Şoktayım!

Hakikaten ya, yardimci olabilmek icin okudum diyor ama kiz belki cok cok ozel seylerini yazdi oraya? Mahrem denen bi şey var.. Kaldi ki 22 yasinda kocaman, genç insan.. Ne hakla, ne vasifla okunur bi günlük?

Hep çok iyi niyetlidir zaten böyle fırsat buldukça onu bunu kurcalayanlar...
Bilmesini istese kız, zaten anlatır.
Ama saklı kalma isteğine asla saygı yok.
Bir de kayınvalidesinin evinde dolabın içinde falan günlük... hani ulu orta da değil.
Eski sevgilisini, aşk acısını falan yazsa ne? Karşısına geçip senin böyle bir derdin varmış, günlüğünü okudum ögrendim. Sana yardım etmek istiyorum mu diyecek?
Normal bulanlara ayrı şaşkınım zaten.

Yahu ne alaksi var yaa genellemeyin soyle insanlari. Nekadar ayip bi sey yahu. Okumazdim asla ve okumayacak bir suru insan vardir. Baskasinin ozeline neden bu kadar dahil olma hakki buluyorsunuz kendinizde. O onun hayati onun hisleri. Kizcagiz oraya bir ton bi ton olay sir yazmis olabilir. Ne kadar ayip bunlari okumak. Okuyacak hak gormek.
Dunyadaki tum problemler "haddini bilmemekten" çıkar derim hep..

Ben olsam ben de okurdum.Hatta buna benzer bisey yaşadim. Komsumun telefonu bendeydi. Dedi-koducu biri oldugu icin merak ettim actim okudum, beni kotulemisti))) Bi suru iyilik etmistim, oyuzden zoruma gitti. Benim wifimi kullaniyordu, para almiyordum. Okuduktan sonra wifi sifremi deyistim, gire bilmedi ))) Sonra da araya mesafe koydum.
Konu sahibi, siz de takmayin, hastadir. Sizi kiskandigini da hiss ettim.

Hep çok iyi niyetlidir zaten böyle fırsat buldukça onu bunu kurcalayanlar...
Bilmesini istese kız, zaten anlatır.
Ama saklı kalma isteğine asla saygı yok.
Bir de kayınvalidesinin evinde dolabın içinde falan günlük... hani ulu orta da değil.
Eski sevgilisini, aşk acısını falan yazsa ne? Karşısına geçip senin böyle bir derdin varmış, günlüğünü okudum ögrendim. Sana yardım etmek istiyorum mu diyecek?
Normal bulanlara ayrı şaşkınım zaten.
Normal bulanlar anormal bulanlara kızıyor, insanlari şov yapmakla, duyar kasmakla sucluyor bir de.. Artik ne kadar tuhaf geliyorsa kendilerine "saygi" kavrami.. Kendinde baskasinin ozeline burnunu sokma hakkini gormek, sen koru Allahım..
Insan gercekten hayret ediyor :KK53:

Günlük okuyamayacak erdeme sahip herkese koca bir Aferin diyorum ve bu konuyu geçip gerçekten fikir verebileceklerin yazmasını rica ediyorum.zira yeterince üzüldüm zaten.ve sandığınız gibi kötü biri değilim şu zamana kadar kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım üzülsem bile çoğu zaman diyemem.
Sana kotusun diyen olmadi konu sahibi.. Yaptigin seyin yanlis oldugu soylendi.. Her hata insani "kotu biri" yapmaz.. Yanlisini kabul etsen, ama ama ama diye savunma yapip seni kinayanlari "herkes okurdu" gibisinden suçlayarak tahrik etmesen, "tabii zaten ben kotuyum" tribine girmesen, sorununa daha fazla cozum onerisi getirilebilirdi..

