Şoktayım!

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!

sevmek zorunda değil . siz de onu sevmek zorunda değilsiniz. mesafe koyun geçinin gidin işte. şok olacak bisey yok. uzulmeniz doğal elbette. ama kafaya takmayın

zaten içind kapanık bi tip olduğu için çözemiyorsdum.ilk başta amacım acaba en azından hislerini öğrenirim onun davranılmasını istediği gibi davranırım diyordum.ama nefret ve yenge kelimelerini okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Yaşı küçük mu?

Okuman doğru değil de, okumuşsun bi defa. Ben olsam hiç bahsetmem ama okuduğumu belli edecek şekilde bırakırım günlüğünü. Gelip de okudun da diyemez. Biraz da mesafe koyarım. Oh miss

Neden şok oluyorsun ki bu kadar.
Yeri geliyor ailenden bile laf işitiyorsun
Görümceye bu kadar şaşırmamak gerek
Mesafe her daim iyidir.

Belki de seni içten içten kıskanıyor. Günlüğü nerede buldunuz? Sizde gelip kaldıysa ve unuttuysa (!) Sizin bulup okumanız için orada unutmuş olabilir.
Çok takılmayın.
Kıskançlık var abisini çok sever ama abisiyle ilgili kötü şeyler de yazmış.dolabında buldum kıyafetler yerleştircektim .bulacağımı tahmin etmemiştir.

Yaşı küçük mu?

Okuman doğru değil de, okumuşsun bi defa. Ben olsam hiç bahsetmem ama okuduğumu belli edecek şekilde bırakırım günlüğünü. Gelip de okudun da diyemez. Biraz da mesafe koyarım. Oh miss
Çok küçük değil 22 yaşında.

Beni sevmeyebilir
Nefret edebilir ama bunu benim hayatimi zorlastiracak sekilde belli etmiyorsa benim acimdan bir sıkıntı olmaz
Kizin sevmeme sebebi de gunlugu okuyacak potansiyelde oldugunuzu bilmesi bence.
Ben kimsenin ozel alanina bu kadar girmem,girmenin de mesrulastilmasindan hoşlanmam.

Kim olsa okurdu demişsiniz ama yanılıyorsunuz. Hata yaptığınızı kabul edin. Üstelik 22 yaşında bir genç kızın günlüğünü okumuşsunuz. O yaştaki birinin kıyafetlerini neden siz yerleştiriyorsunuz ki, özeline şahit olasınız. Hatanız büyük olduğu için sizin şok olmanıza üzülemedim.

Bana biraz sizi kiskaniyor gibi geldi kiz kardeşler abisini paylasamaz anneler gibi yada herseyinizle dört dörtlüksunuz sizin gibi olamadığı için düşünceleri bu yönde olabilir

Ben olsam okumazdım, bazı şeyleri bilmemek daha iyidir
Eğer tarih öncelere gidiyorsa çok da takma derim şu anki tavırlarını önemse, hepimiz dönem dönem birilerine sinirlenebiliriz

bundan sonra ona göre davranırsın.

şimdi doğrucu davutlar gelir okumamalıydın ben olsam okumazdım vs diye. böyle bi günlük bulup da okumayacak insanın sayısı yüzde beştir.
Mesajların yarısı okumazdım diye zaten.kadınlar klubü linç timi resmen.okuduğum için yazılanlardan emin olup nefretini haklı bulanlar var. Ben tam tersine zaten konuşkan olmadığı için belki yardımcı olurum mantığıyla okumuştum.elimden gelen herşeyi de yaptım sırf hasta daha çok mutlu edeyim diye. Abisine de saydırmış güya çok sever abisiz yapamaz. Ben gittikçe insanlara olan inancımı kaybediyorum

Ben olsam okumazdım, bazı şeyleri bilmemek daha iyidir
Eğer tarih öncelere gidiyorsa çok da takma derim şu anki tavırlarını önemse, hepimiz dönem dönem birilerine sinirlenebiliriz

Kesinlikle katılıyorum insanların senin hakkındaki düşüncelerini bilmemek en iyisi. Bir insan yüzüne gülüp sana kötülüğü dokunmadıkça senden nefret etse ne olur. Diğer türlü yüzüne gülüp arkadan atıp tuttuğunu duysan olan sana olur, sinirlerin bozulur. Ben ona ne yaptım da böyle düşünüyor dersin, düşünür durursun. En iyisi bilmemek.

Back
X