şoktayım ne yapayım?

evet benimde korktuğum o yangına körükle gitmek evet bundan sonra davet etmem gelsede arayıp gelmemsini söylerim ona malesef çamaşırımı öpüp kokulyordu vede uygunsuz harket yapıyordu onunla .aklıma geldikçe boğasım geliyor ama sakin ol diyorum kendi kendime

pardon sanirim sen ne gazete ne haber izliyorsun! cocukmus.. eyer yengesine yan gözle bakacak onun alt camasirlarini öpüp kokluyabiliyorsa utanmadan cocukluktan cikmistir! bu 1 ! , 2. ne demek anlatma ya? asil ben senin zihniyetine düsüncene suanda sasiriyorum bu ne rahatlik ne genislik!!!!! nekadar cok erkek var bu dünyada lise 2 ye giden "COCUK" denilipte uyarilan, sakince konusulan. sonuc?? haberlerde, gazetelerde. TECAVÜZ, SALDIRI, TACIZ!! benim kendi cevremden gördüm tamami cocuktur o diye uyarip gectiler ne oldu biliyormusun? abi kardesine tecavüz eti ve kiz kendisini asti. o kizda benim yakin arkadasimdi ! cocuktu oda demi... ! böyle bir hata olamaz efendim OLAMAZ normal bir hata degil bu cünkü, ic camasiri öpüyo kokluyo ya nasil buna hata diyebildin acikcasi cok sasirdim..

pardon sanirim sen ne gazete ne haber izliyorsun! cocukmus.. eyer yengesine yan gözle bakacak onun alt camasirlarini öpüp kokluyabiliyorsa utanmadan, cocukluktan cikmistir! bu 1 ! , 2. ne demek anlatma ya? asil ben senin zihniyetine düsüncene suanda sasiriyorum bu ne rahatlik ne genislik!!!!! nekadar cok erkek var bu dünyada lise 2 ye giden "COCUK" denilipte uyarilan, sakince konusulan. sonuc?? haberlerde, gazetelerde. TECAVÜZ, SALDIRI, TACIZ!! benim kendi cevremden gördüm tamami cocuktur o diye uyarip gectiler ne oldu biliyormusun? abi kardesine tecavüz eti ve kiz kendisini asti. o kizda benim yakin arkadasimdi ! cocuktu oda demi... ! böyle bir hata olamaz efendim OLAMAZ normal bir hata degil bu cünkü, ic camasiri öpüyo kokluyo ya nasil buna hata diyebildin acikcasi cok sasirdim..

canm benim de korktuğum bu zaten daha kötü şeyler yapar diye korkuyorum ayrıca bundan önce yaz tatiline geldiğine evde çok tek başına kaldı acaba o zamanda mı yaptı diye merak etmiyor değilim artık tüm çamaşırlarımı atıp yenilemek istiyorum eşime uygun dille anlatacam

en iyisini yaparsin canim.. mutlaka anlat mutlaka böyle birsey saklanmaz, bu ne hata ne bir yanlistir bu düpe düz sapiklik.. '''''''lik tövbeee tövbeeeee aklim almiyor yaaa ne cesaret igrenc birsey... bencede mutlaka bütün camasirlarini degistir

Tabi ki iğrenc. Tabi ki yalnız kalmamalısın, tabi ki önlem alınmalı. Ama sakince. Sen büyüksün ve onu bu sapkınlıktan eşinin yardımıyla kurtarabilirsin. Sana git de sevgi göster demiyorum. Görmüşsün gözlerinle nasıl bir çirkinlik yaptığını ama ne olur yardım edin. İçinde bulunduğu durumdan profesyonelce kurtarabilirsiniz onu.

Ünlem işaretleri kullana kullana yazınca daha etkili olmuyor. Yazdığınız kırıcı kelimelerden kulaklarınızdan nasıl dumanlar cıkarabildiğinizi tahmin edebiliyorum.

Zihniyetim ve midem XXL değil cok şükür. Sizin etrafınızda yaşananlar rutine binecek değil. Evet okuyoruz abi, baba kardeşine kızına tecavüz etmiş vs vs. Ama sakince önlem almamız lazım. Eğer yangını körüklersek bu çocuk dayak yerse arsız olur, 5 yıl sonra evet tecavüze/tacize yönelebilir. Ama eş/abi/dayı/anne/pedagog onu bu yanlıştan sakin sakin, sevgiyle alırsa belki kurtarılabilir.

Evet iç çamaşırını öpüyor ve belki de cinsel organına sürtüyor cünkü bunun yanlış olduğunu bilmiyor ki? Sapıkça olduğunu da bilmiyor. Öğretmek lazım. Öğretmek yerine itersek belki ilerde başka şeylere cesaret eder.

Yaşanılan bu tarz vahim olayların büyümesi kargaşadan kaynaklanıyor. Sukünet iyidir. Tavsiye ederim.

canım özel değilse neden sizde kalıyor ve tek kaldı evinizde.

en mantıklısı o.bütün çamaşırları değiştirmek ya sürekli banoya giriyordu bu kış günü ben hiç bişey demeiyrdum genç temizlik diye geçiyordum şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor
kirli sepetindeki çamaşırımı öpüp kokluyorsa temiz çamaşırımı ne yapmıştır yaa off kafayı yiyecem neler düşünüyorum

Cümlemi yanlış okudunuz sanırım; "gaza getirerek anlatma" anlat fakat gaz verme" anlat fakat dövmesinler"

demek istemiştim

tamamda bilmedigini nerden biliyoruz?? belkide yengesini görünce sapikca seyler düsünüyor nerden bilebiliriz? belki zevk aldigi icin yapiyor ve hayaller kurdugu icin öyle yapti cesaret edip?? bunu bilemeyiz, pedagoge gitcegine inanmiyorum acikcasi, dayagi birak sakince konusulsa bile o kisi kafasina koymussa eyer bisey zor degistirilmesi, en mantiklisi uzak durmak eve dahi almamak.. tedavimi olacak ne olacaksa kendisi basinin caresine baksin ailesi...

