Yapmayın Allah aşkına ya, yangına körükle gitmeyin.
Evet yaptığı iğrenc bir şey, evet ergenliğin en tehlikeli dönemi ama o bir cocuk. Eline vurmak yerine doğru yolu göstermek gerekir.
Eşini gaza getirerek sakın anlatma, dövmek falan cok yanlış şeylere sebep olabilir. Lütfen sağ duyulu olun ve cocugu yanlıştan cevirin. Lütfen.
Hatalı bir cocuktan tecavüzcü yaratabilen zihniyetimize de helal diyorum...
Evet yaptığı iğrenc bir şey, evet ergenliğin en tehlikeli dönemi ama o bir cocuk. Eline vurmak yerine doğru yolu göstermek gerekir.
Eşini gaza getirerek sakın anlatma, dövmek falan cok yanlış şeylere sebep olabilir. Lütfen sağ duyulu olun ve cocugu yanlıştan cevirin. Lütfen.
pardon sanirim sen ne gazete ne haber izliyorsun! cocukmus.. eyer yengesine yan gözle bakacak onun alt camasirlarini öpüp kokluyabiliyorsa utanmadan, cocukluktan cikmistir! bu 1 ! , 2. ne demek anlatma ya? asil ben senin zihniyetine düsüncene suanda sasiriyorum bu ne rahatlik ne genislik!!!!! nekadar cok erkek var bu dünyada lise 2 ye giden "COCUK" denilipte uyarilan, sakince konusulan. sonuc?? haberlerde, gazetelerde. TECAVÜZ, SALDIRI, TACIZ!! benim kendi cevremden gördüm tamami cocuktur o diye uyarip gectiler ne oldu biliyormusun? abi kardesine tecavüz eti ve kiz kendisini asti. o kizda benim yakin arkadasimdi ! cocuktu oda demi... ! böyle bir hata olamaz efendim OLAMAZ normal bir hata degil bu cünkü, ic camasiri öpüyo kokluyo ya nasil buna hata diyebildin acikcasi cok sasirdim..
canm benim de korktuğum bu zaten daha kötü şeyler yapar diye korkuyorum ayrıca bundan önce yaz tatiline geldiğine evde çok tek başına kaldı acaba o zamanda mı yaptı diye merak etmiyor değilim artık tüm çamaşırlarımı atıp yenilemek istiyorum eşime uygun dille anlatacam
evet benimde korktuğum o yangına körükle gitmek evet bundan sonra davet etmem gelsede arayıp gelmemsini söylerim ona malesef çamaşırımı öpüp kokulyordu vede uygunsuz harket yapıyordu onunla .aklıma geldikçe boğasım geliyor ama sakin ol diyorum kendi kendime
pardon sanirim sen ne gazete ne haber izliyorsun! cocukmus.. eyer yengesine yan gözle bakacak onun alt camasirlarini öpüp kokluyabiliyorsa utanmadan cocukluktan cikmistir! bu 1 ! , 2. ne demek anlatma ya? asil ben senin zihniyetine düsüncene suanda sasiriyorum bu ne rahatlik ne genislik!!!!! nekadar cok erkek var bu dünyada lise 2 ye giden "COCUK" denilipte uyarilan, sakince konusulan. sonuc?? haberlerde, gazetelerde. TECAVÜZ, SALDIRI, TACIZ!! benim kendi cevremden gördüm tamami cocuktur o diye uyarip gectiler ne oldu biliyormusun? abi kardesine tecavüz eti ve kiz kendisini asti. o kizda benim yakin arkadasimdi ! cocuktu oda demi... ! böyle bir hata olamaz efendim OLAMAZ normal bir hata degil bu cünkü, ic camasiri öpüyo kokluyo ya nasil buna hata diyebildin acikcasi cok sasirdim..
en iyisini yaparsin canim.. mutlaka anlat mutlaka böyle birsey saklanmaz, bu ne hata ne bir yanlistir bu düpe düz sapiklik.. '''''''lik tövbeee tövbeeeee aklim almiyor yaaa ne cesaret igrenc birsey... bencede mutlaka bütün camasirlarini degistir
en iyisini yaparsin canim.. mutlaka anlat mutlaka böyle birsey saklanmaz, bu ne hata ne bir yanlistir bu düpe düz sapiklik.. '''''''lik tövbeee tövbeeeee aklim almiyor yaaa ne cesaret igrenc birsey... bencede mutlaka bütün camasirlarini degistir
Tabi ki iğrenc. Tabi ki yalnız kalmamalısın, tabi ki önlem alınmalı. Ama sakince. Sen büyüksün ve onu bu sapkınlıktan eşinin yardımıyla kurtarabilirsin. Sana git de sevgi göster demiyorum. Görmüşsün gözlerinle nasıl bir çirkinlik yaptığını ama ne olur yardım edin. İçinde bulunduğu durumdan profesyonelce kurtarabilirsiniz onu.
