Şoktayım!

Had bilmek ne zamandan beri mükemmeli oynamak ya da duyar kasmak oldu?
Bir insanın en özel duygularını yazdığı defteri açıp okumakla, tuvalete giden arkadaşınızın açık çantasını kurcalamak arasında hiçbir fark yok bence.
"Kim olsa okurdu" diye kandırmayın kendinizi boşuna. Kaç senelik sevgilimin ne telefonunu ne bilgisayarını bir kez bile karıştırmadım. Kardeşinin günlüğünden bana ne ki karıştırayım...

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygı göstermek zorunda. Bu saygıya insanların özelini kurcalamamak da dahil tabii ki. Kız sizi sevmese de saygısızlık yapmamış en azından.
Zaten insan ya sinirliyken yazar ya da kimseye anlatamadığı mutluluklarını. Sizinle ilgili kimseye anlatamayacağı bir mutluluğu olamayacağına göre ne okumayı umdunuz onu da hiç anlamadım ya neyse.
Hangi yazıyı hangi olayların üzerine yazdı bilemezsiniz. Boşuna kinlenmeyin kıza.

Acaba sen oku diye mi yaptı ?

Okumak doğru değil ama kim olsa okurdu şimdi Eğri oturup doğru konuşalım.

Sizde fazla samimi olmayın sevmiyorsanız. Zaten hastaymış belki de normal bi psikoloji içinde olmadığı için öyle yazdı.

Acaba sen oku diye mi yaptı ?

Okumak doğru değil ama kim olsa okurdu şimdi Eğri oturup doğru konuşalım.

Sizde fazla samimi olmayın sevmiyorsanız. Zaten hastaymış belki de normal bi psikoloji içinde olmadığı için öyle yazdı.

kayınvalidesinin evinde kızın odasında dolabının içindeki günlüğü gelin gelsin de okusun diye saklamıştır emin olun.

Şuraya biri daha kim olsa okurdu yazarsa imdat diye bağıracağım :)
Yahu niye insanların özeline saygısızlığı bu kadar normalleştirme çabasındasınız?
Okumazdı. Şu ana kadar kimsenin bir şeyini okumadım.
Hatta daha dün sabah kapıya eşim adına yurtdışından bir posta geldi. Üstelik gönderici bir kadın adıydı, açıp bakmadım.
Yurtta kaldım, arkadaşlarımla evde kaldım, bir kere bile özel eşyalarına elim gitmedi.
Ayıptır. Bırakın yapmayı, düşünsem utanırım...

Umarım böyle kim olsa yapardı diye düşünen herkesin telefonunu kayınvalidesi, görümcesi falan kurcalar :)
O zaman belki anlaşılır yapılanın çirkinliği

kayınvalidesinin evinde kızın odasında dolabının içindeki günlüğü gelin gelsin de okusun diye saklamıştır emin olun.

Şuraya biri daha kim olsa okurdu yazarsa imdat diye bağıracağım :)
Yahu niye insanların özeline saygısızlığı bu kadar normalleştirme çabasındasınız?
Okumazdı. Şu ana kadar kimsenin bir şeyini okumadım.
Hatta daha dün sabah kapıya eşim adına yurtdışından bir posta geldi. Üstelik gönderici bir kadın adıydı, açıp bakmadım.
Yurtta kaldım, arkadaşlarımla evde kaldım, bir kere bile özel eşyalarına elim gitmedi.
Ayıptır. Bırakın yapmayı, düşünsem utanırım...

Umarım böyle kim olsa yapardı diye düşünen herkesin telefonunu kayınvalidesi, görümcesi falan kurcalar :)
O zaman belki anlaşılır yapılanın çirkinliği
Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bu Söylenenler okumazdım diyenler de öyle .

Belki siz değil ama pek çok kişi OKURDU.

Normal demiyorum doğru da demiyorum. Ama okurlardı.

Görümce elti kaynana bunlar sizi sevmek sizinle zaman gecirmek zorunda degil kocaniz olmasa hicbiriyle iliskiniz olmayacakti mesela mesafe her zaman iyidir bu üçlüylede iyi gecinmek birbirimizi sevmek zorunda degiliz eger size bi saygisizligi yoksa bosverin sevmeyiversin ben hic bozulmazdim acikcasi sevse ne olacak sevmese ne olacak takmayin kafanizi günlüğünüde okumayin siz kocanizi o da sizi sevsin emin olun yeter

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!
Yahu kız epilepsi hastası, sizin beklentiniz çok yüksek. Ben olsam mesafeli davranır ama kötü de davranmazdım

Bence okuduğunuzu açık açık söyleyin hem gizli iş yapmış olmaktan kurtulursunuz hem de rahatça mesafe koyabilirsiniz aranıza..ne olduğunuz ortaya çıktı artık numara yapmaya gerek yok dersiniz..

Valla kim görse okur şahsen ben de okurum, merak insan doğasınsa olan olağan bir duygudur.
Bence bunlara göre mesafesinizi ayarlayın zira artık günümüz insanları böyle yüzünüze başka arkadan başka konuşuyorlar.
Karakterli bir insansanız yüzüne karşı doğruları da söyleseniz yüzsüz insanlar yine gülmeye devam ediyorlar. İnsanı salak yerine koyduklarını düşünüyorlar.
Siz mesafenizi koyun uzak durun eşinizle de paylaşın bilsin tavrınızın nedenini.

Ya lisedeyken ben de günlüğüme yengemi sevmediğimi yazmıştım okuduğunu da anlamıştım hani söyle bisey vardır biri size bisey yapar ama sözle ya da nebileyim iste ispatlayamazsınız anlatınca önemsiz gelir ama yaşayınca can sıkıcı olur. O da benden küçük kız kardeşiyle beni çok yaristirirdi ve ben buna çok kırılırdım. Bir de yeni evlilik dönemindeydiler tam.taniyamamistim alisamamistim ama ergenlik dönemi böyle şeyler oluyor yani o görümce benim :olamaz:

Ama şuan bir gorumcem olsa ve yazsa üzülürdüm düzelmem de zaman alırdı tabi yaşı küçükse tabi. Benle yaşıtsa saçını başını yolardimabzhhsb:halay:

Benden büyükse manyak mi bu yaşta hala günlük yaziyo derdim:ıslık:

İki tane görümcem var biri ablam birinin yengesiyim ama her ikisi ile de mesafeyi korurum çizgiyi çizerim ne içeri alırım ne dışarı çıkarım herşey saygı çerçevesinde seviyorum ediyorum deyip kendimi kandırmam gerekmeyen emekten vermem gereken saygıyı gösteririm her ilişkide kurallar iyidir

Kızdığı, nöbeti yaklaştığı zamanlarda kendini rahatlatmak için yazmıştır abisi hakkında bile kötü şeyler yazdıysa.Benim de çok sevdiğim insanlardan mesela annemden bile nefret ettiğim zamanlar oluyor o sıra günlüğe böyle yazsam sürekli böyle hissediyorum diye değil.Okumamis gibi davranin

Ya arkadaşlar merak etmiş okumuş.Sanki özellikle arayıp da günlüğü bulup açmış okumuş gibi konusuyorsunuz.Tabiki günlüğü okuması çok yanlış ancak iddia ediyorum çoğu kişi günlük bulsa meraktan açar okur,o yüzden burada okumazdım diye duyar kasmayın

Back
X