• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım!

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!
Gunluk eline gecince okumayacak insan olmayacagina inanman cok normal; zira kişi kendinden bilir işi:KK51:
Birakin şu genellemeleri..

Okumazdım net... Yaptığınız yanlış artı öğrenince basınız göğe mı erdi? Bilmemek duymamak iyidir cogu zaman...

Ek olarak, ben okumam, hem kendime yakistirmam, hem haddim olmadigini bilirim hem de kotu bi seyler ogrenip uzulmekten, kalbimin kararmasindan korkarim..
Kucukken benim de günlüklerim oldu, ailemden kimse de kurcalamadi.. Boyle gordum, boyle devam ediyorum..
Bak sen hem yanlis yapip hem de bosu bosuna bir suru uzuldun.. Ne geçti ki eline?

Dınleyen kendını dınler lafı dogru ama ben bulsam ben asla okumazdım. Kul hakkından oyle korkarım cunku. Bosverın hastalıgına verın gıdıp ümükleyemeyeceğinize göre:işsiz:

Günlük okunmaz bencede cok ayip
Sizin hakkinizdaki fikirleri geçin belki ilk sevgilisini yazmıştı oraya
Size anlatmadigi seyi öğrenmiş oluyorsunuz.
Ve yeri geliyor insan annesiyle kavga edip sinirleniyor.
Kimse kimseye melek onu seviyorum gibi birsey yazmaz günlükte.
Bunları duymamak adina da özel özelde kalmalı.
Bende olsam reel haline bakardim. Orada aramiz iyiyse nereye ne yazdığı lüzum degil bence.
Belki bir anlik sinirle yazdi, araniz iyiymiş normalde.

O kadar şey yazmış niye sevmedigini yazmamış mı ?
Belki farkında olmadan itici davranıyor olabilirsiniz,
Alınmak yerine Ordakileri okuyup kendinizle yüzleşebilirsiniz,
Yok ben iyiyim orda yazılanları kabul etmiyorum diyorsanızda boşverin olmadı biraz mesafe koyar,
Geri çekilirsiniz.

Hepiniz mükemmelsiniz ben kötüyüm anladım. Herkes mükemmel asla okumazdı ben burda içimi döktüm kötü oldum.insanlar hakkında ne kadar ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz!
Hanimefendi bunun mukemmel olmakla ilgisi yok. Baskasinin gunlugu okunmaz bu aksi kabul edilemeyecek bi dogru. dogruyu yapmak olagan biseydir. Mukemmellik degil. Hata yapmissiniz bunu kabul edin. bir daha yapmayin. Okuduklariniz size ders olmus. Bir daha da kimsenin ozelini okumayin. Sizinkini baskasi okusaydi sirlarinizi, tum gizli duygularinizi bilseydi hos mu olurdu azcik empati yapin.

Her insan düşüncelerini yazıya dökmez ama eğer öyleolsaydı ve biz bunları okuyabilseydik inanın ki en yakınlarımız hakkında bile çok rahatsız edici şeyler öğrenirdik malesef. Eşinin, kardeşinin, sevgilisinin özel eşyalarını, örneğin cep telefonunu yarım saat kurcalayan insan, inanın ki o gece uykuya rahat dalamaz öğrendiği şeyler yüzünden. İstisnalar olsa da, cehalet mutluluktur derim.

Okumaniz dogru degil diyemiycem ben olsam dayanamaz okurdum yani.okumayacak kimsede yoktur bence
Yahu ne alaksi var yaa genellemeyin soyle insanlari. Nekadar ayip bi sey yahu. Okumazdim asla ve okumayacak bir suru insan vardir. Baskasinin ozeline neden bu kadar dahil olma hakki buluyorsunuz kendinizde. O onun hayati onun hisleri. Kizcagiz oraya bir ton bi ton olay sir yazmis olabilir. Ne kadar ayip bunlari okumak. Okuyacak hak gormek.

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Benim gibi yapacaksın hep bı mesafe bıraktım.
Evlenince azıtmaya başlayınca da hiç biri ile görüşmüyorum.

