- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi almillaaa1
-
kan vermedin miii2 gün geçti benim
Etiketle ben sizin güzel haberlerinizi görürüm işte ne güzelGirme buraya 30 eylüle kadar hepinizi etiketleyip herrgun sorucam buraya geldigin sürece unutturmam
Kan verelim hepimiz 1 hafta daha bekleyipkan vermedin miii
Hayir vermedim bu akşam vereceğim gidipkan vermedin miii
Lütfen buraya yaz merak ediyorumHayir vermedim bu akşam vereceğim gidip
Bekliyoruz git ver bizede haber vermeyi UnutmaHayir vermedim bu akşam vereceğim gidip
Regl yok ümit vaaaarHadi hayırlısı hiç ümidim yok vallaaa
Merhaba,adet gününe 2 gün var daha çizginin net çıkmaması çok normel ben de şu an gebeyim biraz erken yapmıştım testi silik ti direk sağlık ocağına gidip kan yaptırdım.ama şuna dikkat et ,kimyasal gebelik te olabilir ben onu da yaşadım yani en iyisi git bu haftasonu özel bı hastane aciline orda yapıyorlar test gece bile olsa.sonra hafta içinde de sağlık ocağına git orda da yap kan testini daha net olsun.Merhaba
Yaklaşık 10 günü gecik kasık ağrısı bel ağrısı göğüslere dokunduğunda sizlama oluyordu regl 2 kaldı bu yazdıklarım git gide artmaya başladı ve sık idrara çıkma da eklendi bacaklarim agrisini hiç anlatamam öyle kipirtmasi zor geliyor ki uyku hali var ama uyuyamıyorum sadece uzanmak istiyorum gebelik testi yaptım kaset olanlardan ikinci hayalet çizgi gibi çıktı çok dikkatli bakılması gerekli ki görebilmeliyiz yada ben var görüyorum bilmiyorum insan ister istemez burda okudukça AA bu da var bende e bu da bu da derken kesin hamileyim diyor buda oldukça etkiliyor sizce kafamda mi kuruyorum ??
Yaptırdım yaptırdım bakalım hayırlısı ile sonucu bekliyorumMerhaba,adet gününe 2 gün var daha çizginin net çıkmaması çok normel ben de şu an gebeyim biraz erken yapmıştım testi silik ti direk sağlık ocağına gidip kan yaptırdım.ama şuna dikkat et ,kimyasal gebelik te olabilir ben onu da yaşadım yani en iyisi git bu haftasonu özel bı hastane aciline orda yapıyorlar test gece bile olsa.sonra hafta içinde de sağlık ocağına git orda da yap kan testini daha net olsun.
Bizde bekliyoruzzzz iyi haberleriniYaptırdım yaptırdım bakalım hayırlısı ile sonucu bekliyorum
Kabardı vallahi kafayı yedirtecekler. Yaaa. Bu bilgilerleHepsi kabarıyor eşim yapsa o da hamile çıkar insan ümitleniyor
Tahmin ettim kabarır eşlerimiz de hamile o zamanKabardı vallahi kafayı yedirtecekler. Yaaa. Bu bilgilerle
Çıktımı tatlımYaptırdım yaptırdım bakalım hayırlısı ile sonucu bekliyorum
Çıktı yazdı yukarıda negatifmişÇıktımı tatlım
Uşşşşş yaaa. Ne oldu böyle bu ay ben de iyice söküldüm. Bebiş yok.Çıktı yazdı yukarıda negatifmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?