Şoktayım!

Ya arkadaşlar merak etmiş okumuş.Sanki özellikle arayıp da günlüğü bulup açmış okumuş gibi konusuyorsunuz.Tabiki günlüğü okuması çok yanlış ancak iddia ediyorum çoğu kişi günlük bulsa meraktan açar okur,o yüzden burada okumazdım diye duyar kasmayın
Katılıyorum

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama karakterli olan insanda kendine guleryuz sevgi gosteren birine karsi kotu duygular beslemez,demek ki niyeti iyi olan biri degil.Bazilari ayiplamis ama herkez karsindakinin kendisine olan niyetini bilmek ister,iyi yapmissin okumussun.Sen de olabildigince mesafeli olursun.Kendi bilir hakettiginden fazla sevgi gostermezsin olur biter....

Ben okumazdim. Benimle ilgili bir sey falan yazmistir canim sıkılır diye dusunurdum ve insanlarin icini bu kadar bilmeye gerek yok. Uzulen siz oldunuz simdi. Ne yazmissin sen diye hesap soracak haliniz yok.

Bu kim olsa okurdu diyenler, çanta da karıştırıyor mu? Yada misafirliğe gittikleri evde dolapları falan açıp bakıyorlar mı? Merak insanın doğasında var demiş biri de... ayıp ya... günlük açıp okumakla cüzdan karıştırmak arasında ne fark var?

Yanlış bi duruma sebebiyet veriyorsunuz bu yorumunuzla. Günlüğü açıp okumasaydı bunlardan haberi olmayacaktı her şey normal devam edecekti. Bence yapmayın...
Ya bırak allahaskina kim okumaz ki ortadaki defteri ne yani bunları bile bile oda iki yüzlü mu davransin

Back
X