Keşke konunun başına anket yapsaymissin tatlım!!
Başkasının günlüğü okunur mu? Okunmaz mı? falan diye :D
En çok ona yorum yapılmış çünkü :-)
Neyse fikir verip kaçıyım :-)
Tekrar oraya gittiğinde saçıma sence ombre falan yaptiriyim mi?
Ya da tirnagima sadece frenc mi atsam artık? gibisinden fikir istiyormuş gibi sorular yönelt
Begenmiyomus ya belki dökülür!!
Hatta bu sorulardan sonra muhabbet esnasında
"Ya ne güzel arkadas gibi hissediyorum iyi ki varsın. ..
Sende böyle düşünüyo musun?" falan de illaki belli eder kendini...
Yalnız tavsiyem şu ki aranız ne kadar iyi olursa olsun sırrını paylaşma.

Mesajların yarısı okumazdım diye zaten.kadınlar klubü linç timi resmen.okuduğum için yazılanlardan emin olup nefretini haklı bulanlar var. Ben tam tersine zaten konuşkan olmadığı için belki yardımcı olurum mantığıyla okumuştum.elimden gelen herşeyi de yaptım sırf hasta daha çok mutlu edeyim diye. Abisine de saydırmış güya çok sever abisiz yapamaz. Ben gittikçe insanlara olan inancımı kaybediyorum

Hepiniz mükemmelsiniz ben kötüyüm anladım. Herkes mükemmel asla okumazdı ben burda içimi döktüm kötü oldum.insanlar hakkında ne kadar ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz!

Günlük okuyamayacak erdeme sahip herkese koca bir Aferin diyorum ve bu konuyu geçip gerçekten fikir verebileceklerin yazmasını rica ediyorum.zira yeterince üzüldüm zaten.ve sandığınız gibi kötü biri değilim şu zamana kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım üzülsem bile çoğu zaman diyemem.

Kimsenin günlüğünü okumam.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Günlük de sırf sizin gibiler yüzünden tutmam.

Bazen bir konuda çok dolduğumda ben de yazarım.
O anın öfkesi ile konuşmaktansa ağzıma geleni sayıp içimi kağıda dökmek daha makul gelir..
Sonra da yırtar atarım.
Hatta sonra da unuturum gider.
Anlık öfke ile yazılmış şeyler olabilir.
Abisi için de yazmış ki çok sever diyorsunuz.
Çok sevmek başka anlık öfke başka.
Yada sinirlenilen durum başka...
Haddinizi aşmışsınız.
Ortada bir şey de Yok. Şimdi arada kalmışsınız.
Klmse kimseyi sevmek zorunda da degil zaten. Eğer size karşı saygısını koruyorsa söylenecek bir şey Yok.

Çok üzüldüm diyorsunuz, ben de beter olun diyorum son olarak. Belki size ders olur, insanların özeline müdahale ederken iki kere düşünürsünüz.

Başkasının özelini okumak ??
Okumaya hakkınız yok !! Bulsam bende okurdum ama burada duyar kasmam gerek :işsiz:
Şaka yapıyorum hakkınız falan yok kısmınıda, ben günlük tutmadım tutmamda , bana göre saçma günün özetini yazacam falan biri bulsa okusa şekil-a üfff uğraş dur .
Bence günlüğüne bir sayfa yazıda siz yazın bunun alakalı ne hissediyorsunuz onu aynen yazın . kendi okuyup mahcup duruma düşsün, defteri alıp vay sen bana bunu nasıl dedin derseniz ; özel bisey okumaya hakkın yok olur :lülülü:

Günlük okunmaz bencede cok ayip
Sizin hakkinizdaki fikirleri geçin belki ilk sevgilisini yazmıştı oraya
Size anlatmadigi seyi öğrenmiş oluyorsunuz.
Ve yeri geliyor insan annesiyle kavga edip sinirleniyor.
Kimse kimseye melek onu seviyorum gibi birsey yazmaz günlükte.
Bunları duymamak adina da özel özelde kalmalı.
Bende olsam reel haline bakardim. Orada aramiz iyiyse nereye ne yazdığı lüzum degil bence.
Belki bir anlik sinirle yazdi, araniz iyiymiş normalde.
Hakikaten ya, yardimci olabilmek icin okudum diyor ama kiz belki cok cok ozel seylerini yazdi oraya? Mahrem denen bi şey var.. Kaldi ki 22 yasinda kocaman, genç insan.. Ne hakla, ne vasifla okunur bi günlük?
Gayet haddini hududunu bilmek, başta kendine sonra karsidakine saygi duymakla alakali bi sey bu fakat bunlari soyleyenler "duyar kasan" oluyor.. Ne gunlere kaldik..

Back
X