Son düzenleme:
Ne diyeceksiniz ben senin en özeline indim. Ve orada gördüm ki beni sevmiyormuşsun ???
Sizce de abest olmaz mı?
Sevgisizliğine sevgisizlik katarsınız
Bu davranışınızı kınıyorum.
Evet umrunuzda olmayabilir kınamış olmam ama biz burada birbirimizin dertlerini dinlemiyoruz sadece birbirimizden çok şey öğreniyoruz.

Hakikaten ya, yardimci olabilmek icin okudum diyor ama kiz belki cok cok ozel seylerini yazdi oraya? Mahrem denen bi şey var.. Kaldi ki 22 yasinda kocaman, genç insan.. Ne hakla, ne vasifla okunur bi günlük?
Gayet haddini hududunu bilmek, başta kendine sonra karsidakine saygi duymakla alakali bi sey bu fakat bunlari soyleyenler "duyar kasan" oluyor.. Ne gunlere kaldik..

Kesinlikle katılıyorum.
Hatta günlük bana göre bayagi özel oluyor.

Ic dokus gibi birsey zaten rahatlamak icin yazıyorsun başkasınin görmesini istemeyecegin seyler var.
Bende basima böyle birsey gelir korkusuyla yaktim mesela günlüklerimi....

Bir insan günlüğüne niye yengesinin pis olduğunu yazar ki? Çok ilginç gerçekten. Pek olgun biri değil galiba ya da sizi kıskanıyor. Her ikisi de ciddiye alınmayacak durumlar çok şeyapmayın.

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!
şaka gibi yaaa..işi gücü bırakmış sizimi yazmış...isterse dünyanın en kötü, en pis insanı olsun, kardeşimle mutluysa beni hiç ilgilendirmez...

Şoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!

Ikizler burcu musunuz?

Belki de seni içten içten kıskanıyor. Günlüğü nerede buldunuz? Sizde gelip kaldıysa ve unuttuysa (!) Sizin bulup okumanız için orada unutmuş olabilir.
Çok takılmayın.
kıskansaydı günlüğe yazardı sonuçta günlük konu sahibi sana da iyi olmuş insanların özeline tecavüz edip ağzının payını almışsın

Ben bulsam bende okurdum yanlış falan filan derler de okurdum yani kesinlikle hele görümcem falan olacak hiç kaçırmam
Bence onları kızgınlık anında yazmıştır veya böyle bunalım bunalım takılmak adına yazmıştır
Çok üstünde durmayın
Günlüğün sonuna kalp çizip adınızı yazsaydınız ne size gelip günlüğümü okudun mu diyebilirdi ne de okumadığınızı düşünebilirdi:bicak::KK48:

Benim de günlüğümü okuyacak kadar saygısız bir görümcem olsaydı ben de ondan nefret ederdim.
Hiç de herkes olsa yapar demeyin, herkesi kendiniz gibi görmeyin.
Ben ablamın kadınlar kulübü hesabını bile (ki bence insanın en özel yeri burası çünkü maskesiz olduğumuz tek yer) didiklemedim, aynı bilgisayarı kullanmamıza rağmen. Ta ki Mune ikinci üyelik mi diye mesaj Atana kadar

Normal bulanlar anormal bulanlara kızıyor, insanlari şov yapmakla, duyar kasmakla sucluyor bir de.. Artik ne kadar tuhaf geliyorsa kendilerine "saygi" kavrami.. Kendinde baskasinin ozeline burnunu sokma hakkini gormek, sen koru Allahım..

Şuraya kayınvalidem cep telefonumda mesajlarımı okudu yazsam neler yazarlar :)
Sorun saygıyı sadece kendilerine beklemelerinde.

Üstelik sadece saygı meselesi de değil bu. Kişilerin özel hayatını ihlal etmek aynı zamanda suçtur. Yapılan eylemlerin ispat edilemiyor oluşu, onları suç olmaktan çıkarmıyor. Burada başkalarının telefonlarını ya da günlüklerini okuduklarını, çok doğalmış ya da haklarıymış gibi anlatanlar bunun da farkında olsalar keşke.

Son düzenleme:
Back
X