- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Sevse ne yazar şu durumda? Ya da herkesi kandirsa nolacak artık ati lan Üsküdar i geçmiş.Ama gorsen varya nasil sevmis takliti yapiyor herkez diodu bunlae cok seviyor birbirini diye nasil. Kandirdi herkezi
Yapmaz oyle bisi üzüntüsünden soylemistir eminim. O bebegi olsun diye sehir sehir gezen bi kadin bebeğini cok seviyor. O. Serefsiz cezaevinden cikinca çocuğunu alip kacarRus kadına tamam her şeyi diyelim de adam ne peki? Ayrıca aldatıldı diye çocuğunu öldürenden de hayır gelmez. Bu hikayede masum yavru hariç herkes suçlu.
Niye siz biliyomusunuz kadinin kim oldugunu. Bizde ona uzulduk etkilendik olaydan oyuz den konu actik. Buda belki insanlara ders olur resmi nikah yapmadan evlenmezler iyi tarafindan bakin bideBen baskasinin ozel hayatinin burda desifre edilmesine karsiyim. Simdi o kadinin haberi varmi paylasimdan? Neden insanlarin kendilerine ait acilari huzunleri sizi buralarda konu acmaya itiyor. Biri benden habersiz beniml3 alakalı konu acsa parçalarım onu
Yemin ediyorum cok haklısın. Bunu soylucem. Oyle desin.Madem kirli çamaşırlarını döktü herkes bende nasıl gizliyecegim diye düşünüyordum bebek senden değil deseydi ablan da ..
Bir şok da onlar yaşasın bakalım nasıl olur..
Cok saf bi kadin dusunemistir ailesininde onu uyardığı sanmiyorum. Biz x ablaya niye resmi nikahiniz yok diye sordugumuzda esimin cezasi var kimligi aciga cikar diye simdilik yapmiyorz demistiArkadaşınızın ailesi, arkadaşı falan yok mu? Bir kişi bile uyarmamış mı "bak erkeklere güven olmaz, her b..u yerler" diye. Bir kadın böyle bir hayatı nasıl kabul eder?Bir de çocuğunu öldürecekmiş! Herhalde çocuğu adamı garantiye almak için yapmış, işler tersine dönünce "kendimi de bebeği de öldüreceğim" diyor.
Saçmalamayın lütfen sakın böyle bir fikir vermeyin. Böyle bir şeyi yapan bir adam ya kadına ya da çocuğa zarar verirse? Bunun vicdan azabını kaldırabilir misiniz?Yemin ediyorum cok haklısın. Bunu soylucem. Oyle desin.
Serefsiz cezavinde zaten hemende cikamaz. Ozamna kadar kacar gider..Saçmalamayın lütfen sakın böyle bir fikir vermeyin. Böyle bir şeyi yapan bir adam ya kadına ya da çocuğa zarar verirse? Bunun vicdan azabını kaldırabilir misiniz?
Lutfen alinmayin ama bana kalirsa da bu yanlis. Yarin bir gun sizin bir sakladiginiz gizlediginiz veya baska bir derdinizi baskasinin agzindan buraya detayli detayli kac kisinin arasina yazmak ne kadar dogru ki...Niye siz biliyomusunuz kadinin kim oldugunu. Bizde ona uzulduk etkilendik olaydan oyuz den konu actik. Buda belki insanlara ders olur resmi nikah yapmadan evlenmezler iyi tarafindan bakin bide
Sizde haklisiniz ama inanin bende cok etkilendim. Hic boule dusunemedim. Sabah duydum bunu. Halada cikmadi aklimdan kafam tas gibi. Buraya yazdım bnde olan oldu artik uapacak bisi yokLutfen alinmayin ama bana kalirsa da bu yanlis. Yarin bir gun sizin bir sakladiginiz gizlediginiz veya baska bir derdinizi baskasinin agzindan buraya detayli detayli kac kisinin arasina yazmak ne kadar dogru ki...Zaten bilincli insanlar (dogrusu hoca nikahidir)hoca nikaninin resmi nikatan sonra yapildigini bilir.. Bu konunun birilerine ornek olabilecegini dusunmuyorum acikcasi.. Cunku malesef yapan gene yapiyor.
Adam kacakmis bence , sahte kimlik filan kullanıyorsa..Nasıl bir suç ki evlenince açığa çıkıyor? Ne alaka?
Polisten kaçıyormus heralde. O yüzden x ablayida boyle kandirmis bilemiyorumNasıl bir suç ki evlenince açığa çıkıyor? Ne alaka?
Ama neden kadın çok masum çok saf çok iyi??? Hep erkek tukaka .Şaşıracak bişey yok, görünen köy kılavuz istemez derler. Kanun kaçağının tekiyle nikahsız birliktelik yaşayan herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar.
Kacak yaşıyordu belki burdaNasıl bir suç ki evlenince açığa çıkıyor? Ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?