Mesajların yarısı okumazdım diye zaten.kadınlar klubü linç timi resmen.okuduğum için yazılanlardan emin olup nefretini haklı bulanlar var. Ben tam tersine zaten konuşkan olmadığı için belki yardımcı olurum mantığıyla okumuştum.elimden gelen herşeyi de yaptım sırf hasta daha çok mutlu edeyim diye. Abisine de saydırmış güya çok sever abisiz yapamaz. Ben gittikçe insanlara olan inancımı kaybediyorum
Hepiniz mükemmelsiniz ben kötüyüm anladım. Herkes mükemmel asla okumazdı ben burda içimi döktüm kötü oldum.insanlar hakkında ne kadar ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz!
Günlük okuyamayacak erdeme sahip herkese koca bir Aferin diyorum ve bu konuyu geçip gerçekten fikir verebileceklerin yazmasını rica ediyorum.zira yeterince üzüldüm zaten.ve sandığınız gibi kötü biri değilim şu zamana kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım üzülsem bile çoğu zaman diyemem.
Kimsenin günlüğünü okumam.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Günlük de sırf sizin gibiler yüzünden tutmam.
Bazen bir konuda çok dolduğumda ben de yazarım.
O anın öfkesi ile konuşmaktansa ağzıma geleni sayıp içimi kağıda dökmek daha makul gelir..
Sonra da yırtar atarım.
Hatta sonra da unuturum gider.
Anlık öfke ile yazılmış şeyler olabilir.
Abisi için de yazmış ki çok sever diyorsunuz.
Çok sevmek başka anlık öfke başka.
Yada sinirlenilen durum başka...
Haddinizi aşmışsınız.
Ortada bir şey de Yok. Şimdi arada kalmışsınız.
Klmse kimseyi sevmek zorunda da degil zaten. Eğer size karşı saygısını koruyorsa söylenecek bir şey Yok.
Çok üzüldüm diyorsunuz, ben de beter olun diyorum son olarak. Belki size ders olur, insanların özeline müdahale ederken iki kere düşünürsünüz.