiç gecikmeden eşinizle konusun
aman allahım bide iç çamaşırınız elindemiydi kesinlikle eşinizle konusun bu yaştaki bir erkek çok tehlikelide olabilir. hatta evinize almayın.orada sizin tepki göstermemeniz onu dahada cesaretlenmesine se
bep olabilir.hiç gecikmeden eşinizle konusun
aman allahım çok tehlikeli bir durum onunla asla yanlız kalmayın..
bu durumu eşinize hemen anlatın ben bile kötü oldum okurken sizi düşenemiyorum
siz sanırım görmezden geldiniz sizin gördüğünüzü anlayıp tavrı nasıl oldu size karşı
utanç içindemiydi yoksa pişkin bir halde geçip oturdumu?
ay ne bekliyosun hazır evdeyken çocuk ve olay tazeyken söyle eşine yoksa üste çıkma planları yapar sen zor durumda kalırsın..güzelce fırça yesin bir daha da gelemez size..
saka gibi yaa.. terbiyesiz utanmaz ne hakla böyle birseye cesaret eder..
asla kapiyi acmayin yanlizsaniz evde cok dikkatli olun ve derhal esinle konus neyi nasil gördüysen ayni o sekilde anlat sinirden patlasa bile anlat esine
bugün ic camasirlarini öpüp kokliyan yarin allah göstermesin esin evde yokken kafayi bozuk sana saldirip tecavüz etmeye bile kalkar! allah korusun... düsünmek bile tüylerimi diken diken yapti suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?