Ünlem işaretleri kullana kullana yazınca daha etkili olmuyor. Yazdığınız kırıcı kelimelerden kulaklarınızdan nasıl dumanlar cıkarabildiğinizi tahmin edebiliyorum.
Zihniyetim ve midem XXL değil cok şükür. Sizin etrafınızda yaşananlar rutine binecek değil. Evet okuyoruz abi, baba kardeşine kızına tecavüz etmiş vs vs. Ama sakince önlem almamız lazım. Eğer yangını körüklersek bu çocuk dayak yerse arsız olur, 5 yıl sonra evet tecavüze/tacize yönelebilir. Ama eş/abi/dayı/anne/pedagog onu bu yanlıştan sakin sakin, sevgiyle alırsa belki kurtarılabilir.
Evet iç çamaşırını öpüyor ve belki de cinsel organına sürtüyor cünkü bunun yanlış olduğunu bilmiyor ki? Sapıkça olduğunu da bilmiyor. Öğretmek lazım. Öğretmek yerine itersek belki ilerde başka şeylere cesaret eder.
Yaşanılan bu tarz vahim olayların büyümesi kargaşadan kaynaklanıyor. Sukünet iyidir. Tavsiye ederim.
Tabi ki iğrenc. Tabi ki yalnız kalmamalısın, tabi ki önlem alınmalı. Ama sakince. Sen büyüksün ve onu bu sapkınlıktan eşinin yardımıyla kurtarabilirsin. Sana git de sevgi göster demiyorum. Görmüşsün gözlerinle nasıl bir çirkinlik yaptığını ama ne olur yardım edin. İçinde bulunduğu durumdan profesyonelce kurtarabilirsiniz onu.
Ünlem işaretleri kullana kullana yazınca daha etkili olmuyor. Yazdığınız kırıcı kelimelerden kulaklarınızdan nasıl dumanlar cıkarabildiğinizi tahmin edebiliyorum.
Zihniyetim ve midem XXL değil cok şükür. Sizin etrafınızda yaşananlar rutine binecek değil. Evet okuyoruz abi, baba kardeşine kızına tecavüz etmiş vs vs. Ama sakince önlem almamız lazım. Eğer yangını körüklersek bu çocuk dayak yerse arsız olur, 5 yıl sonra evet tecavüze/tacize yönelebilir. Ama eş/abi/dayı/anne/pedagog onu bu yanlıştan sakin sakin, sevgiyle alırsa belki kurtarılabilir.
Evet iç çamaşırını öpüyor ve belki de cinsel organına sürtüyor cünkü bunun yanlış olduğunu bilmiyor ki? Sapıkça olduğunu da bilmiyor. Öğretmek lazım. Öğretmek yerine itersek belki ilerde başka şeylere cesaret eder.
Yaşanılan bu tarz vahim olayların büyümesi kargaşadan kaynaklanıyor. Sukünet iyidir. Tavsiye ederim.
canım özel değilse neden sizde kalıyor ve tek kaldı evinizde.
Cümlemi yanlış okudunuz sanırım; "gaza getirerek anlatma" anlat fakat gaz verme" anlat fakat dövmesinler"
demek istemiştim
tamamda bilmedigini nerden biliyoruz?? belkide yengesini görünce sapikca seyler düsünüyor nerden bilebiliriz? belki zevk aldigi icin yapiyor ve hayaller kurdugu icin öyle yapti cesaret edip?? bunu bilemeyiz, pedagoge gitcegine inanmiyorum acikcasi, dayagi birak sakince konusulsa bile o kisi kafasina koymussa eyer bisey zor degistirilmesi, en mantiklisi uzak durmak eve dahi almamak.. tedavimi olacak ne olacaksa kendisi basinin caresine baksin ailesi...
pardon da lisede ki çocuğu nasıl da küçültüyorsun arkadaşım.yanlış olduğunu bal gibi de bilir o yaştaki çocuk.sapıkça olduğunu da bilir.tamam sakince konuluması lazım ama o yaştaki çocukta bilir yani şimdi.ilkokul çocukları bile artık neyin ne olduğunun farkında.o kadar küçümsencek bir yaşta değil yani.
zaten biz kadınların bu eşlerinden bişey gizleme huyları beni deli ediyor..yahuu en fazla 2 tokat atar evden kovar eşiniz..eşşek kadar olmuş lise2 ye giden biri çocuk değil...sessiz kalman hata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?