- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Açığa çıkmasın diye nikah yok ama bebek var nasıl kimlik alıncak o bebeğe ?Bi tanidigimiz var kari koca, bebekleri olsun istiyolardi her yolu denediler birbirlerinin gozunun icine bakiyolardi okadar seviyolardiki canimlar gulumler askimlar havada ucusuyodu. Imam nikahlı evliydiler yillar sonra bebekleri oldu 3.bucuk aylik.x abla neden resmi nikahiniz yok diye sorduğumuzda 'esimin cezasi var aciga cikmasin diye simdilik yapmadik diyordu' esi ceza evine girdi. Yurtdisindan bi kadinla evliymis oda imam nikahli. o rus'ada cezaevinde resmi nikah kıymış. Bu rus bizim x ablaya video yolluyor videoda 'esinin orusa iltifatlar seni seviyorumlar falan dio' kadin bizim x ablaya biz zaten 15 yildir beraberiz 'evliyiz' falan dio. Benim cocugum olmuyordu. Senden cocuk yapti cocuguda alip yurtdisina cikacaz falan demis. Suan elim ayagim titriyor sinirden boyle bisi nasil olabilir orus.. dedigine bak ya aklim almiuor. Bu arada x abla cezaevindeki esine ulasmis küfürler etmis cocuguda kendimide öldurucem demis.bi insanin hayati nasil bianda basina yikilabilir. Ablami aramis x benle esim birbirimizi yillarca sevdik severek evlendik biliyorsun demi demis. Kadin sokta anlasilan. Off icim yandi ya bu nasil hayat
Almis cocuk annesinin ustune kayitliAçığa çıkmasın diye nikah yok ama bebek var nasıl kimlik alıncak o bebeğe ?
Adam herkesi götürmüş vay be.
YApmaz oule bisi sanmiyorum sinirle soylemistir. O bebegi cok beklediAldatıldi diye çocuğumu öldüreceğim demekte yani ...
bende soyledim ablama x ablaua soyle kacsin gitsin. X abla zaten cezaevinde niye kacim demisO rus kesin bu rus muşta koca neymiş ona bulamadım edicek hakaret..alsın çocuğunu kaçsın kadın yurt dışına çıkarırsa daha bulamaz..
Sinirle bile söylenecek bir şey degil, üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum.Y
YApmaz oule bisi sanmiyorum sinirle soylemistir. O bebegi cok bekledi
Amin amin kadinin hayatını maf etti serefsiz nede guzel kandirdi biz bile kandik usta oyincuymusBir insanın hayatını mahvetmenin bedeli çok ağır olsun, bu dünyada da diğerinde de yüzü gülmesin şerefsizin.
Baba hanesine boş mu?Almis cocuk annesinin ustune kayitli
Bilemiyorim ne diyecemiSinirle bile söylenecek bir şey degil, üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum.
O laf bende kadına empati hissi birakmadi.
Anlamadim ama. Cocuk annesinin soyadini tasiyorBaba hanesine boş mu?
Kusura bakmayın ama abla dediğiniz kişide hata. İnsan kendini korumalı. Bile bile ateşe atmış kendini. Boşuna ağlamasın.Anlamadim ama. Cocuk annesinin soyadini tasiyor
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu kadarkolay olmamalıAmin amin kadinin hayatını maf etti serefsiz nede guzel kandirdi biz bile kandik usta oyincuymus
Çocuğu da alip. Kacacak. Buyuk. Ihtimal. Boyle. Bisi yapmaz eminim. Cok iyi bi kadin. Yillarca kv sine bile bakicilik yapti. Halada ablama kvm cok.uzuluyor agliyor benim icin dio. Halbuki kadin kendine agliyor orus onun bakiciligini yaparmi. Cok. Saf kadinDini nikahla evlilik değil, birliktelik yaşadığı bir kişiye bu kadar güvenip üstüne birde çocuk yaparsa olacağı budur. "Çocuğu da kendimi de öldüreceğim" ne demek? Arayın sosyal hizmetleri gerekeni yapsınlar. Ablanıza hiç üzülemedim, olan çocuğa olmuş.
Ama gorsen varya nasil sevmis takliti yapiyor herkez diodu bunlae cok seviyor birbirini diye nasil. Kandirdi herkeziKusura bakmayın ama abla dediğiniz kişide hata. İnsan kendini korumalı. Bile bile ateşe atmış kendini. Boşuna ağlamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?