- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
bunun yanlış olduğunu bilmiyor ki? Sapıkça olduğunu da bilmiyor. Öğretmek lazım. Öğretmek yerine itersek belki ilerde başka şeylere cesaret eder.
lise2,16 yaşa tekabül ediyor.ilkokulda çocuklara cinsel eğitim veriliyor.verilmese bile 16 yaşında bir insanın yaptığı şeyin kötü olduğunu kestiremeyeceğine ihtimal dahi vermiyorum.aksine inanmak istemek zorlama hümanistlikten öte hayalperestliğe kaçıyor.
arkadaşım bence eşine anlatma sakın. Benim eşim olsa öldürebilir çünkü. Düşünsenize biri eşinizin iç çamaşırını öpüp ters hareketler yapıyor. Çocuk belli ki kendi iç dünyasında size aşık olmuş. Kesinlikle bir aile büyüğüne anlatın ama tamamını söylemeyin sadece kıyafetlerinize sarılıp öperken gördüğünüzü söyleyin iç çamaşırı olduğunu belirtip ortamı kızıştırmayın. Aile büyüğü çocukla konuşsun ve kendi yengesine böyle hisler beslemenin namussuzluk olduğunu asla affedilmeyeceğini yaptığının çok yanlış olduğunu vs anlatsın. Ama sakın siz muhattap olmayın, eşinize de anlatmayın
9 yasında cocuklar da biliyor artık cinselliği. Benim anlatmak istediğim şu; yaptığı seyin vehametinin farkında değil. CSİ yın dediği gibi akıl yaşı küçüktür.
Hayal kurmuyorum, akıl yürütüyorum
Yapmayın Allah aşkına ya, yangına körükle gitmeyin.
Evet yaptığı iğrenc bir şey, evet ergenliğin en tehlikeli dönemi ama o bir cocuk. Eline vurmak yerine doğru yolu göstermek gerekir.
Eşini gaza getirerek sakın anlatma, dövmek falan cok yanlış şeylere sebep olabilir. Lütfen sağ duyulu olun ve cocugu yanlıştan cevirin. Lütfen.
Hatalı bir cocuktan tecavüzcü yaratabilen zihniyetimize de helal diyorum...
Bu konunun tıpatıp aynısı geçen zamanlarda da açıldı. Anlam veremedim?
Benim nasip olur da eşim olursa erkek arkadaşım sanırım söyleyemezdim böyle bişeyi
Yaşını bile umursamaz katil olma ihtimali çok yüksek.
Sakın iç çamaşırı falan demeyin.
Hoşlanmadım bakışlarından deyin , yazık eşinizin başı belaya girer .
lise 2 ye gidene çocuk mu denir oldu. bende lise 2deydim bütn arkadşlarım çok olgundu.çevrenizde o tipler var tanıdgınız herlde koruyosunuz. yaptgı normal bişey deil sapkınlıktır. lise 2 biteli 4 sene oldu ama düşünüyorum bütn erkek arkadşlarmı insan o yaşlarda herşeyi anlıo çocukluk liseden önceki dönemdir.
yeğenin sizin evde yalnız başına yatılı kalması hata zaten...bir kadın ve bir erkek başbaşa kalırsa 3. şeytan olurmuş...
herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala
canm tokatlamak aklıma gelmedi ki
o sinirle bir baktım alt çamaşırlarımı nasıl öpüyor ve uygunsuz hareket yapıyordu
Size inanamıyorum hakkaten, saldırıyamı geçmesini bekliyosunuz çok ilginçsiniz
canm ben zaten bakışlarımla ona belli ediyorum ama eşim tarafından nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorm kötü sonuçlar olmamsı için birde benim açımdan bakarsanız sevinirmSize inanamıyorum hakkaten, saldırıyamı geçmesini bekliyosunuz çok ilginçsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?