• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım!

Başkasının günlüğü okunmaz. Bilmenizi isteseydi sizinle paylaşırdı zaten bu düşüncelerini.
Belki sinirlendiği günlerde oraya yazıp kendini rahatlatıyor ve unutup geçiyordur bunları. Abisi hakkında da kötü şeyler yazdığı olmuş demek ki bir anlık sinirle öylesine yazılmış şeyler. Abisinden de nefret edecek hali yok. Başkalarına dedikodunuzu yaparak kendini rahatlatsa daha mı iyiydi?
Şok olacak bir şey yok yeri geliyor insan en sevdiklerinin bir davranışına uyuz oluyor ertesi gün hatırlamıyor bile. Abartmayın, okuduğunuzu belli etmeyin, siz de unutun gitsin.

Mesajların yarısı okumazdım diye zaten.kadınlar klubü linç timi resmen.okuduğum için yazılanlardan emin olup nefretini haklı bulanlar var. Ben tam tersine zaten konuşkan olmadığı için belki yardımcı olurum mantığıyla okumuştum.elimden gelen herşeyi de yaptım sırf hasta daha çok mutlu edeyim diye. Abisine de saydırmış güya çok sever abisiz yapamaz. Ben gittikçe insanlara olan inancımı kaybediyorum

Nefret,sevgi bunlar haklı bulunacak şeyler değil.Şok olunacak bir durum da yok.Kimse sizi sevmek zorunda değil.Belki sinirini bozduğunuz bir an yazdı nereden biliyorsunuz ? Belki sonra pişman oldu yazdıklarından ?
Bu size ders olsun.Kimsenin özelini açıp okumayın bir daha.Hadi eşiniz olsa anlarım güven problemi vs olur da,size karşı hiçbir sorumluluğu yok o insanın,yardım etmek istiyorsanız da konuşarak edebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum insanların senin hakkındaki düşüncelerini bilmemek en iyisi. Bir insan yüzüne gülüp sana kötülüğü dokunmadıkça senden nefret etse ne olur. Diğer türlü yüzüne gülüp arkadan atıp tuttuğunu duysan olan sana olur, sinirlerin bozulur. Ben ona ne yaptım da böyle düşünüyor dersin, düşünür durursun. En iyisi bilmemek.
Evet keşke bilmeseydim ama biliyorum işte artık.üzüldüm cidden

Hepiniz mükemmelsiniz ben kötüyüm anladım. Herkes mükemmel asla okumazdı ben burda içimi döktüm kötü oldum.insanlar hakkında ne kadar ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz!

şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence.
Yanılıyorsunuz! Ben bu yaşıma geldim pek çok kişinin günlüğü gözümün önünde durdu bir kere dahi elimi sürmedim. Çevremde pek çok kişi tüm özelini gözü kapalı emanet eder, çünkü kurcalamayacağımı bilir. Bence siz bu çirkin davranıştan sıyrılın. Zira bu açıdan bakınca görümceniz sizi sevmemekte haklı görünüyor. Bu davranışı "evet herkes okurdu" diye tasvip edenlere de çok teessüf ederim. Bir yanlışı onamak bana göre o yanlıştan daha yanlış.

Hepiniz mükemmelsiniz ben kötüyüm anladım. Herkes mükemmel asla okumazdı ben burda içimi döktüm kötü oldum.insanlar hakkında ne kadar ne kadar kolay atıp tutuyorsunuz!

Kusura bakmayın ama okumanızın savunması yok. Başkasının özeline bu kadar girmek ayıp. Sizde biliyorsunuz yalnis olduğunu. "Herkes okurdu" diye kendinizi avutuyorsunuz sadece. Başkasının nasıl cep telefonu okunmuyorsa günlük de okunmaz. İşte böyle durumlarla karşı karşıya kalırsınız

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!

Sizin hakkınızda bu kadar şey yazıp sizin evde unutması bilinçli olabilir mi acaba? Kimsenin içini bilemiyosun işte.

Günlük okuyamayacak erdeme sahip herkese koca bir Aferin diyorum ve bu konuyu geçip gerçekten fikir verebileceklerin yazmasını rica ediyorum.zira yeterince üzüldüm zaten.ve sandığınız gibi kötü biri değilim şu zamana kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım üzülsem bile çoğu zaman diyemem.

Okumaniz dogru degil diyemiycem ben olsam dayanamaz okurdum yani.okumayacak kimsede yoktur bence
Kk nın %90 ı okumazmış! Yahu okuyup okumamam değil ki sorun. Bir üzüntümü paylaşmışım ben akıl verin diye yazmışım herkes ben okumazdım! Tamam kardeş ben okudum sen okuma! İnsanları anlamaya çalışıyorum olmuyor yahu

Günlüğü nerde buldunuz? Dogru değil tabi ki ama ben olsam sanırım ben de okurdum.
Günlükte yazılan şeyler, kıskançlıktan yazılmış gibi hissettim..

Back
X