pardon da lisede ki çocuğu nasıl da küçültüyorsun arkadaşım.yanlış olduğunu bal gibi de bilir o yaştaki çocuk.sapıkça olduğunu da bilir.tamam sakince konuluması lazım ama o yaştaki çocukta bilir yani şimdi.ilkokul çocukları bile artık neyin ne olduğunun farkında.o kadar küçümsencek bir yaşta değil yani.

zaten biz kadınların bu eşlerinden bişey gizleme huyları beni deli ediyor..yahuu en fazla 2 tokat atar evden kovar eşiniz..eşşek kadar olmuş lise2 ye giden biri çocuk değil...sessiz kalman hata..

Cümlemi yanlış okudunuz sanırım; "gaza getirerek anlatma" anlat fakat gaz verme" anlat fakat dövmesinler"

demek istemiştim

tamam anladim.. yok ben istiyerek yani bilerek gaza getirmek icin anlatmiyorum ama gercekten tüylerim ürperdi...
dayaksa dayak, esine anlatiktan sonra anlatiyorum ama dövme mi diyecek' mutlaka anlatmasi lagzim diye düsünüyorum böyle birsey asla saklanilmaz.. esi o sinirle ne yaparsa yapar artik. sirf dayak atilmasin diye esine anlatmamak olmaz olamaz cocuk degil bu sonucta bes belli herseyi bilerek yapmis, belkide gizlice asik onu düsünüyor durmadan sahip olmayi allahim korusun böyle pis sapiklardan...

Son düzenleme:

Öyle söyleme be arkadaşım. Bilmeme ihtimalini de göz önünde bulundurmamız lazım. Bilmiyorsa yanlıştan alabiliriz. Bile isteye yapıyorsa o zaman uzaklaşmak veya başka bir önlem alabiliriz.

Önce eş konuşsun ve ailesine yansıtsın. Pedagoga gitmeye de mecbur bırakılsın. Çok bıcak sırtı konular bunlar. Bir şekilde cok duyulmadan ve cocugu da kazanmak üzere önlem almamız lazım.

anladım canım ben sürekli kalıyor sandım.

tabi tabi hemen o çocuğu öldürün, böyle bi hareket yapmış ya kesin tecavüzcü olur bu çocuk, bi de kızkardeşine tecavüz eder!

yapmayın bayanlar nolur... hemen tokatlamalı mıyız? siz hayatınız boyunca hep doğrularla mı yaşadınız? hiç mi yanlışlarınız, hatalarınız olmadı?
şimdi bana da saldırırsınız hata dedim diye? böyle hata mı olur dersiniz, haksız mıyım?
sizin sadece cinsel yönden değil, herhangi bir sebebten hiç mi gözünüz dönmedi? hiç bir anda, düşünmeden hareket ettiğiniz olmadı mı?

başlık sahibi bayan, yaşadığınız şoku emin olun ki çok iyi anlıyorum. eşinizle konuşmanız taraftarıyım.
lütfen adımlarınızı düşünerek atın, bir öfke değiştirilemez kötü sonlara sebeb verebilir.
doğru adımlarla halledilemeyecek sorun yoktur.

14-15 yaşındaki biri bana göre cocuktur. Sapkınlık akli duyguların yok olduğunun belirtisidir. Bizim gibi akli melekelerini kullanarak hareket etmesini beklemek hata olur.

zaten biz kadınların bu eşlerinden bişey gizleme huyları beni deli ediyor..yahuu en fazla 2 tokat atar evden kovar eşiniz..eşşek kadar olmuş lise2 ye giden biri çocuk değil...sessiz kalman hata..

Nasıl dövmek yahu? Tekme tokat mı? Kovmak mı?

O cocuk dayak arsızı olur ise gazetelerin 3. sayfalarına konu olacak işler yapabilir.

Bu forum özgür irademizle yazabileceğimiz kıvama gelmedi henüz. Hergün onu görüyorum ben. Size cevap vereceğim diye ceza almaya ve cok sevdiğim dostlarımdan ayrı kalmaya niyetim yok.

Yorumumu yaptım. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Senden tek isteğim; mantıklı hareket etmen. Sağduyulu. Evet cok kırgınsın, korkuyorsun ama lütfen sakinleştikten sonra eşinle konuş. Senin olmadığın bir ortamda cocukla konuşsun. Sen olursan yalana gider. Sonra da eşin ailesine anlatsın ve profesyonel yardım alsınlar.

Dipnot; lise 2 ye giden bir cocugu bu şekilde hatasından/sapkınlığından döndürmek geniş olmaksa ben genişim.

Son düzenleme:
öyle bir taş ki tam kişiliğin oturduğu geçiş dönemi.
doğruyu yanlışı biliyormu bilmiyormu bilemeyiz çünkü adı geçem DELİKANLI'yı sadece buradaki 2-5 cümleden tanıyoruz.
kimbilir belki yaşı 16 ama beyin yaşı 12.
ya da tam tersi yaşı 16 ama kafası 30 yaşındakiler kadar net.

bence kesinlikle eşine anlatmalısın.
hem de yeğen evdeyken anlatmalısın ki hem olayın sıcaklığı soğumamış olmalı hem de gerekirse çok fazla kişinin duyması engellenmeli.

ancak öyle ince bir çizgi ki bu. eşin vereceği tepkiyi de bilmiyoruz.
Allah korusun sonuçları çok kötü bir yere de gidebilir.
Ancak yeğenin bir an önce doğru-yanlışı bilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…